Bildirim
İşlemcilerin CPU-Z Benchmark Sıralamaları [ANA KONU] (99. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gereksiz sadee skor almıs oluyosun hacım misal ben kışı benım işlemciyi testlerini yenilemek için bekliyorum :dquote:
Orijinalden alıntı: acura07
kış gelsede 4.7 skoru denesem
1.050v ile 4.2 testlerini güncellicem oyun içi degerleri :D sıcaklık. -
bu konunun amacı zaten o değilmi
yoksa kim kullanıyor ki 4.6 da gunluk olarak 3600 leri -
acura07
şu lafı bana 2 gün önce desen belki tam idrak edemezdim ama tam olarak anlıyorum şu anda seni çok kötü ya daha temmuzdayız bi soğusa yağmur falan yağsa.yağacaktı güya pas geçti Konya'yı ben dedim ama gökten yağmur yağsa bize Hakkı Bulut düşer beklemeyin boşuna diye.Türkiye'deki tek çöl Konya Karapınar'dadır.
ya yok amaçla kısıtlamıyorum ben insanları stok da olur oc de olur underclock da olur acayip eski sistem de olur.yaptık mesela bir ara çok keyifliydi milattan kalma makinelerde en düşük sonucu almaya çalışıyorlardı.keyifte limit yok nasıl isterseniz.
KadirOzbilek
puanım nasıl ya da bu da benim puanım yapabilirsiniz ama listeye eklememi istiyorsanız submit and compare tuşuna basıp bekleyin açılan pencere site neyse linkini mesaja ekleyin sizden ricam çünkü ben burada ne kadar iyi niyet gösterirsem o kadar kavga çıkıyor.onunkini resimle ekledin benimkini eklemedin oluyor ya da beni tanımıyor musun linke ne gerek var oluyor.ben tanısam da diğer insanlar tanımıyor.o yüzden başlıkta pek kural yasak yok işte inandırıcı bir şekilde sonuç gösterin beni de arada bırakmayın.
-
mugen5 rev.b fanı fulllesem 4.7 1.45 de gosteririz artık :Dquote:
bu konunun amacı zaten o değilmi
yoksa kim kullanıyor ki 4.6 da gunluk olarak 3600 leri -
bende gariban 120mm sıvı sogutma var
4,7 denemelerım 110 derecelere cıkıp kapanmayla sonuclanmıstı -
hayatıdma sıvı sogutma kullanmadım kullananda gormedım vatan flan gittiğimde hazır sistemlede karsı karsıya gelmedim pompa sesini merak ediyorum misal bendeki kasada fanlar 600rpmde donuyor işlemci 900rpm de dnuyor psu yuke girmeden fan donmuyo kasa üstüne ortü ört orda kasa varmı yokmu anlamassın hava sesi bile cıkmıyo fanlardan sıvı sogutma 240lık almka istiyorum ama pompa sesi işte nasıl bi ses cıkartıyor onu merak ediyorum sesli calısıymu acaba suanki kasada ses yok bi ara takıntı haline getirmiştim şimdi sogutma alıpta kasadan pompa sesi gelirse balta ile parcalarım o derece takıntılıyımquote:
bende gariban 120mm sıvı sogutma var
4,7 denemelerım 110 derecelere cıkıp kapanmayla sonuclanmıstı
-
benimkinin kendi fanında ses gelıyor. kasanın fanı gayet sessız oldugu ıcın kasa fanınına bağlı :D
pompada sadece ilk çalıstırdıgımda fışşş diye bir ses verıyor sonra tamamen sessız. -
pompa kaç rpm donerken ses veriyor o onemli :Dquote:
benimkinin kendi fanında ses gelıyor. kasanın fanı gayet sessız oldugu ıcın kasa fanınına bağlı :D
pompada sadece ilk çalıstırdıgımda fışşş diye bir ses verıyor sonra tamamen sessız. -
pompa 2200 de :) max oolarak sabit..
daha saglıklı oldugunu soyluyorlar. bende oyle yaptım -
eğer max devirde pompadanses cıkmıyosa ben bu aksam bi 240 lık sogutma sipariş ederim fanlarıda amazondan noctua fan alır takarım problem yok gene sessiz hallederimquote:
pompa 2200 de :) max oolarak sabit..
daha saglıklı oldugunu soyluyorlar. bende oyle yaptım -
benimki color masterın en uygun modeli. onda pompa sesi yok diğerleri konusunda birsey dıyemem -
hocam daha sistemi dizeli 1 hafta olmadı oc ile 85 dereceyi görüyor oyunlarda çok sorun olmaz mı ? pcde 2 fan ekstra takılı şuan. 1650 super ile dyıng lıght gta 5 vs oynuyorum 5 gündür gayet yeterli ama ileride atabilirim tabii -
-
yeniyse kabul.ayarla daha sistemi belki hesaplı 300 liraya falan fan alırsın havalar soğusun sene sonuna kadar beklerim ama bana oc'li bi cpu-z testi borcun var unutmam.quote:
Orijinalden alıntı: SYLAS
hocam daha sistemi dizeli 1 hafta olmadı oc ile 85 dereceyi görüyor oyunlarda çok sorun olmaz mı ? pcde 2 fan ekstra takılı şuan. 1650 super ile dyıng lıght gta 5 vs oynuyorum 5 gündür gayet yeterli ama ileride atabilirim tabii -
eklendi. -
R7 3700X ilede gtx 780ti fena kombin olmus hocam :Dquote:
Orijinalden alıntı: Spartan.32
Listeye beni de ekleyebilirsiniz hocam
Linki :https://valid.x86.fr/9uvus7
-
-
hah şöyle daha yakışıklı oldu.4.2 de kabulümüz bu havalarda.ilk 3100 sonucu.eklendi. -
Hocam eski 5 yıllık sistemden kalan sadece o ekran kartıyla psu. İş bulma sürecinde kendime oyun oynamayı yasakladığımdan ekran kartını değiştirmeye lüzum görmedim. 2-3 ay sonra işe girersem, yeni seriler gelir de eskiler ucuzlarsa onu da değiştiririz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X