Şimdi Ara

ISPARTA 40'NCI P.ER EĞİTİM KOMUTANLIĞI (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.770
Cevap
15
Favori
589.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yemin töreninde ailesi gitmezse dışarı çıkamaz dimi ??
  • 1 gün çıkabilir. Ailesi gelirse 3 gün.
  • sadece bir gün mü cumartesi pazar her iki günde çıkamazmı? ailesi gidemiyo malesef kardeşi kaza geçirdi o yüzden merak ettim çıkıp çıkamayacağını neyse sadece bir gün çıkabilme şansı varsa hangi gün olur cumartesi mi pazar mı?
  • yaa ben tam 3 kere telını acamadım :( eminim çok sinirlennmiştir işimden dolayı acamadım teli benım onu arama gibi bi şansım yokmu?? yaa gercekten biri beni bilgilendırsın :(
  • tatlm ben burdan bi arkadaşa sormuştm ulaşabilceğimiz bi numara varmı diye ama yokmuş sevglnin aramasını bkle demişti
  • gündüzleri hiç aramıyodu sürekli rüyamda görüyorum onu umarım bişe yoktur 3 kere aramıs cevap veremdım yaa... çok kızmıstır yaa
  • ya kötü şeyler düşünme bişe yoktur seni benden daha iyi kimse anlayamaz nasıl bi ruh halinde olduğunu iyi biliyorum sevglmde ilk 4 gün arayamamıştı sürekli bişeymi oldu neden aramıyo diye düşünüyodum ama çok yoruluyolarmış o yüzden arayamıyodur kendini öyle avut :) telefonu açamadığına üzüldüm :( çok kötü bi duygu umarım en kısa zamanda arar ve konuşrsun kızarsada kızsın alttan al çok hassas oluyolar.sevglmle bugün konuştum ilk defa çarşı iznine çıktı bugün kamerada gördüm ağladım sevinçten çok değişmiş dünde yemin töreni vardı ailesi gidemedi bende gidemedim kendini çok yalnız hissetmiş morali çok bozuktu yemin töreninden snra aradı gözleri fln dolmuş moral vermeye çalştm biraz kndine geldi..inş sevgln yarın arar konuşursunz üzülme kızsada gönlünü alırsın takma kafana tatlm.
  • bu arada bn biraz uzun cvp yazıyorum k.bakma tatlm :)
  • haftaya yemin töreni inşallah bende görebilecegim.. cok hassas o yuzden acamadıgıma üzülüyorum kımbılır neler dusunuo korkuyor... hayırlısıyla teskerellerını aldıgı gunleri görürüz inşallah dua etmekten başka bi çaremiz yok :(
  • aynen tatlm hepsi için dua ediyorum.umarım şu 15 ay çbk biterde kavuşuruzz :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexcan1906

Arkadaşlar Ben 01.02.1990 doğumluyum 2 yıllık Mekatronik mezunuyum.Uzun dönem yapacağım.Şimdi ben askerliğimi daha önce tecil ettirmiştim fakat Ağustos 2011 de bozdurdum.Muhtemel gitme tarihi 21 Kasım 2011 Yazıyor.Ben bu durumda devre kaybı mı oluyorum?Yani ilerde çavuş felan olamıyor muyum?Ayrıca beni komando yaparlarsa ayaklarım düz taban fakat bunu ben son muayne olduğumda bilmediğimden söylemedim.Askerde eğer revire gidersek ayaklarım düztaban desem bir sorun çıkar mı?Yani geri hizmet mi yaptırırlar?Bunu çok öğrenmek istiyorum.Saygılarımla.1,5 Ay sonra askere gideceğim.

ben şubeden şöyle duydum ' agustostan sonra tecil bozduranlar devre kaybı olarak gider %60 kasımda gidersin' demişlerdi bi arkadasım için yaptırdık.%40 ta subatta gidersin.hiç belli olmaz.
    ben tecilimi 19 temmuzda bozdurdum.bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

