Arkadaşlar internetten fm2008.iso dosyası indirdim ve boyutu 975 MB. Nero image drive acmadı dosyayı, cd için de boyutu büyük geliyo yazdırılamıyor.İki ayrı marka (imation, TDK) dvdye yazdırdım, yazdırdıktan sonra dvdde görünmüyor dosyalar. Aşağıdaki hatayı veriyor yazdırmadan önce : The entered block size does not correspond to the image length. The block size may be wrong. Do you want to correct the value or ignore the problem? Correct - Ignore Block size 2048 ve 2352 denedim, olmadı. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!
Iso yu daemon tools ile açtıgında içindei dosyaları görebiliyormusun?
Daemon ile de çalışmadı muhtemelen dosya bozuk, Ares ile indirmiştim. Cevap için teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: trigger
Daemon ile de çalışmadı muhtemelen dosya bozuk, Ares ile indirmiştim. Cevap için teşekkürler.
evet daemon ile de çalışmadı ise dosya bozuk inmiş demek ki.. utorrent'i dene indirirken derim...
Ben evde Emule kullanıyorum normalde. Bunu işyerinde indirmiştim Ares ile. Dikkat etmek lazım demek ki!Teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme