Şimdi Ara

iso uzantılı dosya indirdim.nasıl açacam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir tane oyun indirdim.iso uzantısı.bunu açmak için ne yüklemeliyim?

• bu yasal olmayan bşi herhalde! iso dosyası cd image'sidir ve ancak bir CD'ye yazarsan çalışabilir. yani o oyunu oynaman için cd'ye yazman gerekeiyor...
  • ok teşekkürler
  • yahu doğukan naptın yaw .iso da .zip .rar gibi bir sıkıştırma şekli.

Arkadaşım al burdan şu progu indir.Onla açabilirsin...

http://gamas.webhost.net/WinISO.zip
  • Doğukan sende varya amma yaptın ha :))))))
    silversurfer .iso uzantılı dosya dedin kaç mb ? nası indirmeyi başardın ?
  • +1 Kofox
    Win iso en iyisi galibam winrar 3.0 da açıyor bir dene derim
  • 1.500.000 kb.bir cd m boşa gitmiş oldu:)sağlık olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaw arkadaşlar, iso cd-imagesi değil midir?? yanlış mı biliyorum??
  • valla 1 cdnin boşa gitmesine sebep olduysam afedersin., pai pai :)
  • heheh doğukan arkadaşa bi cd borcun var artık muhah
  • cd'nin image'sini almak için kullanılan uzantılardan birisidir ve bir imaj dosyası oluşturur. Cd ye kaydedersen yine bir image dosyası olarak kaydedilir yani hiçbir işine yaramaz..

Tabii bu uzantıyı okuyup açarak cd'ye açabilen bir program varsa o başka...

Kofox'un dediği program bu uzantıyı okumak için en çok kullanılan programdır tavsiye ederim... HD'ye açarsın sonra da çalıştırırsın...
  • eger .ıso dosyanın ıcını gormek veya degıstırmek ıstersen winıso kullanabılırsın
    yok ben sadece cd ye yazıcam dersen, nero ıle dırek yazabılırsın
  • :) böyLe şeyLer oLur arada kafanı takma dogukan ..

SewgiLerimLe !! ..
  • yaw o dediğiniz programları denedim ama açamadım oyunu.oyun 2 cd den oluşuyor.1.si 750 000kb lık onun adı iso1 diğeri iso2. işleri karıştıran bu mu=?birleştirecek miyim bir şekilde
  • büyük ihtimalle 2 cd nin image ini almışlar iso formatı ile ve sen onları indirmişin bu image leri cd ye yaz (image halinde değil eğer yazdıramıyosn win iso kullandığın cd programının image biçimine dönüştürebiliyor) sorunun çözülecektir yada image leri bir klasörde birleştir ve dene
  • winiso hiçbişey yapmıyor.cd ye yazdım ama philips cd bozuldu nolduysa. dvd sürücüm görmüyor bile cd yi
    winrar la denedim açmayı o da %100 e kadar bişeyler yaptı 10 dak. sonra açmadı.açabilen varsa iso dosya yardım ederse sevinirim.
  • arkadaslar, iso'yu acmaya gerek yok , ayrica iso sikistirma formati degil , yalnizca cdnin image'i,

cdye yazmayada gerek yok ben evde bütün cdlerimi iso olarak saklarim, size daemon tools isimli programi tavsiye ederim, bu program virtual cd olusturup isolari icine cd gibi yerlestiriyor, cd sesini duymadan oyun oynamak icin en iyi yöntem iso, yapmaktir, cünkü sikismamis oldugundan diger virtual cdlere göre cok daha hizli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.