Şimdi Ara

işletim sistem java olan telefonlarda flash player nasıl yüklenir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
50.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • simbian ya da diğer işletim sistemleri için flash playerlar var ancak standart java olanlarda youtube dışında playerlar çalışmıyor. Meslea facebook ya da dailymotion gibi sitelerden video izlenmiyor. Java ile yazılmış flash player aradım ancak bulamadım. Acaba bunu bulabileceğim bir site yada bu videoları oynatabilmem için ne yapmam gerekiyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: enver328
    simbian ya da diğer işletim sistemleri için flash playerlar var ancak standart java olanlarda youtube dışında playerlar çalışmıyor. Meslea facebook ya da dailymotion gibi sitelerden video izlenmiyor. Java ile yazılmış flash player aradım ancak bulamadım. Acaba bunu bulabileceğim bir site yada bu videoları oynatabilmem için ne yapmam gerekiyor ?

Snaptu var facebook daki videolar i oynatıyordu kaydederek onun dışında flaşh yüklemek diye bişey yok diye biliyorum
  • quote:

simbian ya da diğer işletim sistemleri için flash playerlar var ancak standart java olanlarda youtube dışında playerlar çalışmıyor. Meslea facebook ya da dailymotion gibi sitelerden video izlenmiyor. Java ile yazılmış flash player aradım ancak bulamadım. Acaba bunu bulabileceğim bir site yada bu videoları oynatabilmem için ne yapmam gerekiyor ?

Symbian için kullandığınız flash oynatıcı programın adını ve hatırlıyorsanız arayacağımız ya da indirebileceğimiz bir web adresini yazabilir misiniz?

Youtube.com'a zaten artık hiç girilemiyor, orada java kullanan telefonlar için FLV izleme imkanı olsa bile, youtube.com'a giremediğimiz için sonuçta bizim bir işimize yaramaz.
  • peki facebook dışındaki videoları da oynatabilmemiz mümkün mü ? birde javascript ve ajax desteği de varmı bu programda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: levodafon

quote:

Symbian için kullandığınız flash oynatıcı programın adını ve hatırlıyorsanız arayacağımız ya da indirebileceğimiz bir web adresini yazabilir misiniz?

Youtube.com'a zaten artık hiç girilemiyor, orada java kullanan telefonlar için FLV izleme imkanı olsa bile, youtube.com'a giremediğimiz için sonuçta bizim bir işimize yaramaz.

f ile başlayan bi program vardı ama adını tam hatırlamıyorum. Simbian ve android için sürümleri vardı. Benim telefon w715 içinde youtube uygulaması var ordan youtube a sorunsuz giriyor.

• programın ismi skyfire. jar versiyonu yok. simbian ve android için kullanılabiliyor. zaten onlarda sorun yok. sorun java tabanlı telefonlarda :(
  • Skyfire için Nokia'nın Ovi sitesinde ülkeniz için kullanılamaz diyor, webden araştırırım.

Yalnız cep telefonlarındaki YouTube tuşları çalışıyor mu? Ben denedim ve DNS Error aldım. Pek video düşkünlüğüm yok aslında ama telefonu öğrenmem için kurcalamam gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • telefonda youtube için bi uygulama var. uygulamayı açınca youtube açılıyor ama normal site gibi değil, biraz değişik normal siteden. sitedeki tüm linkler çalışıyor ve videolar sorunsuz izleniyor. Dns ayarı yapsan da yapmasan da o uygulamayla youtube a girersen site açılıyor.
  • benim de se g705 var, facebook ve diger bazı sitelerdeki videolari izleyebiliyorum. Fakat dogrudan flashtan oynatma degil, videoyu indirip oynatiyor. Kendi web tarayicisi ile de ayni durum mevcut, opera 5 mini ile de...
  • bende de indirerek oynatıyor fakar sadece facebookta. diğer sitelere indirmiyor
  • Skyfire, 1 Temmuz 2010 tarihinden geçerli olmak üzere Türkiye'ye olan desteğini kapatmış, programı indirtmiyor, ben indirip kurdum ama bir kaç adım sonra üzgünüz, ülkenize hizmet veremiyoruz diye yazdı.

Ben de Flash'tan hoşlanmıyorum ama maalesef çok yaygın, her site flash kullanmaya çalışıyor. Diğer dosya biçimlerini oynatmak için kurulmuş büyük siteler vardı, onlar da Flash'a dönmüşler ne yazık ki...

Flash'sız ya da normal düzeyde Flash'lı bir internet dileklerimle...
  • Arkadaşlar hala flash player yokmu java için yahu w902 var erisccon bende youtube falan videoları açmıyor hiç :/
  • artık java telefonlar azaldığı için, java için flash player desteği %99 gelmeyecek diyebilirim.
  • quote:

artık java telefonlar azaldığı için, java için flash player desteği %99 gelmeyecek diyebilirim.

hmm peki ben video izleyemiyorum sebebi ne olabilir ? youtube da falan. medya sunucusuna baglanilamadi diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 19 Mart 2012; 13:40:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

quote:

artık java telefonlar azaldığı için, java için flash player desteği %99 gelmeyecek diyebilirim.

hmm peki ben video izleyemiyorum sebebi ne olabilir ? youtube da falan. medya sunucusuna baglanilamadi diyor

birkaç kere tekrar deneyince oluyor ama hiç olmuyorsa bağlantı ayarlarını gözden geçirmek gerekebilir. vodafone kullanıyorsan, "vodafone live" ve "vodafone internet" diye iki ayrı bağlantı çeşidi var. "vodafone internet" olan bağlantıyı kullanman gerek. bunun dışında dns ayarlarını da değiştirebilirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

quote:

birkaç kere tekrar deneyince oluyor ama hiç olmuyorsa bağlantı ayarlarını gözden geçirmek gerekebilir. vodafone kullanıyorsan, "vodafone live" ve "vodafone internet" diye iki ayrı bağlantı çeşidi var. "vodafone internet" olan bağlantıyı kullanman gerek. bunun dışında dns ayarlarını da değiştirebilirsin.

usta ben avea kullanıyorum bu arada ve dns ip adres ksımları falan boş hep dns ne girmeliyim ?

• 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 deneyebilirsin. ben bilgisayarda bunları kullanıyorum(varsayılan dns çalışmıyor zaten). avea ayarlarını bilmiyorum ben sadece vodafone kullandım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.