Şimdi Ara

İşlemcinin Altında Hasar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tray bi işlemci aldım.Şuan deneyemiyorum.Resimdeki kırmızı noktanın yanında görünen siyah bölge sizce sorun mu iade etmeli miyim hiçbir bilgim yok lütfen yardım edin.
    İşlemcinin Altında Hasar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimse yok mu yardım edecek

• neden deneyemiyorsunuz?kırmızı noktanın orada bir kusur göremedim ben pinin biri küçük kalmış sadece.pinli amd işlemcilerde iki pinini kırıyorsun yine de çalışıyor belki usb3 çalışmıyor yani o gördüğün pin ne işe yarıyor kim bilir belki hayatta kullanmayacağın bir şey.
    kul yapımı bu ürünler leke görüp başlık açmayın bu kadar pimpirikli olmayın deneyin çalışmazsa iade edersiniz yani nedir bu kadar panik?içinize mi sinmedi iade edin geçin bizden ne istiyorsunuz onay mercisi miyiz biz?
  • razorxx7 R kullanıcısına yanıt
    Sanki pedin ucu katlanmış gibi duruyor kopukmu yoksa yandan bakınca çıkıntı varmı.
    %50 ihtimal var soketteki pinin temas edeceği nokta sağlam gibi ama o hasarı veren olay o pedin bağlantısını koparmışta olabilir risk var bence iade edin ama iade konusunda çekinceniz varsa pedin kopup kopmadığını multimetre ile test edebilirsiniz süreklilik ayarında sorunlu pede bir ucu değdirip diğer ucuda başka pedler ve küçük kapasitörlerde gezdirin birinde ses çıkarsa ped kesin bağlı demektir yalnız ses çıkmazsa kesin kopuktur diyemem daha önce böyle bir test yapmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 23 Nisan 2020; 18:49:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Sanki pedin ucu katlanmış gibi duruyor kopukmu yoksa yandan bakınca çıkıntı varmı.
    %50 ihtimal var soketteki pinin temas edeceği nokta sağlam gibi ama o hasarı veren olay o pedin bağlantısını koparmışta olabilir risk var bence iade edin ama iade konusunda çekinceniz varsa pedin kopup kopmadığını multimetre ile test edebilirsiniz süreklilik ayarında sorunlu pede bir ucu değdirip diğer ucuda başka pedler ve küçük kapasitörlerde gezdirin birinde ses çıkarsa ped kesin bağlı demektir yalnız ses çıkmazsa kesin kopuktur diyemem daha önce böyle bir test yapmadım.
    Hocam bahsettiğiniz test beni aşar anlamıyorum o kadar maalesef.Ama yandan bakarken bi çıkıntı yok sadece o kutunun rengi diğerlerinden farklı kutunun ortasındaki nokta da sağlam duruyor.Cevabınız için çok teşekkürler.

• Hocam işlemcinin tray olması bunun sebebi olabilir mi sizce ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.