Şimdi Ara

İsmail Saymaz : Pekçok Avrupa Ülkesi Gezdim Sokakta Ne Köpek nede Kedi Gördüm (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
2
Favori
2.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Lütfen Terbiyeli Cwvap Verme Eylemine Geçmeye Çalışın ve Tekrara Düşmeyin. Kendinize Çeki Düzen Verin. İnsanlar Sizinşe Bu Şekilde İletişim Geliştiremez. İstediğiniz Buysa Amenna. Alıntılamayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bat-Man kullanıcısına yanıt

İsmail Saymaz : Pekçok Avrupa Ülkesi Gezdim Sokakta Ne Köpek nede Kedi Gördüm 

Aykü önemlide; daha önemli olan İykü ne olacak.

• İsmail Saymaz : Pekçok Avrupa Ülkesi Gezdim Sokakta Ne Köpek nede Kedi Gördüm
    İsmail Saymaz : Pekçok Avrupa Ülkesi Gezdim Sokakta Ne Köpek nede Kedi Gördümx (formerly twitter)
    Solcu Gazete (@solcugazete) on X
    https://x.com/i/status/1814379776972562735

bu hayvanın ne suçu var peki? masumlar ölmesin diye boşa demiyoruz.

• murtazagil kullanıcısına yanıt

Hayvanların sokakta başıboş ve sahipsiz olmasını savunan siz değil misiniz ?

Sahipsiz hayvanı itten , köpekten, cakaldan kim koruyacak ? Sokakta bu hayvanlar sürünüyor hem kendileri açısından cekiyor hemde toplum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 20 Temmuz 2024; 15:59:39 >
  • Periah kullanıcısına yanıt

öyle yazıyorsunuz ki sanki barınaklar mükemmel. bu hayvanlar dışarıda eziyet çekiyor. ne biçim insanlarsınız anlamak mümkün değil..

Sokaklara yiyecek boşaltıp milyonlarca sıcakta soğukta sokaklarda surunecek hayvan üretmenin mantığı nedir ?

• Periah kullanıcısına yanıt

devlet üretene ceza versin. bu kadar basit.

E işte sorun da bu ya. Güya hayvana şiddet yasası çıktı ama bunu yapanlar bakalım ne ceza akacak. Güya kısırlaştırma uygulaması ile köpeklerin sayısı azaltılacaktı ama tek tük belediye dışında uygulandığı yok. Denetimsiz, kuralsız, kaidesiz bir ülkeyiz. O adamlar köpeği gördüğü için köpeği dövmüş. Oradan bir insan geçse ona da saldırırlardı. İnsan olmanın da böyle bir avantajı var işte. Ne kadar alçak olsan da insan olduğun için önemlisin.

• Şu kameralar nedense sokağa köpek atıp kaçanları yakalayamıyor bir türlü ? Çok düşündürücüü.

Şiddet suçtur; kime uygulandığı önemli değil. Şiddet uygulayanda suçludur. İnsan yaparsa hukukta cezası var.

Peki köpeğin diğer köpeklere, diğer hayvanlara ve insanlara uyguladığı şiddet için kimi suçlayıp, cezalandıracağız?

O köpeğe en büyük şiddeti uygulayan; mal gibi satın alıp sıkılınca çöp gibi sokağa atan vicdansızlar olmasın?

Köpeğin en mutlu ve huzurlu olacağı yer sahibinin yanıdır. Sahiplenip; sahip olduğunuz imkanları ona da sunun, sorumlu bireyin yapması gereken bu değil mi?

Barınaklar mükemmel değilde; ahırlar mükemmel mi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

Hayvan düşmanı olanlar zaten o videodaki kafada. Forumda da bunlardan var. O yüzden onlardan bu tipler için ses çıkmıyor. Hatta şu videoya ses edenleri köpeğe tapar ilan ediyorlar. Normal değiller.

