Veganizm bir felsefe iken hayvanseverler yalnızca bir iki hayvan türüne yakınlık gösteren bireylerdir. Tabii genelleme yapmak doğru değil ama pek çoğu için bu böyle. Tavukla köpek arasında bir fark yok. İkisi de insanın seçtiği, çoğalttığı türler. Fakat içlerinden bazılarına daha fazla değer veriyoruz. Kedi köpek de onlardan. Vurgulamak istediğim şey hayvanseverler olarak adlandırılan kitleden tüm yaşama saygı duyacak bir felsefe beklemenin saçmalığı. Hepsi için konuşmuyorum tabii ama pek çoğu yalnızca şehir hayatındaki yalnızlıklarını hayvanlar ile atlatmaya çalışan insanlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 21 Temmuz 2024; 15:40:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İsmail Saymaz : Pekçok Avrupa Ülkesi Gezdim Sokakta Ne Köpek nede Kedi Gördüm (7. sayfa)
-
-
Çoğaltanlar diye sizin laf edemediğiniz üreticilere söylemen gerek normalde ama bunu yapamazsın. Bunun yerine kısırlaştırmalar için maddi manevi uğraşan bizlere klavye başından bunu söylersin.
Şu kafaya destek verdiğin sürece dediklerinde hiçbir samimiyet olmayacak.
-
Cidden bana ettiğin ithamlardan sonra kendini bu şekilde mi savunuyorsun? Üstelik bizzat benim hakkımda söylüyorsun. Devamlı çocuk düşmanı diyerek hala çocukları kullanıyorsun. Cidden abarttın artık. Bana olan kininden öleceksin yakında.
https://forum.donanimhaber.com/mahra-melin-in-katilinin-hayvan-ticareti-yapan-babasi-olmasi--159150974
-
Devamlı yalan söylüyorsun. Bu kadar pis birini görmedim.
Seninle doğrudan alakalı bir itham olmamasına rağmen kanıt isterken sen benim aksi şeyler yazdığımı bile bile benim hakkımda iftiralar atıp tutuyorsun. En sonda yetmediği için "çocuk düşmanısın" demeye başladın. Sırf kin duyduğu birine laf etmek için çocuklar diyen çocukları kullanıyordur. Nokta.
-
tavuk örneğini ben süs olsun diye yada şakasına vermedim, tavuk aynı kedi yada köpek gibi sevgi gösteren bir hayvan. biz onu kesip yiyoruz diye onu duygusuz bir hayvan mı sanıyor millet?
sadece kedi yada köpek sevenler kendilerine "hayvan sever" kimliği giydirmeye çalışıyor fakat yok öyle bir şey.
-
Klasik olarak cevap veremeyince algı kasıp hakaret eden kitle olduğunun bir kanıtı daha.
x (formerly twitter)Etkili Haber (@etkilihaber) on Xhttps://x.com/etkilihaber/status/1814258383765291353 -
Cidden kasıtlı yapıyorsunuz bunu. Yoksa bu kadar kendini bilmezlik olmaz. Onca hakaret edip sonra "cevap veremeyince" dedi, çok terbiyesiz diyorsun. Sırf bunun için mi açtın bu hesabı?
Tabi sen de saatlerce bana laf atıp duran dostuna tek kelime edemezsin. Yemez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 21 Temmuz 2024; 18:43:6 > -
bana "kendini bilmez" dedin. benimle yüzleşmeye cesaretin var mı?
-
Nerdeeeee
sadece klavye basinda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Önce yazdıklarını kabul et, sonra konuş. Hakaretine cevap verinde terbiyesiz dedin. Yukarıda belli bu. Sokakta o lafları ne benim yüzüme ne kimsenin yüzüne diyemezsin. Aktif mücadaleni ancak klavye başında yapar senin gibiler.
Bak forumda benden korkup bloklayıp kaçanlar dolu.
-
Yanlış hesabınla cevap verdin bana.
Cesareti olan üyeye bak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 21 Temmuz 2024; 21:41:35 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X