İsrail Cumhurbaşkanı Herzog: Türkiye'ye karşı hiçbir zaman plan kurmadık. Türk halkına derin saygı duyuyoruz. Onların da İsrail halkına saygı duyduğunu biliyoruz. t24 İsrail Cumhurbaşkanı Herzog: İsrail'in Türkiye'ye karşı bir planı yok, hiçbir zaman olmadı https://t24.com.tr/haber/israil-cumhurbaskani-herzog-israil-in-turkiye-ye-karsi-bir-plani-yok-hicbir-zaman-olmadi,1188964 |
İsrail CB: Türkiye'ye karşı plan kurmadık. Türk halkına derin saygı duyuyoruz. Onların da bize saygı
-
-
Saygı falan duymuyorum!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rte'nin sözlerinin iç politikaya yönelik olduğunu İsrail gayet iyi biliyor.
-
koyunlara algı tam tersi yapıldığı için kafaları karışacaktır
-
Yahudiler zaten bizim ebedi dostumuz. Arap hayranlarının bir süre hüküm sürüyor olması ve cahil halka yalandan düşmanlar yaratmaya çalışmaları bunu değiştirmez. Ne bir Türk'ün Yahudi ile, ne de bir Yahudi'nin Türk ile sorunu olmaz. İki millette de doğuştan gelen bir iş ve ticaret ahlakı var.
-
Olsa söylüycen sanki daha bize gelene kadar 3-4 ülke var.
-
Türkler ve Yahudiler her zaman dosttur.
(Bknz Türkler diyorum siyasal islamcı araplaşmışlar değil.)
-
Müslüman insan,
yahudi yada hristiyan ile dost olamıyor maalesef.
Yaradan yasaklamış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siyasal islamcıların algısını en yetkili ağızdan yalanlanması önemlidir. Siyasal islamcıların zerre hükmü yoktur , kendi tebaanızı gazlayın durun oğlum.
Araplar önce osmanlıya isyanı temsil eden kırmızı flamayı kaldırsınlar da sonra oturur konuşuruz.
Osmanlı torunuyuz diyorlar , Osmanlının yıkılmasına sebebiyet veren ihanetin baş mimarları arapların çöl tozlu takunyasını yalamaktan geri durmuyorlar.
-
hayali amerika'ya kaçmak olanların açtıkları konulara bak :D sanki savaş çıksa savaşacak. bir de israil güzellemesi yapıyorlar.
la israilliler arapların kuzeni. adamlar kendilerinden başka herkesi köpek görüyor :D bizim amerikancıların açtığı algı konularına bak!
-
ne demiş napolyon para para para.
zenginin hayat kadını olmuyor malesef.
sadece paralarına aşıklar.
-
katılıyorum. az önce mesaj aldım telde. pederin emeklilik işleri %90 hazır. adam sonunda muradına erdi :D artık o da tv de alamanya kötüler falan :)))))))
-
Tokalaşmak mı, olum adamlar burada burger basıp, starbucks kahvelerini 5 kere kavuruyor cehennem ateşi görsün diye, cola döküp portakal bıçaklıyor... Oldumu bu şimdi.
-
Dayı be müslüman insan müslümanla da olamıyor. Bak prens salman ne demiş
-
Bakın sizn öngörğsğzlüğünüz ve beceriksizliği iz yüzünden sınırlarımızı hemen karsısında bir terör koridoru kuruldu ve biz öylece bakıyoruz.
Önce Türkiye Devletinin çıkarlarını tehdit eden yarattığınız bu Pyd pisliğini temizleyin ardından hayal ve sanrılarınızı tartışırız tamam mı?
Yarattığınız pislik sınırın hemen karsısında duruyorken saçmasapan sizin ümmetçi hayallerinizin peşinde koşamayız. Bizim önceliğimiz Pyd'yi sınırlarımızfan silmek, Ortadoğuda şu an Türkiye'nin en buyuk önceliği Pkk'nın sizin yanlış adımlarını yüzünden kazandığı bütün herseyi tersine çevirmek.
