işlemcimin sıcaklıgı 70 derecelerde olyo hatta daha fazla temizleyim dedim ve cıkardım güzelce temizledim ama takarken aksilikler yaşadım ve baktıgımda işlemcinin o sarı telleri 5-6 tanesi kenardekiler oda yamusmus duzelttim taktım bu sefer çalıstı makine ama ekran gelmedi bi türlü. birde işlemci cıkardıgımda fan a yapısık bi şekildedi sora cıktı kendiliginden. ne yapmam lasım işlemcim p4 3.00 ghz. eger o yamuk telelrden dolayı oluyorsa ki buyuk ihtimal ondan galiba :( ne yapmam lasım tamir söz konusu varmıdır
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Tamiri vardır. Eksik yada kırılmış pin varmı bakacaksın. İşini bilen bir kuyumcuyada yaptıracaksın.SOnra kullanmaya devam edebilirsin. Fanı temizlemek için işlemci ile beraber sökmene gerek yoktu süpürge tutsan yeterdi
acemelik işte pin eksik degil allaha şükür :) sadece düzeltilmek istiyo galiba
yamulan pinleri uçlu kalemin ucuyla düzeltmeyi deneyebilirsin ama dikkatli ol kopartma.
@ozzy45
anadilimizi düzgün kullanın! aksi halde bir dahaki konunuz silinir
quote:
Orijinalden alıntı: Confusion
@ozzy45
anadilimizi düzgün kullanın! aksi halde bir dahaki konunuz silinir
Tam ben bu konuya vurgu yapacaktım ki siz benden önce davranmışsınız. Bu noktalara forumumuzun önem vermesi ne kadar güzel
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme