Şimdi Ara

İşlemcim Yandı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bilgisayardan yanık kokusu geliyordu hemen açtım işlemciden geldigini anlayinca zarzorda olsa söktum yapışmış gibiydi bu yüzden herhalde pinlerde yamuldu ama çıkarmak zorundaydım yoksa tüm sisteme zarar verebilirdi ve çıkarıp arkasına bakınca bu halde gördüm vatandan almıştım garantisi devam ediyor garanti sizce ne yapar geri çevirirmi işlemciye tam olarak ne oldu tamir edilebilir durumdamı lütfen cevap verin işlemci ryzen 5 5600 :( İşlemcim Yandı! İşlemcim Yandı! İşlemcim Yandı! İşlemcim Yandı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wenqax -- 26 Ağustos 2024; 17:18:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Geçmiş olsun, sorunun anakart sebepli olma veya anakarta da hasar vermiş olma ihtimali çok yüksek, bence anakartı da garantiye yollayın.

• Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    Endeks bilişim diye bir yer zaten ikiside aynı yerinmiş Vatandan 1 yıl önce almıştım anakartıda yollayacağım anakartda genel olarak herşey çalışıyor fakat işlemci yuvasında köşede işlemcinin yandığı yer ile aynı yerde küçük bir yanık var Allahtan Kokuyu Farkettiğim An çıkardım Ama Yapışmıştı bende sisteme zarar gelmesin diye Hemen çıkardım ve çıkarırken bazı pinler yamulmuş beni bundan mesul tutarlarmı? anakartım b550 gaming x v2 garanti süreci nasıl olur sorun sende falan demezler umarım :(

• wenqax W kullanıcısına yanıt

sen sökmüşsün sorun sende değil de evin elektrik şebekesinden kaynaklanabilir ya da güç kaynağından kaynaklanabilir. yakınlara yıldırım bile düşebilir yani bahane aramalarına gerek yok yaparlarsa yaparlar yapmazlarsa benim yüzümden söktüm ondan deme.

• Jake Lockley kullanıcısına yanıt
    Tamamdır çok saol ki mecbur sokecektim zorlayarakta olsa ne yapacaktım bıraksaydım tüm sistem mi yansaydı 2-3 tane pine zarar gelmesin diye sistemde şuan herşey calisiyor islemci dışı hadi bakalim nolucak

• Garanti halleder umarım geçmiş olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU yandı neden
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.