volt kaç verem 5.0 için test yapam? |
İşlemcilerin CPU-Z Benchmark Sıralamaları [ANA KONU] (103. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: clarq26volt kaç verem 5.0 için test yapam?
Alıntıları Gösterramden sanırım. ama yınede dene 1.3 v vererek bır test daha yap.
-
quote:
Orijinalden alıntı: acura07ramden sanırım. ama yınede dene 1.3 v vererek bır test daha yap.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clarq26 -- 1 Kasım 2020; 0:35:44 >
-
i3 10100 cpu-z sonuçları linki alma fırsatım olmadı işlemciyi gayet başarılı buldum fiyatına göre.
Edit:Linki geçmişten bulabildim https://valid.x86.fr/jcd8tv
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellchick -- 2 Kasım 2020; 12:3:2 >
-
-
Selamlar yeni işlemci ile test sonucu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djduke -- 2 Aralık 2020; 0:46:58 > -
-
5xxx serisi amd işlemci yokmu kimsede. Birde onun tek cekirdegini gorsek burada.
-
660 civarı, forumda başka konularda paylaşanlar var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: xdeliruzgar5xxx serisi amd işlemci yokmu kimsede. Birde onun tek cekirdegini gorsek burada.
-
Cok teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi handful -- 4 Aralık 2020; 18:57:32 > -
Hayırlı olsun. Artık intelin tek cekirdek efsanesi bitmiş oldu hepimize gecmiş olsun diyelim. Körü körüne marka bagımlılıgına takılmıs olan arkadaslara anlatması zor olsada şu skorlara intel tarafından verilecek cevap yok. En azından 10. nesil işlemcilerde yok. Yeni intel işlemcilerde durum nasıl olur onu ilerleyen zamanda hep beraber görürüz, o zamana kadar zirvenin lideri belli.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mami24 -- 6 Aralık 2020; 14:39:57 > -
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetronoM -- 5 Aralık 2020; 18:58:44 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X