Şimdi Ara

ISPARTA 40'NCI P.ER EĞİTİM KOMUTANLIĞI (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.770
Cevap
15
Favori
590.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    size bi konu hakkında yarım etmeniz istiyorum İç Güv.Eğtm.ve Tatb.Mrk . K.lığı 40'ıncı P.eğt. alayı. 1'inci P.eğt.Tburu./ ISPARTA MRK. bu adresre bı arkdasım aasklerlık yapma zorunda mektup yazmak ıstıprum ama posta kodunu bılmıorum bılen yada bu adresın posta kodunu bula bılen arkdaslar yardım ederse sevinirim .
  • Abilerim ben bir asker kardeşiyim...

Abimin askerliği ilk olarak Manisa Merkeze çıkmıştı...Manisa merkeze çıkmasıyla abimin morali yerine gelmişti çünkü:nişanlısı ordaydı.Herşey böyle başladı abim orayı sevmeye başladı derken abimi çavuşluk eğitimi diye Isparta'ya yolladılar.Abim gitti konuştuk biraz herkezin morali bozuldu.Abimin alerjisi vardı polenlere abim diorki adım attığım yer polen diyordu.Abimin alerjisi etkisini göstermiş ve komutanın karşısına çıkıp demiş benim alerjim war ben istirat istiyorum diye.Komutan ne demiş biliomusnuz?Sen manisadan geldin değilmi ?
    Abim- EVET KOMUTANIM
    komutan-çık dışarı böle bişey olabilirmi soruyorum?
    O günün akşamı abim ve 2 arkadaşı yatacak yer yok 1 yatak ve 3 askerimiz ... komutan geliyor ve diyor niye yatmadınız?durumu izah ediyorlar abimi komutan çağırıyor abim diyor emredin komutanım komutanda bir TOKAT atıyor abim diyorki nerden geldiğimi bilemedim.

ŞUAN ABİM RAHAT ALLAHA ŞÜKÜR 2 GÜN SONRA YEMİN TÖRENİ WAR VE BEN ABİMİ ÇOOOOK ÖZLEDİM.AMA ABİMİ EVE ALIP GELEMİYECEĞİZ :( olsun onu şöyle öpüp koklamak yeter bana...

BURDAN VATANIMIZI KORUYAN CANLARINI FEDA ETME YE HAZIR OLAN ASKER ABİLERİME ALLAH'TAN TEK DİLEĞİM ŞU DURİ ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN...

ALLAHA EMANET OLUN ABİLERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapper2r -- 21 Haziran 2011; 18:42:27 >

• bende oraya gidiyom eylül 5-8 ordayım boku yedik desenize acaba kolumu bacağımımı kırsam ne yapsam
  • arkadaslar ben sımdı buraya dustum amelıyat ızım war 2 sene once oldum hıc bı sorunum yok refıze olmak ıstemıyorum sızce olutmuyum
  • lan banada komando egırdire cıktı ne yapcam cehennemı yasıcaz pff
  • merhabalar nişanlım 40. piyade egitim alanına düştü acemiliği sıhhiye olarak..buraya gelen herkez doguyamı düşüyor..ben çok endişelenıyorum 9eylülde teslim oldu beni yalnız 1 kere arayabıldıgı söyledıgı sey cok kötü burası.. ne yemek yemiş nede uyumuş..bana biraz bilgi verebılırmısınız..
  • ya benim sewqlmde ısparta merkezde askerlik yapıyo 10 eylülde teslim oldu daha yeni yani bir kere konuştuk oda çok kısa hiç bişe soramadım zaten qitti ertesi gün konştk 2 günden beri aramadı hiç bişe bilmiyorum bildiğim tek şey ısparta merkezde komando bundan başka bişe bilmiyorum bi arasa sorucam ama aramadığı için soramyrm ve çok merak ediyorm sormak istediğm bişe var bnm sevqlm erkek kuaförü mesleqini söylediqnde bişe değişickmi herkes doğu diyo mesleğinden dolayı doğuya qitmeme qibi bi şansı var mı gebzeden qitti ıspartaya bazıları kıbrısa düşüyomuş yada ustayıda ıspartada yapıyomuş sizce nolur??? ltfn cvp verin
  • ya mesleqi söyledikten snra doğuya düşme durumu nedir??? biri cevap versin ltfnn :( ayrıca ben taburunu bölüğünü fln hiç bişeyini bilmyorum sevqlim aramadıqı sürecede öqrenemcm qibi qözüküyo.öqrenmeme yardım edicek bi tlfn numarası yokmu bu yerin of kafayı yicm ama ya
  • Acemi birliğinde koyun kırpar gibi asker traş eder içtimadan eğitimden vs yırtar sadece Aradığında görevini sor timde ne olarak seçilmiş(eğer timdeyse) ona göre birşeyler söylebilirim :) Sen ilk olarak görevin ne diye sor kesinlikle...

