Bildirim
İşlemciye Noldu Lütfen Yardım...?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Daha önce neydi yazmamışsınız. İşlemcinizin durumunda ne anormallik buldunuz.
Bios resetlemek eğer siz bir şeyleri değiştirmediyseniz işlemci açısından bir şey ifade etmez. -
16000değil 1600 yanlış yazmışşın. Hızın düşüklülük nedeni güç tasarrufunun açılmasından dolayı olabilir.Pc yi zorloyacak oyun vs. açarsanız işlemci kendi hızına çıkar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Volkanbaba
16000değil 1600 yanlış yazmışşın. Hızın düşüklülük nedeni güç tasarrufunun açılmasından dolayı olabilir.Pc yi zorloyacak oyun vs. açarsanız işlemci kendi hızına çıkar.
pc boşta iken tasarruf eder yukte ise o değerin gerçek değere ulaştıgını görürsün
zaten şuan çarpanı x6 yukte gerçek çarpan sayısına ulaşıcak bi sorun yok yanı rahat ol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTOMAN_67 -- 7 Mart 2011; 23:36:42 > -
Everestle kontrol et, işlemci yi teste soktuğunda değer 2,93 ghz ye ulaşmıyorsa, bios tan işlemci çarpanını 11x yapman gerekiyor. -
sağolun beyler bende bugün test ettiğimde yükte gerçek değerine ulaştığını farkettim windows 7 testindende geçirdim aynı puanı alıyor galiba yeni aldığım psu dan kaynaklandı neyse göstermesinin herhangi bir sorunu olmaz sağolun beyler tüm donanımhaber üyeleri...!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X