Şimdi Ara

işletim sistemi kuramıyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarın birine sade ve sadece orjinal cd ile işletim sistemi kurulabiliyor...bunun dışında hiçbir cd ile sistem kuramıyorum...
    fdisk yapıyorum format atıyorum scandisk ve chkdisk te yapıyorum...ama hiçbir şekilde sistem kuramıyorum!!!...
    enteresan olan ise eğer kullandığım kopya cd sp2 li değilse sistem kurulabiliyor ama sp2 li bir kopya cd ile sistem kurulamıyor...
    formata başlıyorum sp2 li cd yi takıyorum, cd yi görüyor ve kur dosyalarını yüklüyor daha sonra bölümleme işlemini yapıyorum ve biçimlendiriyorum...biçimlendirmeden sonra otomatik olarak tekrar başlatıyor ve windows logosunda takılıp kalıyor hiç kıpırdamıyor...saatlerce beklediğim oldu ama sonuç alamadım...
    bıos pilini de söküp taktım yine olmadı...

sp2 si olmayan bir kopya cd yada orjinal cd ile başladığımda kurulum tamamlanıyor...

bu ilginç durum hakkında ki fikir ve görüşlerinizi bekliyorum...

NOT: sp2 li cd bozuk değil dört bilgisayarda denedim hiçbir sorun çıkmadı...ayrıca kopya cd den kurulum yapıp güncelleştirmeler esnasında sp2 güncelleştirmesi alındıktan sonra da aynı sorunla karşılaşıyorum...yani bilgisayar sp2 li kopya cd den sistem kurmadığı gibi sp2 siz kopya cd den sistem kurduktan sonra güncelleştirme esnasında aldığı sp2 yi de yemiyor...

• slm
    anakartın bios'unu bir update yapmayı denermisiniz
    kolay gelsin
  • usbleri biostan kapat önce tekrar dene..
    olmazsa onboard ses,lan vs. hepsini kapat..mümkünse ps/2 girişli bi klavye,mouse kullan..
  • Gözümden kaçmış olabilir ama değişik cd sürücüsü denedim dememişsin galiba.
    bidene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.