Bildirim
İşlemcimi Nasıl SSE2 Destekli Yaparım?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Valla bildiğim kadarıyla;
senin yapabileceğin ne yazıkki birşey yok, SSE2 desteği ne tür cpu'larda vardı tam bilmiyorum fakat üretim aşamasında kazandırılır bu tür özellikler, sorun 32 bit'i nasıl 64 bit yaparım gibi bir soru olmş sanırım. -
Hocam benim de aklıma gelen bu oldu, yani sonradan o özelliği veremiyoruz galiba ama benim anakartla uyumlu minimum SSE2 destekleyen işlemci var mıdır acaba?
Not: Anakartım MSI KT4V -
soket 462 anakartların hiç birinde ss2 destekli işlemci kulanamazın en azından yeni bir sistem terfisi gerek zaten piyasada 462 soketine uygun işlemcide yoki bulasın .. malesef sistem değişecek ss2 komut teknolejili bir işlemci istiyorsan.. -
Terfi mi Yav kamera aldık, Adobe premier aldık ama işe bak, sen gel SSE2 desteği yok diye bilgisayarda çalışma
Benim hatuna geçen yeni sistem aldık Sempron2800+64 bit acaba onda var mıdır bu meret, varsa çaktırmadan onun board + işlemci ikilisini bir operasyonla araklıyım
-
SSE2 dest5eği ne ya bilen varsa açıklar mı? -
Sempron 2800+ de SSE2 desteği vardır
Venice 939p cpularda ise SSE3 de vardır
Ama Athlon 2000+ sadece SSE destekler -
benimki atholon (tm) IIx2 250 processor 3.00GHz
sse2 nedir olmazsa neyi engeller yada neye yara
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sistem belirtilen yolu bulamıyor
- bu dosyayı açmaya yetkiniz yok
- press esc in 1 seconds to skip startup.nsh any other key to continue
- inetpub nedir
- uyku modunda indirme devam eder mi
- udf dosyası nasıl açılır
- laptop ses gelmiyor
- pc otomatik kapatma
- oem açılımı
- silinen dosyaları geri getirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X