Şimdi Ara

İsmini Hatırlamadığımız Filmler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ruby87

merhaba,

yıllar önce izlediğim bir film vardı, konu olarak kısmen çok az bir bölümünü hatırlayabildiğim tek film diyebilirim.

amerikan yapımı bir komedi filmiydi. tatil planı yapan bir ailenin aracı amerikada fazla gelişmemiş bir kasabada araçları bozulur ve orada misafir olarak bir kaç gün kalmaya başlarlar. kasabada hiç bir şekilde dini inançları gereği teknoloji kullanılmamakta ve değişik bir giyim tercih edilmekte. ( bayanlar daha çok rahibeyi andırıyorlardı ) aile yollarına devam etmenin yolunu ararken bir yandanda bu garip kasabada yaşarken başlarına gelen ilginç olaylar yaşıyordu. hatta köy de hristiyanlıktan ziyade Katolik, Ortodoks, Protestan gibi ya da mezhep farklığı vardı.

hatırlayabildiğim bu kadar. aile aynı european vacation ( sevimli aile ) filmdeki gibi bir aileydi. belkide o filmin içinde geçen bir sahneydi işyerinde olduğum için izleyemiyorum.

bunuda bulursanız artık pes diyeceğim :):)

teşekkürler.

bu olabilir mi?

https://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CBsQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.imdb.com%2Ftitle%2Ftt0119142%2F&ei=36JlVeC4I8aqsgGxo4GgBQ&usg=AFQjCNHs72rzjQyDp3O3Iylg5NpbyEc4RQ&bvm=bv.93990622,d.bGg

Bu arada konuyu açalı 11 yıl olmuş :)
    Hala aktif moruklardan kimler var acaba?? 80 ve öncesi doğanlar ses verin.

• peugeot206WRC kullanıcısına yanıt
    vallahi bravo. o kadar tam hatırlayamadığım halde buldunuz tebrik ederim. evet bu film di, çok teşekkür ederim.
  • ruby87 kullanıcısına yanıt
    O dediğiniz geçmişte yaşamaya çalışan kişilere Amish deniyor googleda öyle buldum.
  • peugeot206WRC kullanıcısına yanıt
    evet doğrudur, bende wikipedia araştırdım en azından görsellerden tanırım belki dedim hatta amish gördüm ama ona bakmaya sıra gelmedi.

teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.