Şimdi Ara

ISPARTA 40'NCI P.ER EĞİTİM KOMUTANLIĞI (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.770
Cevap
15
Favori
589.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar ben bugun ögrendim bişeler.. nişanlım tim de 23 kişilik gruplara ayrılmışlar sıhhıye olarak gitmişti zaten..haberler kötü güneydğya düşecekmişiz dedi..moralide çok bozukdu.. şimdi kesin doguya mı düşecek yani
  • lütfen benı bıraz bilgilendırın ...
  • Evet %99 doğu. Sıhhiye olduysa timden (kalıcı bir rahatsızlığı ya da ağır bir rahatsızlığı) olmadığı sürece çıkamaz.
  • herşey çokmu kötü orda yaa bu ne askeremı gıdıyolar ölmeyemi.... gecmez bu 15 ay çok zor yaaa
  • ya ismin nur sanırım canım benim sevgilimde orada 1.tabur 2.bölük 17. kolda konuşuyoruz her gün ilk günler arayamadı ama şimdi çok şükür her gün arıyor.benim sevgilim çok memnun rahatım dedi o sıhhiyeci değil komando eğitimi alıyoruz dedi ama yinede rahatmış yemek falan kötü olsaydı söylerdi çünkü normalde aşırı derecede yemek seçen bi insan ama her konuştuğumuzda sadece erken kalkmakta zorlandığını söyledi ve komutanları batıyı unutun demiş malesef çok kötü bi durum hele ki günümüz türkiyesinde çok zor seni iyi anlıyorum senin yaşadığın duyguları bende yaşıyorum gerçi benim sevgilimin dilekçe verip doğuya gitmeme şansı var ama yinede korkuyorum bi aksilik olur illa doğuya gitmesi gerekir insan endişeleniyor :( üzülme demeyi teselli etmeyi inan çok isterdim gerçekten bu 15 ay bize işkence gibi geçicek onlar orda asker bizde burda :((

• quote:

Orijinalden alıntı: nurumm

herşey çokmu kötü orda yaa bu ne askeremı gıdıyolar ölmeyemi.... gecmez bu 15 ay çok zor yaaa

Hem kötü hem zor. Pek boş vaktin kalmıyor.
  • ya 1.tabur 2.bölük 17.kol nasıl biliyomusun iyimi kötümü ne yapıyolar bi bilgi verebilirmisn?
  • Herkesin yaptığı şey aynı değişen hiçbir şey yok. :) Tabi oralarda merkez kantine ve çok telefon olan yere yakın :)
  • çok sıra oluyor dedi özellikle akşamları yakın olmasına rağmen o kadar sıra oluyorsa uzak olsa ne olurdu çok merak ediyorum!!
  • yemekhanede görevlilermiş bugün napıyorlardır ? bugünkü yemek yapımı servis edilmesi fln onlara mı ait?
  • Evet binlrce askr var hangsne sra glsn. ymkhnde grvli olnca ymk almya gdrlr alrlr servs yprlar ve binlerce bulasik ykarlar :-) gece 11 i fln buluyor gnlde
  • hım tm.bu arada sevglmn abisi doğuda yaptı onun yapmama gibi bi şansı vardı komutanlarıyla konşmuş bi tane dha kardeşi olduğu için olmzmş :((
  • ya uff bütün moralim altüst oldu ne kdr saçma kardeşi varsa var nolcak ne alaka ya
  • Hayırlısı olsun diyelim sıkma canını
  • şimdi konuştum sevgilimle komutanlarıyla konuşuyolarmış demişki komutan sınıra fln gitmiceksiniz merkezde biyere gitceksiniz buna bile seviniyorum artık ağlancak halime gülüyorum !! sevgilim bana moral veriyo benim moral vermem gerekirken boşu boşuna üzdüm belli etmedi ama üzüldü biliyorum kahretsin ya :(
  • Sınıra gideni duymadım yalan söylemeyeyim. Ama sınıra yakın yerlere giden var. Merkez olabilir de olmayabilir de komutanlar bize de öyle demişti sözde... Merkez dediler bitlis mutki ikizlere düştük. Bende burdan senin moralini bozmak istemem. Bekleyip göreceksin sonunda.
  • merkezde olduğu zaman yine sık sık arayabilcek dimi
  • Merkez diye şartlandırma kendini

Ona şöyle diyelim zamanı gelince üst devre olacak ve cep telefonu kullanabilme ihtimali varsa her türlü kullanır Usta birliğinde genelde acemi birliğine göre az asker olur rahat rahat konuşabilir :)

Tabi bu söylediklerim kesinlikle gideceği yere göre değişebilir bilgin olsun. Operasyon vs olduğu zamanlar gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAUL WALKER -- 20 Eylül 2011; 22:13:48 >
  • üst devre ne ve ne zaman üst devre olucak?
  • operasyon fln n kdr sürüyo saat gün hafta? yani ne kdr süreyle arar
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.