• 2 yıllık mezun oldugundan dolayı acemilik sonrasında çavuş olma ihtimalin diğerlerine göre daha yüksek bir ihtimal...Düztabanlık konusunda bir fikrim yok..
  • usta birliğinde herşey ayarlanıyor zamanla...Devreden çok senin kişisel bilgi ve becerilerin daha alakalı oluyor burada...Benim gördüğüm kadarıyla komutanlar 2 yıllık mezunlara da daha farklı yaklaşıyorlar.Hatta onları daha çok tercih ediyorlar. Çünkü hem eğitimli hemde uzun dönemler kadar yapıyorlar askerliklerini..
  • ISPARTAAAA

89/1 gittim gıtmeden once neler yazdım buraya o kadar cok merak edıyordum kii mahfettı benı gidecek olan arkadaşlarım kardeslerim sabırlı olun gecıyor ama ezilmemek elde degıl orada
  • Bizim burda Ispartadan gelenler var , adamlar neler çekmişler , adamlara tatil gibi geliyor Kırklareli felaket bir yer , Türkiyedeki en zor acemi birliklerinden.Ben firar ederdim garanti.Zor olmasının sebebide zaten %99 unun güneydoğuya gitmesi.Verilen eğitimler sırf güneydoğu için.
  • allah bır daha ıspartaya dusurmesın yolumu nefret ettırdı
  • 1978/2 tertip yağtım,toplam 30 gün kaldım,askere seve seve giden ben askerlikten nefret ettim.
  • 3. tabura düştüm yani refüze taburuna.

Düşmemin nedeni büyük ihtimalle depresyon ilacı kullanmam.

İnternette şöyle bir araştırdım da, herkes farklı şey söylüyor.

Kimisi refüzeler ihtiyaç fazlası olduğu için gelir gelmez başka bir yere yollanıyor diyor, kimisi orada kalıp ayak işleri yapıyor diyor.

Askerliğini burada yapanlar, bunun doğrusu nedir? Orada mı kalınıyor yoksa ayak işimi yapıyoruz veya kimisi kalıyor kimisi yollanıyor mu?

----

Düzenleme : Geçmiş sayfalardaki bir kaç mesajı okudum da 3. tabur ve refüzelik konusunda kafam karıştı.
    Belki de refüze değilimdir. O yüzden turkiye.gov.tr'de yazanı direk buraya kopyalayacağım. Ne olduğum hakkında da bilgi verirseniz memnun olurum.

İÇ.GÜV.EĞT.VE TATB.MRK.40'INCI P.EĞT.A.3'ÜNCÜ P.EĞT.TB.1'İNCİ P.EĞT.BL.K.LIĞI/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hwwwings -- 4 Kasım 2011; 1:20:21 >
  • refuze olsanda farketmıyor doguya dusme ıhtımalın var
  • Anlıyorum. Peki bir de şöyle bir problemim var:

Kullandığım depresyon ilaçlarım hafif ilaçlar değil.

İlk gittiğimdeki kontrolde bu durumumu belirttiğimde beni askeri hastahaneye mi sevk edecekler yoksa orada mı sorunlarımı belirteceğim.

Buraya açık seçik yazmak istemiyorum ama doktoruma göre hastalığım istersem kolaylıkla erteletebileceğim bir depresyon türü.

Son yoklamada askere gidesiye kadar hastalığımı yenip ilaçlarımı bırakacağımı düşündüğüm için bu durumdan bahsetmemiştim.

Gitmeden önce askerde ilaçlarımı kullanabilmem için doktorumdan rapor alacağım.

Askerliğimi erteletmeyi istiyor değilim, bazı konularda askerliğin bana yararının olacağını da düşünüyorum.

Yine de Isparta(40. Piyade) ile ilgili okuduklarım çok iç karartıcı şeyler ve her ihtimali düşünmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hwwwings -- 4 Kasım 2011; 12:18:03 >
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.