Evet arkadaşlar ısparta' ya düşen arkadaşlar buradan irtibat kuralım orada yanlız kalmayalım. Ben istanbul'dan gidiyorum yol 9 saat sürüyormuş biletimi aldım 12/12/2011 00:45 tarihinde muhtemelen sabah 9:30 gibi orada olurum eğirdir-ısparta arası yarım saatmiş yani teslim olmadan önce baya bir vaktimiz olacak orada buluşur beraber takılırız.
ben varım daha bilet almadım yarın sabahtan alıcam inş.
Valla ben kamil koç'tan aldım diğer firmalarda sefer yoktu. Aldığım saatte 5-6 tane boş yer kalmıştı internetten alma şansın varsa bence şimdiden al
quote:
Orijinalden alıntı: TeTiK2003
Valla ben kamil koç'tan aldım diğer firmalarda sefer yoktu. Aldığım saatte 5-6 tane boş yer kalmıştı internetten alma şansın varsa bence şimdiden al
numara söyle koltuk numarası yanın bosmu
Ben alırken boştu 45 numara
quote:
Orijinalden alıntı: TeTiK2003
Ben alırken boştu 45 numara
aldım 46 yı :) iki birliktede beraberiz
ben de aranıza katıldım :)
Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı PİYADE Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi Dağ Komd. Okl. ve EM K.lığı EĞİRDİR ISPARTA İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri Dağ Komd. Okl. ve EM Dağ Komd. Okl. Gös. ve Tatb. Tb. K.lığı EĞİRDİR ISPARTA
Hayırlı olsun kardeşim gitmeden burdan haberleşelim orada buluruz birbirimizi
çok kişi değiliz forumda bide hepimizin ustalık farklı birliklere vermişler
Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi Dağ Komd. Okl. ve EM K.lığı EĞİRDİR ISPARTA İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri İç Güv. Eğt. ve Tatb. Mrk. Komd. Eğt. A. 2'nci Komd. Eğt. Tb. K.lığı ISPARTA
Selam Tertip İsmim Oğuzhan Atilla orada görüşmek üzere :)
lk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi Dağ Komd. Okl. ve EM K.lığı EĞİRDİR ISPARTA İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri İç Güv. Eğt. ve Tatb. Mrk. 40'ıncı P. Eğt. A. 2'nci P. Eğt. Tb. 4'üncü P. Eğt. Bl. K.lığı ISPARTA
gkn@hotmail.com.tr benim msn adresimde
Benim ismim Onur YILDIZ ıspartada görüşmek üzere arkadaşlar
adım murat sana orada görüşürüz arkadaşlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme