Şimdi Ara

İşlemciye Noldu Lütfen Yardım...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçenlerde Pc Me yeni kasa aldım ve adam bios ayarlarını default etti ondan sonra 2.93 e6500 16000 mhz göstermeye başladı peki hızı düşmüşmüdür düşmüşsede nasıl düzeltebilirim lütfen yardım beyler şimdiden Çok Sağolun

İşlemciye Noldu Lütfen Yardım...?

• Daha önce neydi yazmamışsınız. İşlemcinizin durumunda ne anormallik buldunuz.
    Bios resetlemek eğer siz bir şeyleri değiştirmediyseniz işlemci açısından bir şey ifade etmez.
  • 16000değil 1600 yanlış yazmışşın. Hızın düşüklülük nedeni güç tasarrufunun açılmasından dolayı olabilir.Pc yi zorloyacak oyun vs. açarsanız işlemci kendi hızına çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkanbaba

16000değil 1600 yanlış yazmışşın. Hızın düşüklülük nedeni güç tasarrufunun açılmasından dolayı olabilir.Pc yi zorloyacak oyun vs. açarsanız işlemci kendi hızına çıkar.

pc boşta iken tasarruf eder yukte ise o değerin gerçek değere ulaştıgını görürsün
    zaten şuan çarpanı x6 yukte gerçek çarpan sayısına ulaşıcak bi sorun yok yanı rahat ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTOMAN_67 -- 7 Mart 2011; 23:36:42 >
  • Everestle kontrol et, işlemci yi teste soktuğunda değer 2,93 ghz ye ulaşmıyorsa, bios tan işlemci çarpanını 11x yapman gerekiyor.
  • sağolun beyler bende bugün test ettiğimde yükte gerçek değerine ulaştığını farkettim windows 7 testindende geçirdim aynı puanı alıyor galiba yeni aldığım psu dan kaynaklandı neyse göstermesinin herhangi bir sorunu olmaz sağolun beyler tüm donanımhaber üyeleri...!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.