Şimdi Ara

İŞLEMCİM 97 DERECE NOVA :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba core 2 quad q6600 işlemcim oc siz 2.40 ghz li yük altında 97 derecede yıllardır oyun oynadım yeni fan aldım bakır olan macununu yeniledim sağlam oturmuşmu diye baktım ama bi türlü ısıyı düşüremedim işlemci boşta 55 derecede yük altında 97 yanmaması çok güzel ama ben oc yapıp 3.0 ghz yapmak sitiyorum sitelerden baktığıma göre çoğu kişi yük altında 60 dereceyi geçemiyor sorun ne power mı :D high power 500w psu var ben bişe anlamadım eskiden geforce 8600gt ekran kartı vardı 105 derecelere kadar oyun oynardım tabi 105 e gelince kasmalar oluşurdu ama 100 derecede rahat oynardım neden böle herşey çok sıcak :D neden yanmıyor ısı göstergeleri de doğru yani kasanın 4 tane fanı var işlemci haric hava çıkısı falan büyük fanda acaba işlemcide sorunmu var ?

• Kardeş bendekide bi benzeri sistem boştayken sorun yok ama bi programı veya oyunu çalıştırdığımda %25-30 arası oluyo bi virüs var ama ömrümü yedi 2 senedir kurtulamadım seninde kurtulman zor gibi :D
  • 1-Gündüz Malwarebytes Anti-Malware ile Tam Tarama Yap
    2-Gece Avira İnternet Security ile Tam Tarama Yap 4-5 saat sürüyor ortalama
  • bende amd 3600+ var 2 yıldır zorlandığında 110'ları görüp kapanır bişey olmuyor namussuza
  • leptoplarda genelde 100 120 normaldir masa üstü ise biraz fazla
  • senolcu 100-120 normaldir derken ciddi misin?
  • nasıl virüsmüş ben kaç kere format attım hard diski de değiştirdim virüs nerede işlemciyemi girdi :D pc masaüstüdür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5 5600 BIOS'da 95 derece
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • laptoplarda 90 - 95 derece normal masa üstünde normal değil
  • 9800gx2 1gb 512bit satılır :D yaziyim dedim :D
  • işlemcinin normalde macun bile kullanmadan en fazla 80 görmesi lazım sana tavsiyem o sıcaklığı vermesinin nedeni eğer biosdanda öle yapıyosa kesinlikle fanı çıkar macun falan hepsini sil temizle öle tak kullan çünkü macun zamanla eriyip yok olduğu için işlemcinin üzeirnde çamurgibi oluştu yani yani fan tam temas etmiyor kısacası durum bu

soğutucuyu ve işlemciyi çıkart gayet güzel şekilde temizle ve öle tak kullan sonrasındada macun sürer öle takıp kullanırsın

nomrla kullanımda en fazla 80ni görmen gerekiyor seninkisi çok fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarako

işlemcinin normalde macun bile kullanmadan en fazla 80 görmesi lazım sana tavsiyem o sıcaklığı vermesinin nedeni eğer biosdanda öle yapıyosa kesinlikle fanı çıkar macun falan hepsini sil temizle öle tak kullan çünkü macun zamanla eriyip yok olduğu için işlemcinin üzeirnde çamurgibi oluştu yani yani fan tam temas etmiyor kısacası durum bu

soğutucuyu ve işlemciyi çıkart gayet güzel şekilde temizle ve öle tak kullan sonrasındada macun sürer öle takıp kullanırsın

katılıyorum. Laptopumda enfazla 70-75'i görüyorum şahsen.

• quote:

Orijinalden alıntı: XGregorianX

quote:

Orijinalden alıntı: yarako

işlemcinin normalde macun bile kullanmadan en fazla 80 görmesi lazım sana tavsiyem o sıcaklığı vermesinin nedeni eğer biosdanda öle yapıyosa kesinlikle fanı çıkar macun falan hepsini sil temizle öle tak kullan çünkü macun zamanla eriyip yok olduğu için işlemcinin üzeirnde çamurgibi oluştu yani yani fan tam temas etmiyor kısacası durum bu

katılıyorum. Laptopumda enfazla 70-75'i görüyorum şahsen.

teşekkürler

• Bu Nasıl Bi Addır
  • laptop için 100-120 deil 80-90 normaldir yükte tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk'm

Bu Nasıl Bi Addır

arab liginde oynıyan nijeryalı forvet bir sezonda 68 gol attı
  • sıfır sogutucu aldım max devirde çalıştırıyorum macunu yeni ayaklar sağlam tutuyor ilginç yani bişede olmuyor :D bunun ısısını düzeltirsem ölebi overlock çekecemki :D zaten dayanıyor :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.