Ayrıca bazıları bunları bilerek yapıyor. O köpek yaşlı olmasaydı ya da çevrede başka köpekler olsaydı bu tiplere karşılık vereceklerdi değil mi? O zaman şu forumda "köpekler durup dururken insanlara saldırdı" diye konu açılacaktı. Yalan mı?

Bu zihniyeti yok edersek ülkedeki suç oranı %90 falan azalır.

Haftalardır beni tahrik etmeye çalışıyordu ama asıl yüzünü ortaya çıkardı sonunda. Zaten böylelerine laf attım diye kin tutmaya başlamıştı. Bu kitleyle mücadele ediyoruz işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 20 Temmuz 2024; 19:5:49 >

Sokakta köpek olmasın diyen kesimde bu üreticiler de var. O yüzden bu dediğini kesinlikle istemiyorlar. Tıpkı hayvana şiddete ses çıkaramadıkları gibi.

• Bir hayvansever olarak Hindistandan birkac adet Fil getirip dogal ortamina yani Turkiyede bir sehir merkezine birakmayi dusunuyorum. Hatta fili getirtmek ve beslemek icinde ayri bir fon kuracagim. Lutfen tum hayvanseverler duyarli olup fona bagista bulunsun. Ne kadar Hindistandaki kotu ortamdan Fil kurtaririz o kadar cok iyi olur. Haydi yuksek IQ lu hayvansever kardeslerim sizden dayanisma bekliyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    İsmail Saymaz : Pekçok Avrupa Ülkesi Gezdim Sokakta Ne Köpek nede Kedi Gördümx (formerly twitter)
    OnNumara (@DokuzOlmaz) on X
    https://x.com/i/status/1814040644077146481
  • Simdi söyleyecegim argümanı daha önce de bir cok kez sosyal medyada, forumlarda falan da cok görmüstüm.. Kediler giderse, fareler basar.. Biz zirai ilacin olmadıgı zamanlarda mı yasıyoruz? Belediyenin görevi ne? Gitsin fareyi de zehirlersin bir zahmet.. Sokakta fare görmemek icin sokak kedisi olacakmıs bu kafa yapısına ulasmak icin bonzai bile yetmez bu direkt eroin kafası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 20 Temmuz 2024; 19:2:7 >

Yukarıda mesajını koyduğum kitlenin bunu yapmasına şaşmadım. Sırf köpeğe iftira atmak için yanında dışkı taşıyan tipler bunlar.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

aynen öyleler. bunlar hükümetin abuk işleri. dertleri bu tarz konularla ekonominin berbat durumunun konuşulmasını engellemek.

Orası da öyle. Boşuna ekşide, twitterda aktroller bu konuyu gündeme taşımıyor. Forumdaki partizanlarda aynı şeyi yapıyor.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Gerçekten çok kötüler ya. Samimi olarak çözüm isteyip de öldürmeyi savunan azınlık da var da, çoğunluğu, bilhassa devamlı yazanları gerçekten insanlıktan nasibini almamış. Şu videoya hala sokakta olmasaydı demiş. Yani bu zavallıya bunu yapanın, yarın karısına kızına anasına bacısına ne yapabileceğini idrak etmekten aciz. Belli ediyor aslında zaten entelektüel yetersizliklerini de, biz kendimiz gibi biliyoruz karşımızdakini de.

Ayrıca üretim mevzusunda da çok haklısınız, sokaktan sahiplenilmesi en çok da üreticilerin işine gelmeyecek, belki mama lobisi deden şeyin varsa eğer bir o kadarı da bu üreticilerde var. Ve siyasi iktidar bu üretim işine hiç bir sekte vurma niyetinde değil, bu arkadaşlar da dolan havuzu boşaltamayacaklarını söylememize rağmen duymamazlıktan geliyor. Demek ki işin içinde başka iş var. Yoksa sen öldürmeyi bunca hayvanı, milleti birbirine düşman etmeyi göze alacaksın, ama yeni üretilecek hayvanlarla ilgili bir önlem talebi aklına gelmeyecek? Kargalar bile güler bu işe.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.