Şimdi Ara

İşlemcim gitti işlemci tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc yi satıp Laptop almayı düşünüyordum ama şimdi ipad +işlemci düşünüyorum. Fx8350 vardı pinleri yamulttum gitti. Şimdi ucuz bir işlemci istiyorum en fazla 350 filan ekran kartım gtx760 çok performans beklentim yok gta 5 i rahat oynatsın yeter. Sizce hangi işlemciyi almalıyım.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elindeki anakarta gore islemci alinir fx8350 dedigine gore amd am3 anakartin var o paraya 6300 bulup alablirsin

• Gigabyte 970a ud3 var.

• 2elden o paraya fx 8320 8350 beklersen denk gelir islemci en zor ariza yapan parcadir 2elde alinabilir

• Sifir bunu alirsin o butce ile
    http://www.vatanbilgisayar.com/amd-fx-x6-6300-soket-am3-35ghz-14mb-onbellek-95w-32nm-islemci.html

2 ci el vishera fx83pp bulursan daha mantikli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 28 Ekim 2015; 15:56:31 >
  • Peki sadece idarelik işlemci alsam 250 liraya filan varmı. Yani sisteme bi sıkıntı verirmi düşük işlemci?

• Aga nasıl yamulttun düzeltmeye çalış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistemime İşlemci Tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: flocky88

Aga nasıl yamulttun düzeltmeye çalış.

Abime macunla dedim yanlış takmış 7-8 tane yamultmuş düzeltememiş bende düzeltmeye çalışırken dahada yamulttum gitti göz dayanmıyor. Büyüteçle filan yapman lazım ama artık çöp.

• O yüzden amd sevmiyom intel pinler yamulmuyo

• Up

• O paraya 2 ci el 6300 bulup takarsin ha sistem acilsin gunluk is gorsun kafasindaysan anakartin sitesine girip o listeden en ucuza bulabildigini al

Konu uplamak yasak

Liste http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=3907

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 28 Ekim 2015; 16:57:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

O paraya 2 ci el 6300 bulup takarsin ha sistem acilsin gunluk is gorsun kafasindaysan anakartin sitesine girip o listeden en ucuza bulabildigini al

Konu uplamak yasak

Liste http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=3907

Peki düşük işlemci kullanmak diğer bileşenlere zarar verirmi? Ve benim 100 liraya alcağım işlemci cs go oynatırmı?

• Yok yahu niye zarar versin cs go oynarsin cs go o kadar sistem istemez listedeki islemcileri yaz youtuba bak performansina

Sanirim Phenom x4 falan alsan yeterli gelir mobilim bakamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 28 Ekim 2015; 17:40:38 >
  • İkinci el FX6300,8300 veya 8320 almanı öneririm daha uygun fiyatlı istersen phenom II 965 ve üstü işlemcileri tavsiye ederim.
  • FX6300'ü alabilirsiniz hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar -_-

Pc yi satıp Laptop almayı düşünüyordum ama şimdi ipad +işlemci düşünüyorum. Fx8350 vardı pinleri yamulttum gitti. Şimdi ucuz bir işlemci istiyorum en fazla 350 filan ekran kartım gtx760 çok performans beklentim yok gta 5 i rahat oynatsın yeter. Sizce hangi işlemciyi almalıyım.?

Hocam bende tam tersinizi yapıcam :D laptopu satıp masaüstü dizicem

http://forum.donanimhaber.com/m_111138605/f_//tm.htm#111159577
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.