merhaba, bundan 6-7 ay kadar önce windows 7'nin beta sürümünü kurmuştum. bunun üstüne başka bir hard diske windows 7 tam sürüm kurdum. açılışta hangisini başlatmak istiyorsam seçiyordum. şimdi önceki beta sürümün kurulu olduğu hdd yi sistemden çıkarınca diğer hdd'deki işletim sistemi açılmıyor. belliki açılış bilgileri (boot) beta sürümün kurulu olduğu diskte kayıtlı. bu açılış bilgilerini nasıl taşıyabilirim yada bunu nasıl düzeltebilirim? yardımcı olursanız çok sevinirim. hdd ye çok acil format atmam lazım
evet soruna kendin cevap vermişsin. boot dosyası betanın içinde.. boot kurtarma proları var boot değişimde yapabiliyor bu prolar... olamdı betayı iptal et win7 cd si tak kurtarmaya gir ve bootu kendi eklesin ve hemen açılsın tam sürümden.. kolay iş..
İyi forumlar..
betanın olduğu hdd yi iptal ettim win 7 cd den kurtarmaya girdim. kurtarma seçeneklerinde işletim sistemi gözükmedi. yani diğer işletim sisteminin kurulu olduğu hdd yi tanımadı. doğal olarak kurtarmayı başlatmadı. söktüğüm hdd yi geri takıp kurtarmaya girdiğimde kurtarma listesinde her iki işletim sistemi de gözüküyor...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme