Şimdi Ara

İşlemcimi Nasıl SSE2 Destekli Yaparım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Adobe Premier 2.0 programını yüklemeye kalktım ama İşlemciniz SSE2 desteklemiyor diye bir uyarı çıkıyor ve install etmiyor. İşlemcim AMD XP2000. Bunu desteklemesi için ne yapmam lazım?
    Anakartım MSI KT4V. Bununla uyumlu SSE2 destekli işlemci var mı?

• Valla bildiğim kadarıyla;

senin yapabileceğin ne yazıkki birşey yok, SSE2 desteği ne tür cpu'larda vardı tam bilmiyorum fakat üretim aşamasında kazandırılır bu tür özellikler, sorun 32 bit'i nasıl 64 bit yaparım gibi bir soru olmş sanırım.
  • Hocam benim de aklıma gelen bu oldu, yani sonradan o özelliği veremiyoruz galiba ama benim anakartla uyumlu minimum SSE2 destekleyen işlemci var mıdır acaba?
    Not: Anakartım MSI KT4V
  • soket 462 anakartların hiç birinde ss2 destekli işlemci kulanamazın en azından yeni bir sistem terfisi gerek zaten piyasada 462 soketine uygun işlemcide yoki bulasın .. malesef sistem değişecek ss2 komut teknolejili bir işlemci istiyorsan..
  • Terfi mi Yav kamera aldık, Adobe premier aldık ama işe bak, sen gel SSE2 desteği yok diye bilgisayarda çalışma
    Benim hatuna geçen yeni sistem aldık Sempron2800+64 bit acaba onda var mıdır bu meret, varsa çaktırmadan onun board + işlemci ikilisini bir operasyonla araklıyım

• SSE2 dest5eği ne ya bilen varsa açıklar mı?
  • Sempron 2800+ de SSE2 desteği vardır

Venice 939p cpularda ise SSE3 de vardır

Ama Athlon 2000+ sadece SSE destekler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benimki atholon (tm) IIx2 250 processor 3.00GHz

sse2 nedir olmazsa neyi engeller yada neye yara

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.