Bir bana yazmamışlar. Oda İzmir'de oturuyorum diye galiba, utandılar herhalde.
Tekrar ediyorum,eğer her park edişinizi fotoğrafla kanıtlayamazlarsa dava açın,beş kuruş alamazlar sizden.
Bana da ceza çıkmadı. İspark'a park etmediğim için herhalde.
Banada ceza çıkmadı. Çok azdır İspark'a park ettiğim. En çok yazın 2 hafta park etmiştim Kadıköyde Deniz Otobüsü yanında ki İspark'a. Gün boyu 5 liraydı.
Bundan iki aya önce arkadaşım benle dalga geçioyordu isparka ücret ödüyorum diye haliyle kendiside ücret ödemiyordu geçen gün aracımın borcu varmı diye siteye baktım borcum gözükmedi arkadaşınkine baktım baya bi borcu gözüküyordu daha sonra kendisini aradım dalga geçtim biraz oda hemen isparkı tabiki aradıktan sonra beni aradı abi fotosunu bile çekmişler diyor taksitlendirip kurtulcam diyor kısacası arkadaşlar burası istanbul ücretsiz otopark olurmu ya sen ödemicen ben ödicem oh ne ala memleket
walla bende sonuç bulunamadı yazıyo borç yok heralde...
Yuh be ,allah bildiği gibi yapsın ,şerefsizler.
arkadaslar daha yeni bi akrabaya istanbul plakalı bi araç aldık ve şuan bendebi kontrol edeyim dedim ve 3 tl borç gözüküyo ve araç izmirde 1 kaç güne plakada değişcek bi problem çıkarmı?
Kesinlikle ödemeyin.. Kanıt isterük Bana sonuç bulunamadı dedi.. Zaten haftada 30 40 lira isparka bırakıyorum, devlet senin ben .....
isparkla işim olmaz borcum yok
Tabi ki borcum yok
İlla ki otoparka bırakacaksam anahtar bırakma zorunluluğu olmayan özel otoparkları tercih ediyorum. Belediyeye para kaptırmaktan iyidir.
Link açılmıyor bende Sadece dh forumdakiler bile girince çökecek dandiklikte yapılmış demekki Bana da çıkarsa, ben de ödemem
Benim de 5 TL borcum gözüküyor...
Fakat ben her park edişimde fişimi yazdırır ve alırım..borclu gözükmem çok tuhaf...bunu nasıl ispatlayacaklar peki?
TARİH ARALIĞI ARAÇ PLAKA TOPLAM BORÇ TOPLAM PARKLANMA SAYISI 01.01.2008 / 31.10.2009 34DCxxxx 2,00 TL 1 01.11.2009 / 23.11.2009 34DCxxxx 0,00 TL 0 2,00 TL 1
Ispark gorevlisi gelip benden para almadiysa banane kardesim, o zaman kafasina gore yazar... Arada girip para vermeden ciktigim oldu iyi ki de vermemisim. Sacma sapan isler...
10 lira borç çıktı banada bu ne yahu saçmalık!
İspark, tutarsa diye göle maya çalıyor. Genelde de tutacak. İnsanlar itle dalaşmaktansa çalıyı dolaşırım diyecekler.
Duyduğum kadarı ile isparkın çoğu yerde yasal durumu bile sağlam değil. Katlı otopark, veya özel bir alanı otopark yapıp da çalıştırsa haklı olacak. Çoğu yerde iki şerit trafik aksın diye yapılan yolların bir şeridini gasp ediyor. Cidden, şöyle bir düşünün.. çoğu ispark park alanları böyle yolun bir şeridini kapatarak yapılmamış mı? Ne ala, hem yolumu gasp et.. hiç yatırım vs yapma (ki inşaatlardan dünya kadar otopark yapacağız diye otopark parası alıyor).. ve bir de ceza yaz....
Çoğu kimse uğraşmayacaktır. Ödeyecektir. Ama ben olsam, cezayı iptal ettirmeye de çalışmam, ama ödemem de... Tahsilat için önce icraya verecekler. Hemen itiraz dilekçesi yazıp icra dosyasına koydurduğunuzda (çok basit bir iş) icra yatıyor. Ondan sonra kendisine güveniyorsa mahkemeye gidecek. İnanın mahkeme de haksız bulunacaklar.
bizim borcumuz görünmüyor sizin görünüyorsa bunda bence çokta itiraz etmeyin.Zaten fotoğraflı kanıtları vardır herkes bence parkediyosa ödemeli kaçmamalı..
borcum gozukmuyor zaten isparka gicik oldugum icin genelde birakmamaya calisiyorum..