Şimdi Ara

İspark'a borcunuz var mı? Kontrol edin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
15.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İspark plakaya aynı trafik polisleri gibi ceza yazmaya başlamış. Linkten kontrol edip borcunuzun olup olmadığını kontrol edin.

• Saka mi bu ya 4 tl borcum gorunuyor. Ne bir tarih var ne nerde oldugu belli. Neye gore yaziyor nasil yaziyor anlamadim. Sonucta isparkci gelip parayi tahsil ediyor. Onun adami calismiyorsa gelip parasini istemiyorsa benim sucum ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

Saka mi bu ya 4 tl borcum gorunuyor. Ne bir tarih var ne nerde oldugu belli. Neye gore yaziyor nasil yaziyor anlamadim. Sonucta isparkci gelip parayi tahsil ediyor. Onun adami calismiyorsa gelip parasini istemiyorsa benim sucum ne?
    10 TL Borcum var..

Haksızlıga tahammülüm gerçekten yoktur. Keşke yazsa nerde ceza kesildigi..

Yemin ederim gider hesap sorarım 10 TL sinde degilim yapılan haksızlıga tahammulum yok sadece..
  • quote:

Saka mi bu ya 4 tl borcum gorunuyor. Ne bir tarih var ne nerde oldugu belli. Neye gore yaziyor nasil yaziyor anlamadim. Sonucta isparkci gelip parayi tahsil ediyor. Onun adami calismiyorsa gelip parasini istemiyorsa benim sucum ne?
    Bu plakaya ceza uygulaması çok suistimal edilebilir. Ben adama para veririm, parayı cebe atar, merkeze ödenmemiştir diyip plakaya ceza yazar. Bunun böyle olmamasını nasıl sağlayacaklar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seiko1

Bu plakaya ceza uygulaması çok suistimal edilebilir. Ben adama para veririm, parayı cebe atar, merkeze ödenmemiştir diyip plakaya ceza yazar. Bunun böyle olmamasını nasıl sağlayacaklar?

Alıntıları Göster
    başımıza iş aldık 5 lira borç çıktı, her gittiğim yerde paşa paşa ödüyorum şimdi böyle soygun yolu buldular.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ceza kesmek bu kadar kolay ismi cok anlamsiz. Otoparkta para toplayan belediye memuruna ceza kesme yetkisi vermek hangi sivri zekanin aklina gelmis acaba. Polisin yetkisinde bile bir ton suistimal olurken bir de belediye memurlari eksikti. Valla 4 aydir yurtdisindayim ne kadar ozlesem de boyle sacma seyler gordukce burada olduguma seviniyorum.

• quote:

Ceza kesmek bu kadar kolay ismi cok anlamsiz. Otoparkta para toplayan belediye memuruna ceza kesme yetkisi vermek hangi sivri zekanin aklina gelmis acaba. Polisin yetkisinde bile bir ton suistimal olurken bir de belediye memurlari eksikti. Valla 4 aydir yurtdisindayim ne kadar ozlesem de boyle sacma seyler gordukce burada olduguma seviniyorum.

Alıntıları Göster
    5 lira da bana çıktı

Borç ödenir sorun değil de nerede park fişinin kesildiğini yazmak çok mu zor

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq

5 lira da bana çıktı

Alıntıları Göster
    Sevgili İstanbullular,üşenmeyin gidin dava açın.Anladığım kadarıyla hangi tarihte,nerede ceza yediğiniz yazmıyor.Adam kafasına göre yoldan geçen arabaya ceza yazsa mecburen ödeyeceksiniz demek ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq

5 lira da bana çıktı

Alıntıları Göster
    Adamlar butun IStanbula yazmislar herhalde. Forumda borcu olmayan yok herhalde.
    Simdi asagidaki aciklamalari okudum. Elektronik el terminaline plakayi ve saati giriyorlar demis madem oyle neden bize de soylemiyorsun. Ayrica bu giren arkadas neden gelip parayi istemiyor da sadece plakayi yazip gidiyor.

• quote:

Simdi asagidaki aciklamalari okudum. Elektronik el terminaline plakayi ve saati giriyorlar demis madem oyle neden bize de soylemiyorsun. Ayrica bu giren arkadas neden gelip parayi istemiyor da sadece plakayi yazip gidiyor.

Alıntıları Göster
    belediye bütçe açıklarını yamamanın yolunu bulmuş anlaşılan.

• quote:

Alıntıları Göster
    Keşke benim cezamda 5tl olsaydı. Bana öyle astronomik bir ceza kesmişlerki ödemem mümkün değil. Üstelik her park ettiğim zaman parasınıda ödüyorum. Dava açıcam , araştırıyorum şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan_

Kesinlikle.

5 ondan 10 bundan götürüyorlar işi gene. Biz halen bakıyoruz.
  • Ya zaten park edip de odememek nasil oluyor ben hala onu anlamadim. Hayir ufak bir sey degilki bu koca araba nasil adam gormeden gideceksin.
    Cidden yuksek bir rakamsa bence de dava acin mutlaka kazanirsiniz hic bir dayanagi yok cunku bu islemin. Ben 4 tl icin ugrasamam ama odemem de onlar ugrassin.

quote:

Keşke benim cezamda 5tl olsaydı. Bana öyle astronomik bir ceza kesmişlerki ödemem mümkün değil. Üstelik her park ettiğim zaman parasınıda ödüyorum. Dava açıcam , araştırıyorum şimdi.
  • quote:

Ya zaten park edip de odememek nasil oluyor ben hala onu anlamadim. Hayir ufak bir sey degilki bu koca araba nasil adam gormeden gideceksin.
    Cidden yuksek bir rakamsa bence de dava acin mutlaka kazanirsiniz hic bir dayanagi yok cunku bu islemin. Ben 4 tl icin ugrasamam ama odemem de onlar ugrassin.

quote:

Alıntıları Göster
    şaka gibi ya arkadaşımda 60 tl borç gözüküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

quote:

Orijinalden alıntı: furkan_

Kesinlikle.

