Şimdi Ara

ISPARTA 40'NCI P.ER EĞİTİM KOMUTANLIĞI (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.770
Cevap
15
Favori
589.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O zaman dermanı kalırsa arar 24 km diye 60-70 km yol yürütüyorlar 3 günlük intikal vs oluyor çok zevkli
  • zevkli mi?! tuhaf o kdar yorulcaksın ve zevkli diceksin bilemiyorum zamanı gelince öğrenirim sevglmden zevklimi değilmi :) 3 günlük intikal dışında arar dimi ve yorgunluk dışında?
  • Arar merak etme :) 3 günlük intikalde dışardan istediğini getirebiliyorsun çünkü sucuk salam sosis kola aklına ne gelirse piknik gibi
  • hadi ya yaşadılar desene :) bayram etcek aşkım iyi gelir ona sevindim bu habere
  • Kesinlikle yaşadı :)
  • intikal dediğin ne ? dağlara çıkcaklar ya 3 gün kalcaklarmış o sadece dağıtıma yakın mı öyle uzun sürcek yoksa yemin töreninden snra devamlı dağa çıkıp uzun süremi kalcaklar
  • Yemin töreninden sonra başlıyacak herşey zaten önce 2 km sonra 4-8-16 24 sonra 3 gün tepelerde kalcaklar :)
  • yemin töreni 7sınde ama evet gıdecem ben sen ?
  • törenden sonra hafta sonları çarsıya kesın cıkıyolar dimi ?? yani ben yıne gıtmeyı dusunuyorum bi sorun olupda cıkmamazlık yapıyolarmı varmı bir bilginiz ??
  • onu anladım da benim demek istediğim o değil diyorum ki dağa her çıktıklarında 3 gün mü kalıcaklar yoksa çıkıp akşama gerimi döncekler mi yani 3 gün dağda kalma bi kereliğe mi mahsus ?
  • cnm ben dün konuştum 30unda dedi ama benim sevgilim 40.piyadede değil ısparta merkez komando eğitim birliğinde sanırım ikisi aynı yer değil bende tam olarak bilmiyorum.75 gün yapmayacak 55 gün fln sürcek kurban bayramından bir iki gün önce evde olucak o yüzden 30unda herhalde yada aynı yerde olmadıkları için senin sevgilin tam olarak nerde şuan? ayrıca ben (by_mac) bu arkadaşa sormuştum yemin töreninden snra çarşı izni varmı diye dediki var ama alay komutanına ve yapılan denetlemeye bağlı olarak yani iptal olabiliyomuş onların 6 hafta çarşı izni varmış ama sadece 2 hafta çıkabilmişler
  • ben gidemiyorum malesef benim annem ve babam dha bilmiyo onun dışındaki herkes biliyo annemle babam memlekette ablamda izin vermiyo yolda bişe olur diye izin verse sevgilimn annesiyle gidicem ama vermiyo çok sinirlerim bozuk bu konuda anneme söylememenin cezasını çekiyorum keşke söyleseydim şimdi bi adı olurdu yüzük takardık herkes bildiği için giderdim rahat rahat :( gerçi yüzük taktık ama kendi aramızda :) neyse fazla uzattım k.bkma :)
  • 3 gün 1 kereye mahsus. Çarşı izni ceza almadıktan sonra her hafta sonu var.
  • hımm nse 1 kereliğe mahsus dayancm 3 gün konuşmamaya :)
  • nur 5 dk önce sevgilimle konuştum özellikle sordum yemin töreni 30undamı 7sindemi diye 30unda dedi hatta beni aramadan önce komutanlarıyla konuşuyolarmış komutanda 30unda demş ve yemin töreni hazırlıklarına başlamışlar bile demekki aynı yerde değiller !
  • evet 7sinde bizimki bende konustum :)
  • hım yüzün gülüyo ilk defa güzel haberler aldın sanırım :)
  • dün 9 km koşmaya başladılar gittikçe artacak değil mi?
  • koşmaktan zarar gelmez. Vücudun direncini arttırır.
  • başka şansı yok zaten mecbur koşucak
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.