Ayrıca senin öğrenmen çok zor. O söylerse taburu vs ben sana burdan bilgi verebilirim 2. tabur 3. bölük 4. takımdaydım bende. Elimden geldiğince herkese yardım etmek isterim.

@
    nurumm

Timdeyse eğer %99 doğuya gönderiyor. Sıhhıye olduysa(sakatlık,ağır hastalık allah korusun) vb olmadığı sürece timden çıkma ihtimali yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAUL WALKER -- 13 Eylül 2011; 21:33:33 >
  • timde olup olmaıdıgını bile anlamadım.. bana tek erkek çocuklarını doguya göndermedıklerınden bahsetdiler böyle bi durum varmı peki ??
  • Ben evin tek çocuğuyum ıspartadan, bitlis mutki ikizlere gittim. Yok öyle birşey...
  • hımm... çok zor yaa çok zor gececk 15 ay.. usta birliği daha rahat ama dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurumm

hımm... çok zor yaa çok zor gececk 15 ay.. usta birliği daha rahat ama dimi

Yerine bağlı tabi o da canını sıkmak istemem en iyisi bu konularda bilgi vermemek(canının sıkılmaması için)

Sadece '' :) '' bir tebessüm ettim mesajını görünce.
  • :( çok zormuş yaa sadece 1 kere konustum ve korktugunu anladım benimle bile konusmak istemıyor.. neler yaşıyo kimbilir.. nese çok teşekkürler
  • ya bi arasa sorucam ama aramıyoki cumartesi teslim oldu pazar aradı komutan izin veriyo arada dedi 10 11 12 fln o aralar.ararım tekrar dedi bugün 3. gün ama hala arayan yok merk ediyorum neden aramıyo sence
  • ayrıca sevqilimin abisi askerliğini hakkari çukurcada yaptı erkek kardeşlerden biri doğuda yaptıysa ikincisi doğuda yapmaz diyolar tabi ne kadr doğru bilemicm sen dha iyi bilrsin varmı böyle bişey bide aradığında koğuşun numarasını alsam aradığımda ulaşabilirmiym? ve son olarak yemek saatlerini fln söylermsin günlük çizelgelerini? çok soru sordum ama k.bkma :)
  • soru yağmuruna tuttum ama sormazsam olmaz :) son olarak bişe dha sorcam bn önceki sayfalarıda okudum bi kız 0246 224 19 24 bu numaradan arkadaşının ismini soyisimini söyleyip öğrenmiş taburunu bölüğünü fln ama 2009 mesaj tarihi yani baya olmuş numara hala aynımıdır değişmişmidir emin olamıyorum aramaya çekiniyorum :S
  • o numarayıda aradım ama bip sesinden snra mesaj bırakn diyo snra aradığnz kişinin mesaj kutusu dolu olduğundan mesaj bırakamzsnz diyo snrada kapanıyo ya kafayı yicem kocaman yerde ulaşacağım tek bir tane bile telefon numarası yok ah bi arasa da öğrensem içm rahat etcek habersiz beklemek ölüm qibi bişey .s
  • @nurumm

Evet zordur kişiye göre değişir bana göre çok ağır ve çok zordu ısparta. Neler yaşıyordan ziyade o zamanları çok iyi bilirim. Keşke gitmeseydim askere nerden geldim gelmez olaydım pişmanlık duygusu vb şeyler yaşıyor eminim :) Biraz sıkıntılı günleri olacak ama 10-15 gün içinde rahatlar. Atlatır o günleri

@irmmmm

Emin ol ki 5 dakika boş kalamıyorlar zaten kaldıkları zaman kesinlikle arar. Genel de aşırı sıra olur telefonlarda kimisi çalışır kimisi çalışmaz. Kardeşi diyarbakırda olan arkadaşm bitlisteyken dilekçe verip ankaraya gitmişti uzun bir süre sonra. Bir tek bildiğim bu var. Yemek saatleri genelde amele işi yoksa eğitim yoksa 12 ve taş çatlasın 1 arası. Heyecan yapmana gerek yok o seni aradığında taburunu bölüğünü söyler elbet. Telefonla sen kendin orayı aramayı unut :)) Yüzlerce kişi kullanıyor o telefonları kimse kimseyi tanımadığı için erkek arkadaşını telefonda denk getirmen çok ama çok zor. Sadece sabret ve o seni arasın :)

• beklemekten başka bi çaremiz yok malesef...
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.