Şimdi Ara

İşlemcim çok ısınıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • P4 işlemcim var anakartım asus p5n em işlemcimin sıcaklığı 60 ile 80 derece arasında işlem yapmama göre değişiyor bi türlü düşüremedim bu sıcaklığı fanı değiştim macun sürdüm aynı ankartımı değiştirdkten sonra bu sorun ortya çıkmaya başladı acaba işlemcimde veya anakartımda herhangi bişey olşmuş olabilir mi yardımlarınızı ve önerilierizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EKSELANSTOFAS -- 17 Ekim 2009; 13:51:34 >

• Anakart işlemciye gereğinden fazla voltaj veriyor olabilir (mi). İşlemci voltajını kontrol edermisiniz?
  • benim asus anakartı ilk aldığımda sıcaklık değerlerini gösterirken sapıtırıyordu.Bios güncellemesiyle hallettim.Belki ondan kaynaklanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR
    Anakart işlemciye gereğinden fazla voltaj veriyor olabilir (mi). İşlemci voltajını kontrol edermisiniz?

voltajlar normalden biraz düşk seviyede seyrediyor..

quote:

Orijinalden alıntı: sky27
    benim asus anakartı ilk aldığımda sıcaklık değerlerini gösterirken sapıtırıyordu.Bios güncellemesiyle hallettim.Belki ondan kaynaklanabilir.

sıcaklık fazlalaşınca pc de donmalara neden oluyor sıcaklığı elimlede hssedebiliyorum..
  • 98 e vurdu arkdşlar yokmu çaresi fanı değiştim aynı :(
  • en azından fanı indirip yüzeyleri temizle ve tekrar macun sürüp iyice oturacak şekilde yine tak.
    bu ısılar kesinlikle normal değil...
  • Benimkide o sıralar takmıyorum artık gittiği yere kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartım çok ısınıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işlemci o sıcaklıklardayken soğutucunun altlarını elle cidden çok sıcaksa vardır bi problem ama ılıksa anakartın ısı sensörlerinde yada bios sürümünde bi problem vardır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.