Şimdi Ara

ISPARTA 40'NCI P.ER EĞİTİM KOMUTANLIĞI (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.770
Cevap
15
Favori
590.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi hayırlısı jet tertip oldu onlarda kurban bayramına denk geldiği icin kısa sürecek acemi birlikleri.
  • jet tertip ne :)
    60 gün fln dedi eğitimdelermiş 5 dk ara vermşler çok konuşamadık o yüzden 3 dk da sorabilceğimi sordum komutanla knş dedim taburunu öğrendim nasılsın fln filan bu kdr ama yettide arttı bile bide 75 gün değil ya o kdr sevindim ki bunu sadece yaşayan bilr :)
  • he bide mesleğini söyledin mi dedim evet ama pek takmıyolar dedi olsun şu dilekçe işi varya oda yetr bana :)
  • 1.tabur 2 bölük iyimi peki nedemk bu
  • jet tertip ne ve 1.tabur 2.bölük ne dmk iyimi
  • ??
  • O bölük nasıldır bilmiyorum.

Jet tertip de acemi birliği bayram dolayısıyla kısa sürenlere zamanımızdaki alay komutanının taktığı lakap.
  • hımm çok tşk ederim verdiğin bilgiler için çok sağol.allah tüm askerlere güç kuvvet versin ve asker yolu bekleyenlere yardım etsin ve en önemlisi sabır versin.umarım sağ sağlim kavuşurum aşkımaa :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mac

O bölük nasıldır bilmiyorum.

Jet tertip de acemi birliği bayram dolayısıyla kısa sürenlere zamanımızdaki alay komutanının taktığı lakap.

89/4 müydün sen by_mac

Eğer öyleysen alay komutanın araç muhabbetini bilirsin ''Çamura batan aracımı kuş gibi kaldırdılar!!!'' Sonrasında ağlıyor
  • Rica ederim yardımcı olabildiysek ne mutlu.

qolpa;

90/1'dim ama aynı alay komutanıydı adı Mert KARATOP'du sanırım. Çok sevecen iyi bir adamdı.
  • oldun tşk. eğer aklıma bi soru takılırsa yine sorabilrmym?
  • Evet Tabi
  • ya hani svglm kurban bayramında evde olurum dedi ya kasımın 5i arefe günü 6 sı kurban bayramının 1.günü tam olarak ne zmn bitck acemi birliği hani jet tertipmiş ya arefe gününden 1 gün öncemi yoksa 1 hafta önce fln mı sen biliyosundur !
  • ?
  • he bide int. cafe varmı orda ?
  • Acemi birliği ne zaman biter bilmiyorum.

İnternet cafe çok var ama bir o kadarda sıra var.
  • hım tmm.hiç hatırlamıyomusun senin zamanındaki jet tertiplerin ne zmn bitirdiklerini
  • yok hatırlamıyorum
  • tm sağol yinede
  • Aynen mert karatoptu adı.
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.