İspanya Malaga'dan araç kiralayarak 4 günlük bir seyahat planlıyoruz . Ucuz olarak öne çıkan 2 firma mevcut Record GO ve Goldcar . Bu iki firma bakıldığında f/p olarak iyiler ancak yorumları pek iç açıcı değil . Bu firmaları kullanan ya da İspanya'da farklı bir firma kullanıp önerebilecek olan var mıdır ?
mallorca'da hertz den kiralamistik, o zaman da gitmeden yorumlari okudugumda gold card onunde 100 mt kuyruk var vs yaziyordu , gittigimde ozellikle dikkat ettim o kadar da kalabalik degildi.Yorumlar bazen abarti olabiiyor yada benim indigim gun gercekten kalabalik degildi bilemiyorum.
Albora8A
kullanıcısına yanıt
Anladım hocam . Prki hertzden memlun kaldınız mı bir sorun sıkıntı çıkardılar mı size
2 sene önce Madrid havaalanında HERTZin alt kuruluşu Firefly dan kiralamıştık. 6 günde 1500 km yol yaptık. Madrid-barcelona-valencia-toledo-madrid Zaten işlem HERTZ deskinde yürütülmüştü. Bir ceza yedik sonradan 40 € ödemesi geldi. Onun dışında sıkıntı olmadı.
ozkan994
kullanıcısına yanıt
bir sorun yasamadik cok sukur , istedigimiz segmentte araba kalmamisti bir ust segmentdekini vermislerdi. Benim kisisel tercihim hertz den bagimsiz olarak herhangi bir problemde kurumsal bir muhatap bulabilmek adina bilinir olanlari tercih ediyorum.Hertz,avis,budget etc.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme