Şimdi Ara

Ispanyolca ogrenenler ne durumdasiniz ne yapiyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ispanyolca ogrenenler yada bilenler gelin sohbet edelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Up

• Evet

• Yo me apunto por favor :)

• Pero tengo una pregunta enorme en mi cabeza: COMO?? :D

• Hola

• Merhabalar. Preply ve italki üzerinden ana dili olan kişilerle yaklaşık 150 türk lirasından başlayan(Belki daha ucuz) fiyatlarla öğretmenler bulabilirsiniz. Ayrıca aşağıda size daha uygun fiyatlara ders satın alabilmeniz için ipuçları verdim. Bu bilgiler çoğu kullanıcı tarafından bilinmiyor maalesef. Bu iki Platformdan kısaca bahsetmek gerekirse:

1. si " italki" burada her fiyattan ana dili ispanyolca ingilizce, fransızca, almanca olan vs kişilerle ders-pratik yapabilirsiniz. 2 kereye mahsus size %100 geri ödeme garantisi veriyor. Mesela ilk kez X öğretmenden ders aldınız ama beğenmediniz ücret iadesi alabiliyorsunuz 2. Y öğretmeni de begenmediniz yine ücret iadesi talep edebiliyorsunuz.( eger dersleri begenmezseniz ögretmenlere ödeme yapilmiyor, bu nedenle gercekten begenip begenmediginize karar vermeniz öğretmenlerin de mağdur olmaması açısından önemli, ücret size iade ediliyor.)Ayrica eğer italkiye bu

https://www.italki.com/tr/i/ref/ADGebFB?hl=tr&utm_medium=user_referral&utm_source=copylink_share

inkle” “ kayit olur  ve  kayit olduktan 24 saat içinde en az 20 Dolarlik kredi yüklerseniz  5 dolar hediye kredi aliyorsunuz yani toplamda 25 dolar krediniz olmuş oluyor.(bu durumda bana da kredi veriliyor:) ). (Ama 20 dolar yüklemeden de tek tek ödeme yapabilirsiniz ama bu durumda 5 dolar indirim alamiyorsunuz)( ya da linksiz italki ye kendi imkaninizla kaydolup 24 saat icinde 20 Dolar kredi yüklerken kod kismina  bu " ADGebFB " kodu girerseniz yine 5 dolar kazaniyorsunuz)

Diğer bir platform

2. si "Preply" orada da ispanyolca Almanca ,ingilizceye bir çok alanda uzman ve anadilde öğretmenler var bu "

https://preply.com/de/?pref=MTI1MTUxMDc=&id=1727038948.813748

" linkle dogrudan ilk dersi %70 indirimli alabilirsiniz.(Bu linkin bana dogrudan bir katkisi yok:)  ) Eğer ilk dersi beğenmezseniz 2 kere ücretsiz öğretmen değişimi yapabiliyorsunuz. Mesela 500 liralık bir ders icin %70 indirimle 150 lira  ödediniz ama dersi begenmediniz baska herhangi bir öğretmenle bir daha ücretsiz ders yapabilirsiniz onu da beğenmediniz bir kere daha baska öğretmenle ücretsiz ders yapabilirsiniz(1+2).( Yani 3 öğretmene toplamda 150 lira ödemiş oluyorsunuz, sonra bu 3 ögretmen arasindan en sevdiginize isterseniz abone olabilirsiniz)(preply de deneme ders ücretleri italki den farkli olarak ögretmenin hesabina degil platformun hesabina gidiyor-ögretmen deneme derslerinden bir para kazanmiyor,lütfen buna dikkat edelim). Isterseniz bu platformda ücret iadesi de alabilirsiniz ama tavsiyem eger dersi begenmediyseniz ücret iadesi almak yerine baska bir ögretmenle degistirin, cünkü ücret farki ödemeden diger ögretmenle fiyat farki olsa da bu kapsamda ders yapabiliyorsunuz).(preply de bu 3 dersi aldiginizda bana herhangi bir kredi verilmiyor daha sonra aylik abone olursaniz ben de ders kredisi aliyorum, her iki platform icinde benim lehime herhangi bir para söz konusu degil :))

Aklınıza soru takılırsa bana yazabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.