Şimdi Ara

ISPARTA 40'NCI P.ER EĞİTİM KOMUTANLIĞI (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.770
Cevap
15
Favori
590.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s.a bende agüstos tertip olarak ısparta ya düştüm acemi birlik için ayın 13 de sülüsunu alıcam muhtemelen ayın 15.de de bırrlıge teslim olurunur. şimdidden orada askerligini yapacak askerler hayırlı teskereler..
  • msn adresim
    ozgur19_1990@windowslive.com
    oraya gıdecek arkadaşlar ekleyebilir...
  • merhaba arkadaşlar.. ben de 15'inde buradayım, konuyu baştan sona kadar okdum, yaptığım çıkarım çok ağır ve zorlu bi görev bizi bekliyor. şimdiden herkese hayırlı teskereler :)
  • İÇ GÜV.EĞT. VE TATB.MRK.K.LIĞI 40'INCI P.EĞT.A. 2'NCİ P.EĞT.TB.3.BÖLÜKTE 86 GÜN İÇ GÜVENLİK EĞİTİMİ ALDIM.SIHHIYE CAVUSUYDUM.Merak etttikleriniz için uzzz@hotmail.com Gidenlere hayırlı teskereler diliyorum.
  • beyler şimdi ıspartadayım 90/4 lerin işi çok zor okumadığınza pişman olacaksınız valla komutanları dinlerseniz pek zorluk çıkmaz canlı olun esas duruşunuz sesiniz yüksek çıksın pısırık olursanız çok döverler biz 90 3 ler 58 gün yapıoruz soğuk şimdiden başladı 90 4 lere söleyim gelmeyin erteletmenin bi yolunu bulun
  • kardeşim biraz geç oldu ama sana bir sorum olacak eğer ilgilenip yanıt verirsen eyvallah..komando adayı oldum demişsin komando adayı olduktan sonra seni ne tür sınava tabi tutuyorlar
  • 1990/3 Asker Size 8 Haftalık Eğitimde Ne Yaptığımı Anlatıyorum.

İntikal İntikal İntikal İntikal İntikal İntikal Gece İntikal İntikal
  • Slm Arkadaşlar Bende ISPARTA 40'NCI P.ER EĞİTİM ALAYINA düştüm 2 ncı tabur
    Allah İzin Verirse 30.11.2010 da ordayım Hayırlısı İle acemi Olamaya geliyorum Şimdiden HERKEEZE HAYIRLI TESKERELER !! 90/4 Aksaray !!

sonsuz-askim-kb@hotmail.com

DÜŞÜN ARK VARSA EKLESİN TANISALIM !!!
  • benim sevgilimde ısprtada mayın çavusu oldum dedı bugun nası bse olck o napck dogu kesın satende orda napck
  • Allah yardımcısı olsun. Mayın dedektörü elde, mayın tarıycaklar.
  • kısa dönem buraya düşen var mı arkadaşlar ?

ben pazar sabah 8-9 gibi Kuşadasından yola çıkıp teslim olacağım
  • 331kdy olarak yaptım orada , aklına takıln ne varsa pm at yeter , forumu çok takip edemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: suganzm

kısa dönem buraya düşen var mı arkadaşlar ?

ben pazar sabah 8-9 gibi Kuşadasından yola çıkıp teslim olacağım

Bende Kuşadası'ndan gidiyorum devrem. Haberleşelim, pm attım haberin olsun.
  • Kardeşim daha ıkı qun once öqrendım Isparta ıc quvenLık eqıtım pıyadeye dustuqumu . HaberLeseLım. ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cristiano61

Kardeşim daha ıkı qun once öqrendım Isparta ıc quvenLık eqıtım pıyadeye dustuqumu . HaberLeseLım. ;)

s.a. kardes bende Isparta ıc quvenLık eqıtım pıyadeye düstum allahın izniyle devre kaybı olarak gidecem görüşürüz artık o kalabalıkta...

burnum yamuk çocukken düştüğümden dolayı . nefes almakta zorlanıyorum azda olsa.. ve boğazım 10 dk da bir balgamla doluyor durup dururken ..
    ve isparta iç güvenliğe çıktı askerliğim .. sizce beni refüze ederlermi .. birde hafif bi panik attakımsı korkaklığım var..
    benim dururmum ne olur 1987 doğumluyum meslek lisesi mezunuyum elektrik bölümü .. b sınıfı ehliyetim var.. bilgisayar bilgimde iyi sayılır ..
    benim durumum ne olur .. kafayı yiyecem cehenem diye bahsedior herkes..
  • Arkadaslar bende piyade alayına düştüm ama egirdir dağ komando tugayına gecmek istiyorumm , ordaa ayırırlar mı ?
  • Selamlar herkese öncelikle.. Bende bu ayın 21inde inşallah gideceğim. Ben birşey sormak istiyorum öncelikle.. Tüm cevaplayan arkadaşlara teşekkürler..

Ben 2005 senesinde Akciğerlerimden 5 kere rahatsızlık geçirip cerrahi operasyonlar geçirdim 5 defa.. O zamanlar bazı yasaklarım vardı spor gibi.. Yüksek rakıma çıkmak gibi.. Basınçlı ve beni yoracak hiç bir işe giremiyordum yani..

Fakat şu anda gayet sağlıklıyım ve hiç bir problemim kalmadı çok şükür. Sizce refüze mi olurum? Refüze olmak istemiyorum ama yanımda raporlarımda var 3 farklı hastaneden alınma.. Refüze olmamak için ne yapabilirim?
  • arkadaşlar refuze olun size tavsiye ıspartada 59 gün kaldım normallerin hiçbi üstünlüğü yok sizden sizde usta birliğinde çavuş olacaksanız batıya düşerseniz timleri ayırmıolar ama refuzeleri meslekçi seçiolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliss -- 10 Şubat 2011; 0:55:19 >
  • 20 sinde bende geliyorum arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.