Şimdi Ara

İspanya'dan İstanbul'a Doğru Interrail Yapacağım, Rota Belirlememe Yardımcı Olur Musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, şu anda Cordoba'da Erasmus öğrencisiyim. Haziran 30'da sınavlarım bitecek ve 1 Temmuz'dan itibaren boşum. Vizem 9 Ağustos'a kadar. Dolayısıyla 1 aylık interrail yapmayı düşünüyorum. Son nokta olarakta İstanbul'u seçip dönüşümü bedavaya getirmek istiyorum.

Sizce 30 günde 7 gün biniş izni mi almalıyım, 30 günde 10 gün biniş izni mi almalıyım?

30 günde 7 gün biniş izni alırsam Barcelona, Paris, Amsterdam, Berlin, Venezia, Roma, İstanbul gibi bir rota belirledim kafamda.

30 günde 10 gün biniş izni alırsam Barcelona, Paris, Amsterdam, Berlin, Prag, Viyana, Venedik, Florensia, Pisa(Otobüs veya tren ile interrail harici bir günlük), Roma, İstanbul. Ancak bu tercihleri tamamen yok sayarak veya çıkartmalar, eklemeler yaparak bana nasıl bir tercih yapmam konusunda yardımcı olur musunuz?

Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müneccim Tercüman -- 27 Mart 2017; 5:42:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.