Bildirim
İşlemcilerin CPU-Z Benchmark Sıralamaları [ANA KONU] (101. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba.quote:
Orijinalden alıntı: _Kvothe_
https://valid.x86.fr/s5nryt
Bu değerler normal mi i5 10400 için?
Degerler gayet normal ve sonucta guzel. Amd nin 3600 işlemcisine rakip olmus. Bu sekilde olan işlemciler tam oyun işlemcisi bana gore. İkibin kusur liraya satılan 8700k nın yerine alternatif olmus diyebilirim. Eger anakartı uyguna dusurme imkanı olursa bu fiyatlarla guzel bir rekabet ortaya cıkacak gibi duruyor.
-
İslemci Duz 8700 zaten ama 4300MHZ e cıkması ve muhtemelen biraz daha optimize olması ile belki 4.5-4.6GHZ 8700 perf. veriyor olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: xdeliruzgar
Merhaba.
Degerler gayet normal ve sonucta guzel. Amd nin 3600 işlemcisine rakip olmus. Bu sekilde olan işlemciler tam oyun işlemcisi bana gore. İkibin kusur liraya satılan 8700k nın yerine alternatif olmus diyebilirim. Eger anakartı uyguna dusurme imkanı olursa bu fiyatlarla guzel bir rekabet ortaya cıkacak gibi duruyor.
Alıntıları Göster
Bu islemciler icin Anakart tam bir ikilem zaten 1600TL gibi bir rakama islemci alacaksınız 200-250TL ye fan alacaksınız simdi H410,H470,B460 boardların hepsi kırpılmıs boardlar istisnasız bu boardları aldın mı komik bir sekilde 2666MHZ Ram destegi ile kullanacaksınız.Bu da oldukca dusuk 3200-3600MHZ Ram iniz var mesela ama gidip 2666MHZ de calısacak.
XMP alırım 3600 calısır diye bir durum da yok.Ben de MSI B460M-A Pro var Bios da kocaman yazıyor Max 2933MHZ diye bu deger İ7-İ9 icin İ5 de 2666MHZ de calısıyor.
3600MHZ Ram taktım direkt 2400 MHZ acılıyor.Sonuc olarak Max. 2666MHZ ,Z490 Board alayım desen en ucuzu 1400TL seviyelerinde ve sanırım Gigabyte Z490M icin bakmıstım 4+2 faz yazıyordu.
Azıcık eli yuzu duzgun olsun deyip Tomahawk alsan 1800TL zaten en ucuz Z490 da alsan islemcinin esprisi kalmıyor.
Sonuc olarak İ5 10400F-10400-10500-10600 guzel islemciler ama Anakart olayı problem...
-
Teşekkür ederim cevaplarınız için. Ben de alırken epey ikilemde kaldım. Anakartın işlemciden pahalı olması biraz garip geliyor insana. Ama ileriye dönük bir sistem olması için bütçeyi biraz arttırdım. 11. nesil çıkınca ona geçebilirim veya uygun fiyata 10600k, 10700k kovalayabilirim. Şimdilik bu işlemci bana yetiyor gibi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
eklendi. -
eklendi. -
eklendi. -
-
-
hangi işlemci bu -
-
İ9 10900 ESquote:
Orijinalden alıntı: Mxsr
hangi işlemci bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 8 Ağustos 2020; 10:48:28 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
-
eklendi. -
eklendi. -
güncellendi. -
benim sonuçlarım da burada işlemci stok hızında hiçbir şeyine dokunmadım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X