Bildirim
İspark'a borcunuz var mı? Kontrol edin! (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İyi hort olmuş da; bu bahane ile şunu sormak isterim ben de:
2016'da alıp plakasını değiştirmediğim aracın 2015'den bir borcu çıkıyor. Ödemeye de niyetim yok. Yasal olarak bir dayanakları var mıdır? Hiç uğraşmamayı düşünüyorum zira. -
Mecbur tekrar hortlaticam
99 TL borc cikiyor. arabayi her biraktigimda para veriyorum alirken yine para veriyorum ve 99 tl borcum gozukuyor. bu borc detayina nerden ulasabilirim bilen var mi? belki biri suistimal ediyor plakami nerden bilebilirim. saat konum detayi yoksa bence bu is yas -
Eğer bir sıkıntı olsaydı isparkcilarin ` ağabey kaç dakika kalacan. 1 saat mı? 7 lira peşin alıyoruz` demeleri olmazdı. Demek ki ne koparirsa kâr
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 tl borcum varmış -
16tl borç gözüküyor, çokta fifi neye göre alcaklar ispat yok
Hiç bir şey olmaz..
Önce ispat edecek o borcu...
Yoksa al eline kağıt kalem yaz kenarda duran yoldan geçen her aracı sonra git vayy park etti ödemedi park parasını...
Öyle kolay değil bu işler..
Sanırım en son o parayı alamadıkları gerçeğini anlatan röportajlar veriyorlardı. Ben de belediye parklarına para vermeyi düşünmüyorum. -
1tl borcum gözüküyor. Tarih ve mekan belli değil tabiki. İyi de 1tl ücreti olan bir otopark yokki. Bir de işin garibi eski motosikletime bakarken onda da borç gözüküyordu birsürü 1er tl şeklinde. Kesinlikle yolsuzluk var işin içinde. -
Yok çok şükür
Var ama ödemiyorum standart devam plakaya yaz internetten öderim diyorum hık mık ediyor ama ne yapabilir.. -
quote:
Orijinalden alıntı: KöfteSuyu
Var ama ödemiyorum standart devam plakaya yaz internetten öderim diyorum hık mık ediyor ama ne yapabilir..
Yol kenarlarından para alamazlar , zaten sonradanda tahsil edemiyorlar.Kanıtlayamıyorlar ,dava açsalar bile mahkemeden dava düşüyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
7 tl de benim var. Acaba görevliler ödeme yaparken cihaza girmiyor olabilirler mi. Fişi kontrol etmek lazım. -
Yazsa ne olur yazmasa ne olur? Noterde satışı yapıyorsun iş bitiyor. Ne takibi var ne birşey. Ellerinde herhangi kanıt da yok. Boşverin işinize gücünüze bakın isparkla zaman kaybetmeyin. -
İstanbuldan aldığım 2 aracın da üzerinde ispark borcu çıkıyor. Birinde plaka değiştirdim de diğerinde değiştirmedim, neyse satın alma tarihinden itibaren beni ilgilendirmez sanırım, istanbulda da yaşamıyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 25 Ağustos 2017; 16:38:10 > -
Mayıs'ta sıfır aldığım araç için 13.10.2008 - 31.12.2012 arasında bir adet 4₺'lik borç çıkıyor . Bu nasıl bir sistem?
quote:
Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri
Mayıs'ta sıfır aldığım araç için 13.10.2008 - 31.12.2012 arasında bir adet 4₺'lik borç çıkıyor . Bu nasıl bir sistem?
şimdi kontrol ettim
benimde 2 yıl önce satın aldığım aracımda aynı tarihlerde 65.00 TL borç görünüyor. -
78 Lira borç çıkıyor. Şu zamana kadar bir kere plakaya yazdırdım ama bu geri kalanı ne?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X