İdrolojik ezberleriniz bize yeterince zarar verdi o yuzden biraz olsun şapkanızı önünüze koyup düşünmenin vakti geldi car car konuşacagınıza!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 10 Ekim 2024; 21:23:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yahudiler'e göre onlar seçilmiş üstün ırk, diğer insanlar ise onlara hizmet etmek için yaratılmış. Büyük İsrail projesi gerçekleşirse hepimiz bunların kölesi olacağız; Yahudi olmayanlara köpek kadar değer vermiyor bunlar.
-
israil tüm zamanların hiçbir düşmanlığı olmadığı gibi son derece dostane ve iyimser ilişkilerle memnun olduğunu kimse inkar edemez israil ile dış ticaretle dostane ilişkiler içindeyiz
israil bizim dostumuzdur hamas bir terör örgütü olduğundan şüphemiz yok
-
Yersen
-
Bebekleri katledenlerin saygısını istemiyoruz
Rte'nin sözlerinin iç politikaya yönelik olduğunu İsrail gayet iyi biliyor. |
Yahudiler zaten bizim ebedi dostumuz. Arap hayranlarının bir süre hüküm sürüyor olması ve cahil halka yalandan düşmanlar yaratmaya çalışmaları bunu değiştirmez. Ne bir Türk'ün Yahudi ile, ne de bir Yahudi'nin Türk ile sorunu olmaz. İki millette de doğuştan gelen bir iş ve ticaret ahlakı var. |
Türkler ve Yahudiler her zaman dosttur. (Bknz Türkler diyorum siyasal islamcı araplaşmışlar değil.) |
Ha Filistinci hamasçı olmuşsun ha Türkiye cumhuriyetine, cumhuriyetin yapısına, Atatürk’e sövmüşsün aynı şey. Aylardır filistin diye zırlayıp kafa açanlara bakın..sokaklarda filistine destek görünümlü şeriat çığırtkanlıkları yapanlara bakın? Yahu ben bunlarla yanyana gelip anti semitizm, İsrail düşmanlığınyapacam öyle mi? Bana saygı duymayacaksın, benim yaşam tarzıma saygı duymayacak ve engellemeye yasaklamaya çalışacaksın ve ben senin içindr terörizm barındıran davana ortak olacağım?
İsrail bu bölgeyi ve bölgede yaşayan halkları gayet iyi biliyor. Türkiye’yi malumların taka reisinden daha iyi tanımıyorlarsa birşey bilmiyorum. Yani adam gayet doğru ve normal konuşmuş. Ülkenin çoğunluğunun umurunda bile değil..umurumuzda olsa bile İŞiD kaçkını Hamasın yanında duracak değiliz zaten |
Saygı falan duymuyorum! |
Siyasal islamcıların algısını en yetkili ağızdan yalanlanması önemlidir. Siyasal islamcıların zerre hükmü yoktur , kendi tebaanızı gazlayın durun oğlum. Araplar önce osmanlıya isyanı temsil eden kırmızı flamayı kaldırsınlar da sonra oturur konuşuruz. Osmanlı torunuyuz diyorlar , Osmanlının yıkılmasına sebebiyet veren ihanetin baş mimarları arapların çöl tozlu takunyasını yalamaktan geri durmuyorlar. |
hayali amerika'ya kaçmak olanların açtıkları konulara bak :D sanki savaş çıksa savaşacak. bir de israil güzellemesi yapıyorlar. la israilliler arapların kuzeni. adamlar kendilerinden başka herkesi köpek görüyor :D bizim amerikancıların açtığı algı konularına bak! |
Dayı be müslüman insan müslümanla da olamıyor. Bak prens salman ne demiş |
İnsanlık suçu, savaş suçu işleyenlerin kimseye saygısı yoktur! Sözde saygıları falan yalandan ibarettir! Çıkarları için dünyayı ateşe verir terör devleti! Ayrıca bir o kadar korkaktırlar. Arkalarında büyük abileri olmasa yalanda olsa önünüzde eğileceklerdir! Mertlikleri bundan ibarettir! |
Benzer içerikler
- en milliyetçi şehirler
- fulbright bursu alan türkler
- b ehliyet 125 cc eğitimi ücreti
- c40 beton
- suriye"de araba fiyatları
- ioniq 5 n fiyat
- telefon iade edilir mi
- türkiye"deki gsm operatörleri
- togg 800 bin kredi
- atatürk filmleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X