hadi hayırlısı jet tertip oldu onlarda kurban bayramına denk geldiği icin kısa sürecek acemi birlikleri.
jet tertip ne :) 60 gün fln dedi eğitimdelermiş 5 dk ara vermşler çok konuşamadık o yüzden 3 dk da sorabilceğimi sordum komutanla knş dedim taburunu öğrendim nasılsın fln filan bu kdr ama yettide arttı bile bide 75 gün değil ya o kdr sevindim ki bunu sadece yaşayan bilr :)
he bide mesleğini söyledin mi dedim evet ama pek takmıyolar dedi olsun şu dilekçe işi varya oda yetr bana :)
1.tabur 2 bölük iyimi peki nedemk bu
jet tertip ne ve 1.tabur 2.bölük ne dmk iyimi
??
O bölük nasıldır bilmiyorum.
Jet tertip de acemi birliği bayram dolayısıyla kısa sürenlere zamanımızdaki alay komutanının taktığı lakap.
hımm çok tşk ederim verdiğin bilgiler için çok sağol.allah tüm askerlere güç kuvvet versin ve asker yolu bekleyenlere yardım etsin ve en önemlisi sabır versin.umarım sağ sağlim kavuşurum aşkımaa :(
quote:
Orijinalden alıntı: by_mac
O bölük nasıldır bilmiyorum.
Jet tertip de acemi birliği bayram dolayısıyla kısa sürenlere zamanımızdaki alay komutanının taktığı lakap.
89/4 müydün sen by_mac
Eğer öyleysen alay komutanın araç muhabbetini bilirsin ''Çamura batan aracımı kuş gibi kaldırdılar!!!'' Sonrasında ağlıyor
Rica ederim yardımcı olabildiysek ne mutlu.
qolpa;
90/1'dim ama aynı alay komutanıydı adı Mert KARATOP'du sanırım. Çok sevecen iyi bir adamdı.
oldun tşk. eğer aklıma bi soru takılırsa yine sorabilrmym?
Evet Tabi
ya hani svglm kurban bayramında evde olurum dedi ya kasımın 5i arefe günü 6 sı kurban bayramının 1.günü tam olarak ne zmn bitck acemi birliği hani jet tertipmiş ya arefe gününden 1 gün öncemi yoksa 1 hafta önce fln mı sen biliyosundur !
?
he bide int. cafe varmı orda ?
Acemi birliği ne zaman biter bilmiyorum.
İnternet cafe çok var ama bir o kadarda sıra var.
hım tmm.hiç hatırlamıyomusun senin zamanındaki jet tertiplerin ne zmn bitirdiklerini