Şimdi Ara

İşletme mi? Enformatik mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ösym kılavuzunu kaynak olarak almıyorum. Kaynağım geçen seneki gerçek sıralamalar.

1-) Marmara Üni. İngilizce İşletme 13400

2-) Marmara Üni. Almanca İşletme Enformatiği 29000

TM-1 sıralamam 11000

Şimdi burada mantıklı olan benim 1.sine gitmem.

Yalnız tanıdığım var Almanca Enformatik mezunu. O bana şiddetle tavsiye etti, şu anda da işi gayet güzel. Ayrıca İşletmeyle İşletme Enformatiği arasındaki fark; enformatikin Bilgisayar bilimleri ve işletmenin karışımı olması.

Bence bu bölüm sırf almanca diye daha düşük, ingilizcesi de yok.

Siz ne dersiniz?

• işletme daha iyi diğer bölümünün iş olankları kısıtlı
  • Ama aynı paralelde her yerde de İşletme var.
  • Daha fikri olan var mı?
  • Enformatik yazma 1 rakibim eksilir
    Şaka bi yana ben enformatiği öneririm hocam.Benim ufak araştırmalarıma göre iş imkanları azımsanmayacak kadar çok.Ne diyim seneye aynı üniversitede görüşürük inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dişi Dökülen Nijeryalı

Enformatik yazma 1 rakibim eksilir
    Şaka bi yana ben enformatiği öneririm hocam.Benim ufak araştırmalarıma göre iş imkanları azımsanmayacak kadar çok.Ne diyim seneye aynı üniversitede görüşürük inşallah

Bende enformatiği düşünüyorum. Çok iyi araştırdım, dost tavsiyesi de var. Enformatik yazıcam sanırım. :)

Senin sıralama kaçtı?
  • 34bin.Pek umudum yok ama ilk sırada yazmayı düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendislik mi Öğretmenlik mi
    13 yıl önce açıldı
    İşletme mi? İktisat mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olur belki. Bende 11 bin ama işte biraz düşük kalıyor o yüzden çelişkideyim.
  • Başka arkadaşlarda yorum yaparsa sevinirim :)
  • Evet arkadaşlar görüşlerininizi bekliyorum.
  • up
  • Sanırım görüşlerini paylaşacak kişi yok :)
  • Almanca bi işine yaz, bu bölümün benzeri bilkentte var işletme bilgi yönetimi altında onun kapsamlı burslusuna girebilirsin onu yaz bence.
  • İşletme enformatiğine çok iyi diyorlar. Sıralamam yakın olsa bende düşünürdüm
  • Hmm ben İstanbul dışı düşünmüyorum açıkçası. Ama bakalım.
  • Benim sıralamam Tm - 1 46 bin. Kılavuz 49 bin gösteriyor.Sizce umudum yok mu enformatik için? Ayrıca ben marmaranınkinin ders programını indirip baktım ingilizcede öğretiyorlarmış sevindirik oldum.İnşallah tutar.
  • Gerçekte 29bin ama arkadaşım. Biraz zor gibi ama yaz yinede. Ki bu tip bölümlerin ortak alan olması sebebiyle sayısalcıların yükleneceğini ve puanlarının artacağını düşünüyorum.
  • Evet arkadaşlar yorumları bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.