merkezde olursa operasyona yine gidicek dimi ayrıca üst devre ne
Daha yeni gitmiş desene ya :) En az 5-6 ay var üst devre olmasına. Merkezde de olsa birliğine ve tugayına göre gidilir operasyonlara.
evet yarın 12 gün olcak haftaya cuma yemin töreni var kurban bayrmnda evde olck 75 gün sürmüyo 55 gün sürcek by_mac jet tertip demişti :) inş operasyona gidemiceği bi yere gider herşeyin hayırlısı olsun ama yinede doğuya gitmesini istemiyorum
Hayırlısı olsun sen gidecek şekilde ayarla kendini.
başka şansım varmı ki :(
yemin töreninde içeriye telefon sokmaya çalışcam dedi eğer yakalanırsa nolur?
Tutanak tutarlar birsey olmaz. o an ki nobetci komutanin insafiyetine kalmis
irem herşeyin sıra oldugundan bahsetdi tel bile açamıyo 2 3 gunde bır arıyor benıde.. moralı cok bozuk hayatında öyle bi yer daha görmedıgınden bahsetdı.. hasta da olmuş.. demıyo ama anlıyorum ben.. aradıgındada hep kısa konsuyoruz.. sabırla yemın törenini beklıyorum :(( inşallah biraz moral olururuz..
sabah konştk sevglmle dediki keşke telefnumu getrsydm arama fln yapmylar rahat rahat mesajlaşırdık koşnrduk
cnm biz hergün konuşuyoruz bazen günde 2 kere ama bazen.sevglm gayet memnun hasta olmamış ama sesi kısılmış bağırmaktan :) demekki kişiden kişiye değişiyo alışmış herşeye yemeklere fln.yemin töreni 30undaymış yani haftaya cuma
sen yemin törenine gidecekmisin?
bu arada bazıları cezaevine gönderiyorlar fln diyo!!
cnm sen gidicekmisn yemin törenine??
Ne yapıp edip hasta olmamaya özen göstersinler allah korusun genelde kötü hastalık geçiriyor ıspartadakiler.
dikkat eder o kendine bi şüphem yok o konuda sadece sesi kısılmıştı biraz bağırmaktan :) bide aşırı derece toz varmış kum fırtınası gibi esiyormuş rüzgar gözlerini açmakta zorlanıyomuş :)
hımm allah korusun ya hepsinin yardımcısı olsun.şuana kadar hasta olmadı inş bundan snrada olmaz zaten 1buçuk ay fln kaldı acemi birliğin bitmesine.haftaya cuma yemin töreni var hyemin töreninden snra dağa fln çıkcaklar mı arayabilcekmi yine hergün?