5 ondan 10 bundan götürüyorlar işi gene. Biz halen bakıyoruz.

Alıntıları Göster
    Otopark mayfalari gitti, yerine benim gozumde degnekciden hicbir farki olmayan Ispark geldi. Artik milletin evinin onune kadar parselleyip harac kesiyorlar. $imdi ben de baktim, 5 TL borcum gorunuyor, 2008 yilindan.

Merak ettigim bir nokta var, bu adamlarin bu borcu ispat etme zorunlulugu yok mu? Nereye, hangi gun, saat kacta park etmi$im? Nereden bileyim ben bunlarin park parasini odedigim halde boyle bir borc yazmadiklarini? Eger resimli vs... bir belge sunamazlarsa, bu tahsilatlardan ba$lari agrir gibi geliyor bana.

• Arkadaslar simdi bir haber gordum. Habere gore fotograf cekiliyormus. Ama haberde odemede zorluk cikaran diyor, ben hic zorluk cikarmadim, odemem demedim kimseye ne zaman sordularsa odedim. Bakalim ayrica belgeyle ihtar gonderecekler eve diyor, bu demektir resim gelecek. Bekleyelim gorelim.

İSPARK'tan yapılan yazılı açıklamada, 5216 sayılı Büyükşehir Belediye Kanunu'na istinaden İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan meclis kararı ile İstanbul genelinde otopark işletmeciliği faaliyetinde bulunan İSPARK'ın otopark ücreti ödeme konusunda yapılan itirazlara son vermek için yeni bir uygulamayı hayata geçirdiği bildirildi.
    İSPARK'ın kent genelinde işlettiği otoparklarda, otopark ücreti ödeme konusunda görevlilere sorun çıkaran sürücülere ait araçların öncelikle ''El Terminali'' adı verilen elektronik cihazla fotoğraflanacağı, aracın otoparkta ne kadar kaldığının da bu cihazla tespit edileceği belirtilen açıklamada, bu konuların görevliler tarafından tutanakla kayıt altına alınacağı kaydedildi.

Uygulama kapsamında, daha sonra kişiye park ücretini ödemesi için ilgili tutanak ve belgelerle birlikte ihtarname gönderileceği, sonuç alınamazsa İSPARK tarafından ilgili araç sahipleri hakkında yasal takip başlatılacağı, bu durumda ilgililerin otopark ücretine ek olarak icra masrafları, faiz ve icra vekalet ücreti de ödemek zorunda kalacağı belirtildi.

• quote:

Arkadaslar simdi bir haber gordum. Habere gore fotograf cekiliyormus. Ama haberde odemede zorluk cikaran diyor, ben hic zorluk cikarmadim, odemem demedim kimseye ne zaman sordularsa odedim. Bakalim ayrica belgeyle ihtar gonderecekler eve diyor, bu demektir resim gelecek. Bekleyelim gorelim.

İSPARK'tan yapılan yazılı açıklamada, 5216 sayılı Büyükşehir Belediye Kanunu'na istinaden İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan meclis kararı ile İstanbul genelinde otopark işletmeciliği faaliyetinde bulunan İSPARK'ın otopark ücreti ödeme konusunda yapılan itirazlara son vermek için yeni bir uygulamayı hayata geçirdiği bildirildi.
    İSPARK'ın kent genelinde işlettiği otoparklarda, otopark ücreti ödeme konusunda görevlilere sorun çıkaran sürücülere ait araçların öncelikle ''El Terminali'' adı verilen elektronik cihazla fotoğraflanacağı, aracın otoparkta ne kadar kaldığının da bu cihazla tespit edileceği belirtilen açıklamada, bu konuların görevliler tarafından tutanakla kayıt altına alınacağı kaydedildi.

Uygulama kapsamında, daha sonra kişiye park ücretini ödemesi için ilgili tutanak ve belgelerle birlikte ihtarname gönderileceği, sonuç alınamazsa İSPARK tarafından ilgili araç sahipleri hakkında yasal takip başlatılacağı, bu durumda ilgililerin otopark ücretine ek olarak icra masrafları, faiz ve icra vekalet ücreti de ödemek zorunda kalacağı belirtildi.
    seiko1 gecmis olsun

ne kadar gelmis sana cok merak ettim?

• quote:

Orijinalden alıntı: emret1907

seiko1 gecmis olsun

ne kadar gelmis sana cok merak ettim?

Alıntıları Göster
    Yaklaşık 1.500TL
  • quote:

Yaklaşık 1.500TL

Alıntıları Göster
    ödemeyin.. hiç bir şey olmaz..
    resimle falan kanıtlamaları lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXAPTA

ödemeyin.. hiç bir şey olmaz..
    resimle falan kanıtlamaları lazım..

Alıntıları Göster
    10 lirada bana çıktı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.