Şimdi Ara

ISPARTA 40'NCI P.ER EĞİTİM KOMUTANLIĞI (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.770
Cevap
15
Favori
590.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hım.aradığında koğuşun numarasını alsam koğuşu arasam yemek saatlerinde yada akşam yatma saatlerinde ulaşırım ama dimi? ya beklemek kadar zor bişey yokmuş bunu çok iyi anladım dayanırım diyodum ama olmuyoo aramadığı sürece bana rahat yok. bide benim diğer sitelerde okuduğum kadarıyla ilk hafta boş boş geziniyorlarmış kayıt işlemleri fln yada selam verme sıra olma fln bunları öğreniyorlarmş öylemi? eğer böyleyse ve bu halde arayamıyosa demekki acemi birliği bitene kadar hiç arayamayacak (umarım yanılıyordurum inş arar) :(( aklıma gelmişken ilk başta bişe sormuştm mesleğini söyleyince yine %99 doğumu gidiceği yer hiç orda kalma yada batıya gitme şansı yokmu ve meslek seçimi yapılmışmıdır 10 eylülde teslim oldu seçimler yapılmadıysa ne zman yapılır ?? (ne kadar meraklısın diceksin ama haber alamıyorum o yüzden merak ediyorum umarım anlayışlısındır şimdiden tşk ederimm)
  • Koğuşlarda telefon yok eğitim alanlarında ve kantin yemekhane gibi yerlerde ankesörlü telefonlar var ki onlarında saglamını bulmak problem. sen dua ette burdan sonra güzel byere düşsün. yoksa bizim gbi evi 10 günde bir ancak arar.
  • benim arkadaşım arıyodu sevglsni konuşuyolardı sevgilisi ıspartada değildi ama.sen nereye düştün ki on günde bir arayabildin
  • ıspartada 1.Tabur 4.Bölük 66.Koldaydım. Kol olarak dağıtımımız hakkariye çıktı. Motorlu birlik olduğu icin her sene yerimiz farklıydı ben askerken Hakkari Çukurca-Hantepe üs bölgesindeydik. Sevgilininde bu gbi yerlere düşme imkanı var. O usta birliğine gidene kadar paralı askerler yetişmezse tabi.

Telefon çekmiyodu. Normal hatta yoktu uydu hattından konuşuyorduk. Oda görevde olmadığımızda tabi. 4 Saat sıra bekleyip 3 dakika konuşturuyorlardı.

İnşallah bizim çektiğimizi çekmez sevgilin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnypc -- 15 Eylül 2011; 10:30:15 >
  • ya arayamayacakmı yani uff .s hiç telefonu yokmu bu yerin ?
  • ya adalete bak milllet günde 4 5 kere konuşuyo ben günlerce bekliyorum gelde sinirlenme.ya inş doğuya gitmez allah yardımcınız olcun.bnm sevgilim kuaför meslekçi olunca doğuya gidp gitmeme durumu ne peki
  • ayrıca onun abiside hakkari çukurcada yaptı askerliğini erkek kardeşlerdn biri doğuda yaptysa ikincisi doğuda yapmaz diyolar öylemi?
  • Senin arayabileceğin bir telefon yok. Onun seni aramasını bekleyeceksin.

Eğer gece eğitimi yoksa akşam saat 6'dan sonra boş olması gerekiyor. Ben nişanlımı gece 11'de arıyordum.
  • Şimdi orda taburuna bağlı eğer refüze taburundaysa meslekçi olma şansı var ama o kısım biraz karışık.

Yanılmıyorsam ilk haftalarda refüze olanlar güzel yerlere gittiler ancak daha sonra refüze olanlar tek tek dağıtımları yapıldı ama çogunluk doguya tabi.

Eğer kardeşi doğuda yaptıysa dilekçe vererek acemi birliğinde farklı bi birliğe tertip edilmesi gerek.

Aileside bu konu hakkında biraz araştırma yaparak gerekli yerlere dilekçe verebilir.
  • gece eğitimi varmı yokmu bilmiyorum malesef sadece bugün 4.gün ve hala aramadı.
  • ya konuşmadığımız için refüze olup olmadığını bilmiyorum kolunda dövmesi var ismim yazıyo ama dövme çok problem değil diyolar onun dışında burnunda et var bronşit var ve gözleri arada bi kanlanıyo bunlar refüze olmasını sağlarmı bilmiyorum.ailesiylede konuşurum abisine söylerim gerekirse dilekçe verirler
  • ailesinin mi dilekçe vermesi gerekiyo sevgilmn mi?
  • Evet dövme çok problem değil.

Abisi askerliğini doğuda yaptığı için kendisinin gitmeme imkanı var dediğim gbi. Sevgilin komutanlarına anlatsın. Ailesi de bir şekilde Kara Kuvvetleri Komutanlığı ile görüşsün.

Bir sonuç çıkar mutlaka.
  • ailesiyle konuşrumda sevglm aramadığı sürece konuşamam ama ona orda bu bilgileri verirlr dimi ? peki diğer söylediklerim refüze olmasını sağlamaz mı
  • Bilgileri vermek komutanlarına bağlı.

Söylediğin bilgiler refüze olmasını sağlamaz ama kendisi zorlarsa şansını hiçbirşeyi yokken refüze olabilir. Tabi oda onun yaratıcılığına kalmış.

Ama dediğim gbi belli bi süreden sonra refüze olmakta kötü. Eğer timdeyse şimdi 23 arkadaşıyla beraber aynı yere düşücek usta birliğinde.

Fakat refüze olursa tek tek dağıtılacaklar. Yüksek ihtimal yine doğuya.

Eğer ararsa koldamı yani timdemi eğer timdeyse görevini sor.
  • refüze olmak için uğraşmaz.peki timdeyse ve 23 kişi doğuya düştükten snra dilekçe verip batıya düşebilrmi
  • Evet oda olabilir. Hantepede Benin alt devrelerden birisi usta birliğine geldiğinden yaklaşık 1 ay sonra edirneye gönderilmişti.
  • ya inş. öyle olur içim biraz olsun rahatladı çok tşk ederim ya allah razı olsun.bi arasada söylesem dilekçeyi şimdi verse şimdide ıspartadan başka biyere gönderirler dimi
  • Evet olabilir. O orada komutanları ile görüşürse daha hızlı sonuç alınabilir.
  • inş konuşmuştur komutanlarıyla benm söylememe gerek kalmamıştr.günlük çizelgeleri ne peki ayrıntlı bilgi verebilrmisin?
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.