Şimdi Ara

İşletim Sistemi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Şu sisteme hangi işletim sistemini tavsiye edersiniz ? Windows 10 mu yoksa Windows 8.1 mi ?
    Intel Core i5 4460 Soket 1150 3.2GHz 6MB Önbellek 22nm İşlemci
    Transcend 256GB 370 Serisi Sata 3.0 (560MB Okuma / 460MB Yazma) SSD
    MSI GTX970 GAMING 4G GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı
    MSI B85M GAMING Intel B85 Soket 1150 DDR3 1600 MHz SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Siyah Tek Modül Ram
    XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA
    COOLER MASTER HYPER 612 775/1366/1155/1156/2011&AM2+AM3/AM3+/FM İŞLEMCİ SOĞUTUCU

Sistemim budur. Kasanın verimliliği de 80+ dır. Buna göre hangi işletim sistemi gider arkadaşlar ? Yorumlarınızı bekliyorum.

• Bilgisayarı ne için kullanacaksın ? Eğer güncellemeler vs. uğraşmak istemiyorsan başlat menüsü olmadan yaparım diyorsan win8 kur. Yoksa win10 kur.
  • Genellikle oyun için ama herşey için kullanabiliyorum. Başlat menüsü de gerekebiliyor arada tabii. Peki anti virüs programı olarak ne tavsiye edersiniz ?
  • Windows 8.1'de DX 12 Olmadığı için Windows 10 Öneriyorum. Anti-Virus olarak da AVG AntiVirus Free Edition 2016
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Windows 10 u yükledim ama hala antivirüs hakkında düşünüyorum. Aslında parayla da alabilirim antivirüs programını Kaspersky çok öneriliyor ve tercihim o yönde gibi.
  • Ben kendi Antivirüsünü kullanıyorum. İndirdiğiniz dosyalara dikkat ederseniz kendi antivirüsü de işe yarıyor.

Onun yerine ücretsiz olarak comodo antivirüs vb kullanabilirsiniz size kalmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AVG' yi denemeni öneriyorum Windows 10 üzerinde av-test tarafından yapılan testti inceleyebilirsin. Windows 10'un kendi programı Defender sertifika bile alamamış sonuncu olmuş

https://www.av-test.org/en/news/news-single-view/20-security-suites-put-to-the-test-more-protection-for-windows-10/
  • Bedava Internet Security Lisansı isterseniz. Buradan talepte bulunabilirsiniz. Facebook sayfası için tıkla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdas70 -- 21 Aralık 2015; 23:35:58 >
  • kiritokun0619 K kullanıcısına yanıt
    Win 10 daha hızlı ama ikisinide kurup dual de kullanabilirsin.
  • Win10 + Norton
  • forumda cok fazal w 10 problemleri var
    W 8.1 kur ve keyfine bak derim ben
  • Windows 10 kurun. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.