Şimdi Ara

İsmail Saymaz : Pekçok Avrupa Ülkesi Gezdim Sokakta Ne Köpek nede Kedi Gördüm (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
2
Favori
2.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Gelincikler var; insanla yaşamayada uygun. Fare sorununa da çözüm olur; doğal biçimde.

Şu güzele bile kıyıyorlar. Çocuklarla da arası iyi.

İsmail Saymaz : Pekçok Avrupa Ülkesi Gezdim Sokakta Ne Köpek nede Kedi Gördüm

• PunisherLord P kullanıcısına yanıt

O havuzu dolduran etkenleri bunlarla ne zaman konuşmaya kalsam lafı çevirdiler. Düzgün konuşamıyorlar zaten ama bunu kasıtlı yapıyorlar. Devamlı yalan söylüyorlar, iftira atıyorlar. Yani işi bilerek karıştırmaya çalışıyorlar.

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Okuma anlama bile yok sende. Israrla yalan söylemekten haz alan, insanların ve hayvanların ölmesini isteyen bir tipsin.

• hopali08 kullanıcısına yanıt

bugün işten gelirken 4 tane çocuk motorumun etrafını sardı, motor heveslisi çocuk çok oluyor fakat bunlar baya arsız... biri gaz veriyor, diğeri arkama binmeye çalışıyor öbürü bir yerleri kurcalıyor derken baktım bunlar laf anlamayacak, ikişer tokat çaktım hemen basıp gittiler...

sanırım senin konuştuğun elemanda bu çocuklar gibi, keşke elimin altında olsa da şu üslubu sergilese bak ben ne yapıyorum o zaman. hayvanlığın alemi yok ama ne de olsa monitörden çıkıp bunları fotokopi yapamıyoruz işte.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

galiba sen hayvan sever biriydin, saatlerce tartışıp yine sonuca varamamıştık iyi hatırlıyorum... bu yüzden seninle tartışmak yerine sadece soru soracağım.

sen şimdi hayvan seviyorsun ya, tavukları öldürüp yiyorsun ve kemiklerini de köpeklere veriyorsun... nasıl bir hayvan seversin sen? işine gelenleri mi seviyorsun sadece? bunu merak ettim.

• nikita7404 kullanıcısına yanıt

Hayvansever olan bir vegan olmak zorunda değil ki. İkisi farklı şeyler. Hem hayvansever sen çok ben kedi - köpek sever diyorum onlara. Çünkü pek çoğu kedi-köpek dışındaki canlıları önemsemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 20 Temmuz 2024; 20:56:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nikita7404 kullanıcısına yanıt

Alternatif varken zevk için öldürmek eylemi nedir, hayvanlar doğada ne yapıyor, bunları anladığın zaman bu sorunun cevabını da bulursun.

Hiç kimse yukarıda örnek gösterdiğim gibi sırf kendi gibi düşünmüyor diye biri hakkında bol yalan söyleyip, onun parçalanmasını, eziyet çekmesini isteyen biri kadar kötü değildir. Bunun aksini savunacaksan hiç konuşmayalım.

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt

bizim büroya da 2 tane kedi sahiplenildi ben sabah işe giderken kapıyı açma sesini duyar duymaz kapıya geliyorlar ben içeri girerken kaçmaya çalışıyorlar

şimdi şunları evcilleştirmeye çalışıp beslemek insanın kendi bencil duyguları için sırf

evde hayvan falan beslenmez ne kadar kum temizlense temizlensin o bok kokusu asla geçmiyor

rahat bırakın şu kedileri evcilleştirmeyin arkadaş özgür olsunlar

• İtalya için söyleyeyim gördüğüm tüm kedi ve köpeklerin sahibi vardı. Sokak farelerinin boynu büküktü.

• Her şeyin bir sınırı vardır, bu ülkede her şey çıkar, geçim ve yolsuzluk kaynağına dönüştüğü için bu sorunları yaşıyoruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kediler - kopekler sokaklardan giderse olacaklari siraliyorum mesajima istinaden boyle yazdiysan hocam okudugnu anlamakta gucluk cekiyorsun. Yanlis gorduysen eywallah ama dogru gorup boyle yorumladiysan IQ seviyen o dedigin rakam kadar olmali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 21 Temmuz 2024; 2:35:29 >
  • şimdi bizim apartmanın açık otoparkında kirpiler var. acaba onlar da mı toplatılacak?

• Avrupa ismailden sorulur, en iyi o bilir Avrupa'yı. Avrupa'yı kurarken ismaile sormuşlar, kurun demiş, öyle kurmuşlar.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

soruma cevap vermeyeceğini biliyordum. Daha fazla et tüketmek için bazı hayvanlar çoğaltılıyor. onları anlıyoruz, insanlar et yemek için bunu yapıyorlar ve o hayvanların acı çekmeden öldürüldüğünü umuyorum ben...

bir soru daha soracağım, tahminimce yine cevap gelmeyecek;

senin gibiler neden sokakta bazı hayvanların popülasyonunu çoğaltıyor? köpek ve kedi yenilmiyor bizim ülkemizde... niye zevk için çoğaltıyorsunuz bu hayvanları? herkes biliyor ki bu hayvanlar sokaklarda vahşet içinde ölüyor ve insanlara da zarar veriyor. bunu bildiğiniz halde neden bunları çoğaltıyorsunuz sokakta?

hayvan severler kertenkele, timsah, hamster, kuş, örümcek, maymun v.s. fark etmeksizin birçok hayvanı besleme eğilimi içerisindeler ama bu hayvanları kendi koruma alanlarında besliyorlar. sen ve diğerleri neden sokakta köpekleri çoğaltıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 21 Temmuz 2024; 10:3:34 >
  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

Evet, biliyorum. Hayvan sever biri vegan olmak zorunda değil ve bununla beraber sokakta köpek olmasına da karşı olabilir fakat bu köpek seviciler mantıktan öyle uzaklar ve şu anda suç işliyorlar. Bunlar ile konuşarak anlaşamayacağımızın farkındayım ama işte laf olsun torba dolsun. hayvan sever adı altında sokakları köpeğe boğdular ve para uğruna bunu savunuyorlar ve adına da "hayvan severlik" diyorlar.

farklı bakış açılarından yorumlar yapmaya çalışıyoruz, yoksa bunlar ile konuşmanın yararı yok ama sussak gönül razı değil, konuşsak tesiri yok. olayların iyice patlak vermesi için zamanı bekliyoruz hep beraber.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 21 Temmuz 2024; 10:4:38 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.