İş bankası kuruluşu olduğu için sağlam görünüyor. Kullanan var mı? Fiyatlar da uygun sayılır. Bütün paketler Türknet gibi tek fiyat. 139,90 Güncelleme: 199,90 TL oldu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir55 -- 7 Şubat 2023; 2:45:31 > |
İşnet (Türkiye İş Bankası Kuruluşu)
-
-
Taahhütüm olmasa denerdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eminmisiniz sitesinde 199 yazıyor da.
Yalın 100 Mbps Limitsiz VDSL / Fiber Taahhütsüz 199,90
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni zam geldi.
-
yetkilendirme.btk.gov.trİşletmecilerhttps://yetkilendirme.btk.gov.tr/Yetkilendirme/isletmeci-arama.xhtml
Burada bir türlü bulamadım, bulabilen varsa yazar mısınız?
-
-
-
Dün mü Bu gün mü zam geldi daha konu dün açılmış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bugün bakınca gördüm.
-
Şaka gibi. Konuyu dün açtım bugün zam gelmiş. 199,90 TL olmuş. Er ya da geç tüm firmalar bu noktaya gelecek belli oldu.
-
Konuyu dün açtığımda 139,90 idi. Bugün 199,90 olmuş.
-
Çok teşekkür ediyorum hocam. Bu arada yetkilendirmesini 2002 de almış. Birçok firmadan daha eskiymiş.
-
Bir çok insanın işnetten haberi bile yoktur bence. Veri merkezi hizmeti vermeleri internet hizmeti alacak için güvencedir. Bayağa bir hizmet çeşitliliği de var. İnternet,Sanal Ağ VPN,Uydu Erişimi,Ses,Veri Merkezi,Siber Güvenlik. Fiyatı şu an zamlı 199,90 ama 5-6 ay zam almaz herhalde. Denenebilir.
-
Taahhütü olmayan deneyebilir hocam sadece. Forumumuzda deneyenler olursa mutlaka görüşlerini yazacaklardır.
-
İşnet in elinde olup diğer iss lerde olmayan bir koz var elinde. İş bankası müşterisi olup işnetten hizmet alanlara %20-%25 indirim yapsa pastadan iyi pay alır. Güzel kampanya olur. Fatura ödeme sorunuda yok. Atm den, gişeden (özellikle yaşlı insanlar için), online bankacılık, mobil uygulama dan ödemekte bir avantaj( aracı kurumla anlaşma derdi yok).
-
turk telekom 100 mbps için 310 tl diyor
-
Bahsettiğiniz tarzda bir kampanya bulunuyor mu?
-
işnet bir yıldır bireysel abonelik almadıklarını söyledi
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İşnet in elinde olup diğer iss lerde olmayan bir koz var elinde. İş bankası müşterisi olup işnetten hizmet alanlara %20-%25 indirim yapsa pastadan iyi pay alır. Güzel kampanya olur. Fatura ödeme sorunuda yok. Atm den, gişeden (özellikle yaşlı insanlar için), online bankacılık, mobil uygulama dan ödemekte bir avantaj( aracı kurumla anlaşma derdi yok). |
Benzer içerikler
- netgsm ev interneti kullananlar
- yukaridaki tutar hesabiniza borç/alacak kaydedilmiştir ne demek
- comnet yorumlar
- gigaspeed nasıl
- türk telekom fiber modem ücreti
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X