Bildirim
ispanya vizesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up :S -
bir eksik yoksa çıkmaz varsa çıkar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Pengarox
bir eksik yoksa çıkmaz varsa çıkar.
Eksik yok hocam herşey tam. umarım ikametten sıkıntı çıkarmazlar -
İkematgah nerde gözüküyorsa ordan başvurman gerek zaten. Ama ben öğrenciyken istanbulda yaşıyorumdum ikametgah eskişehirde olmasına rağmen öğrenci olduğum yerden istanbuldan başvurdum ama italya için. -
merhaba. vizeyi alabildinizmi? benimde vize almam lazım. ucak bileti ve otel rezervasyonunumu gosterdiniz yoksa odemelerini yaparakmi talepte bulundunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba. evet 2 iş gününde çıkmıştı vizem. otel rezervasyonlarını ve gidiş dönüş uçak biletlerimi falan koymuştum. 10 günlük planım vardı, 3 ay vermişler ama vizeyi 2.schengenim olmasına rağmenquote:
Orijinalden alıntı: eagle_man
merhaba. vizeyi alabildinizmi? benimde vize almam lazım. ucak bileti ve otel rezervasyonunumu gosterdiniz yoksa odemelerini yaparakmi talepte bulundunuz? -
teşekkür ederim. uçak biletlerinin asıllarınımı gösterdiniz? yoksa yaptığınız ödemesiz rezervasyonlarımı? -
uçak biletlerini satın almıştım asıllarını gösterdim netten pnr yazan çıktılarını. otellerde ödemesiz rezervasyonduquote:
Orijinalden alıntı: eagle_man
teşekkür ederim. uçak biletlerinin asıllarınımı gösterdiniz? yoksa yaptığınız ödemesiz rezervasyonlarımı?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
bir eksik yoksa çıkmaz varsa çıkar.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X