Arkadaşlar bi tane packard bell marka laptopa format attım tek c vardı bende 2 parça olsun diye sildim c ve d yaptım yalnız hata verdi tekrar açtım pc yi sorna siyah ekran tam "başlamak için bi tuşa basın" demesi, gerekirken bu çıktı.. nedir bu ? sorna gene taktım şimdi tekrar eski haline döndü ama bu seferde formatı atmıyor hata veriyor.
Aldığınız hatayı detaylı olarak yazabilirseniz yardımcı olabiliriz.
ilk başta cd yi takıyordum. formata başlarken bir tuşa basın demesi gerekirken işletim sistemi yükleme hatası dedi. sonra bende tekrar deneyince o hata gitti bu sferde tek parça olsun 2 parça olsun hdd yi biçimlendirdim ve format atıyorum %20 e kadar anında geliyor sonra %100 diyor ve format atmıyor hata veriyor.. "Kur,bölümü biçimlendiremedi.Disk hasarlı olabilir.Sürücünün açık ve bilgisayarınıza doğru şekilde bağlanmış olmasını sağlayın.Disk SCSI ise SCSI aygıtlarının doğru şekilde bağlanmasını sağlayın Ek bilgi için bilgisayar el kitabınıza ya da SCSI bağdaştırıcı belgelerine bakın Win.xp için farklı bir bölüm seçmelisiniz devam etmek için enter basın"
böyle kısır bir döngü var. anlamadım nabcam.
Kullandığınız CD ile daha önce yükleme yaptınız mı? Başka bir CD deneme şansınız var mı? Bios ayarlarını default'a getirmeyi de deneyin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme