< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kax123 -- 7 Kasım 2023; 16:40:14 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İsrail Menşeili Ürünlerin Boykot Saçmalığı ? (SÖZDE İsrailli) (5. sayfa)
-
-
Yalnız ben size daha ilginç bir şey söyleyeyim.
Filistin bayrağının aslında Osmanlı'ya karşı isyan edenlerin bayrağı olması.
-
-
Asıl sorun şu ki yobaz müslümanlar, dünyadaki kapitalist sistemin nasıl çalıştığını bir türlü anlamaması. Bu bahsedilen şirketlerin hepsi yahudiler tarafından kurulmuş olsa bile. Belli bir noktadan sonra fon şirketlerinin yatırımları ile büyüyorlar.
Bu fon şirketleri paraları tüm dünyadan topluyor. Fon şirketinin sepeti içinde müslümanın, deistin, yahudinin, hindunun vs vs gibi insanların parası oluyor. Hatta bu şirketler yatırım yapacakları ülkeden bir şirketle birleşip, o ülkede faliyet gösterebiliyorlar.
Misal MCdonalts Tr ye ilk anadolu grubu ile girdi. Yahudi diye tabir edilen MCdonalds müslüman ülkenin sermasi ile ülkeye girdi.
Yani kısacası herşeyin bir değerinin olduğu dünyada romantik yaklaşmayan kişiler ve kurumlar parasına bakıyor.
-
kudurun kudurrrrr cocacola içmeye mc donalds menü yemeye starbuck kahve içmeye bayılıyorum yaşasın israil
-
THY
Demir kubbe nin projesinde Boeing yer alıyor ve THY oradan siparişlerini iptal etmiyor. Stırbıks ürünleri satmayacağına gitsin boeing ile anlaşmasını iptal etsin.
Apple
Çalışanlardan biri "işgalci dediği" için kovuldu. link Apple telefonlardan önce vazgeçin.
Meta
Herkesin üzere bilindik bir şirket. Sosyal medya hesaplarını dondurabiliyorsan dondur. Bu tayfanın işine gelmez.
...
Aslında o kadar boykot edilecek şey var ki edemiyorsun işte. Sizin vermiş olduğu liste o kadar samimi değil. İşine gelenleri boykot listesine almış işine gelmeyenleri de almamış.
Şimdi buraya baktığımda neredeyse boykot yapmak imkansız. link
Larry Ellison - Oracle in sahibi ve ülkemizde tüm banka sistemleri olmak üzere Oracle in veritabanını kullanıyor. Ha bir de dünyada en çok kullanılan Java programlama dilini elinde barındırıyor. Buradan boykota başlasam eğer 20 yıl geriye giderim.
Michael Bloomberg - Habertürk ü protesto ediyor muyuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalkanGöçmeniBirBey -- 7 Kasım 2023; 21:1:11 >
-
Çoğu firmanın turkiyede yatırımı var , eğer böyle devam ederse yakın bi süreçte devlet bunlara önlem almaz ise yabancı yatırımcı ülkeden kaçmaya başlayacaktır, eğer boykot gibi bi destek yapmayı düşünüyorsan bu ürünlere değil bi fiil Filistine yardım toplayıp oradaki çaresiz insanlara merhem olabilirsin, yoksa kuru kuru buradan protesto etmen vs bisey kazandırmıyor, İsrail herturlu hamasin içinden gececek maalesef bunu engelleyemezsin, savaşı engelleyebilirsin buda diploması ile olur , İsrail o kadar operasyonda hata yapiyorki sivil kıyım yapıyor bu u hamasi destekleyip değil Filistini destekleyerek asabilirsin, eğer savaşı önlemek istiyorsan diplomasi şart, bu ABD nin disisleri bakanini caycinin karşılaması ile olmaz, güçlü devlet güçlü hareket eder yapılan hareket sana birsey kazandırmaz, böyle davranarak bugün gazze yarın batiseria elden gider, İsrailin amacı zaten oraları ilhak edip kendi topraklarına katmak bunu nasıl engellersin ona göre hareket etmen gerekir sen kola döktün israilin pekte umurundaydi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Forumdaki siyasal islamcılara çok yüklendiğimi düşündüm bende onlar gibi israil menşeli ürün bulamayınca israil destekçisi Amerika’nın ürünlerini protesto etmeye karar verdim.
Ama forumdakiler büyük oyunu görmemiş benim hedefim Amerika’yı kökünden kurtarmak iştttee o firmalar
-Ralph Lauren (Artık burdan giyinmemeyi düşüyorum)
-The North Face( kapısından geçmen )
-Tesla( beleş verseler sürmem)
-Apple( iPhone 15 serisini almaktan vazgeçtim Xr ile bi 5 sene daha devam)
-Ford ( Burdan ne tır alırım ne de araba)
-Michael Kors ( Erkeğim zaten çantaya gerek yoh)
-American airlines( Bir daha uçanı….)
-Columbia ( Bir daha giymem,zaten ülke isimli markamı olur)
Veeeeee En vurucu hareket yıkıl abd
-İnstagram ( Sildim , ne gerek var gözümüzde bir kamera işlevi görüyor)
-YouTube( Sildim uygulamayı , Trt belgesel izliyom )
-Netflix( Üyeliğimi iptal ettim Tv den yeşilçam filmleri izliyorum Zübük falan)
-Twitter ( Senide sildim, Kahvehanede dayılarla hasbihâl yapıyoruz , ülke gündemi artık burdan takip edecem. Protesto için malum hashtag açamicaz sağa sola sticker yapıştıracağız.)
Ben büyük oynarım kardeş öyle bir kahve ,siyah kula , hamburger ile abd çökmez. Bunların yazlım firmalarını hedef alacaz büyük düşünün
Herkesi davet ediyorum protestoma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kax123 -- 8 Kasım 2023; 1:12:41 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
neden olarak oraya bir şeyler yazılmış ama kanıtları nerede. Bütün fast food firmaları güya ücretsiz yemek vermiş hani nerede bunun kanıtı. hele o siemens için ne demeli adamlar parası karşılığında bir proje yapmışlar sanki hayrına çalışmışlar gibi. boykot işi mavi marmara döneminde de vardı ne oldu o zaman devam etmedi de şimdi gene mi boykot edilecek. çok değil 2-3 hafta sonra her şey kaldığı yerden devam edecek.
-
İNTEL işlemci markasını değerini sahibini paraların nereden nereye aktığını bilmem ama israilde sağlam fabrikaları var iki adet 28 ve 38. fablar. 10/14/22nm ler üretiliyor, protesto edilecekse pekala edilebilir. Gözünü budaktan sakınma yiğido, geç amd ye
ıntelIntel in Israelhttps://www.intel.com/content/www/us/en/corporate-responsibility/intel-in-israel.html
-
İsrail Hamas'ın içinden geçti bu siyasal müslümallar hala işin boykotunda mı? her konuda olduğu gibi bu konuda da geç kaldılar. Her konuda olduğu gibi bu konuda da burunlarının önünü görmekten acizler.
O savaş yarın bugün bitecek..siyasal islam kuyruğunu bacaklarının arasına alıp '' öyle dememiştim şöyle demiştim '' noktasına gelecek. Daha önce de gördük yine göreceğiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 8 Kasım 2023; 10:25:36 > -
Dünya çapında bir boykot var, herkes kendi çapında katılıp geçiyor. Bir çok israil destekçisi firmanın hisseleri düştü, hizmet sektöründekiler müşteri kazanmak için indirim yaptı. Hristiyan'lar bile protesto ediyor insanlık namına.
Boykot etmek zorunda değilsin ama çorbada tuzum olsun diyene de laf edemezsin.
Ne zaman İsrail Filistin olayları çıksa forumda İsrail ajanı gibi konu açan bir grup var, bu konunun sahibi de bunlardan biri
-
Boykot edenlerde hep facebook İnstagram whatsap youtube gibi yerlerden çemkiriyor sahipleri yahudi o platformların müslüman ve türk tayfa kadar iki yüzlü bir topluluk dünyada yok savaşa git dersin kem küm eder, o zaman sosyal medya platformları kullanma dersin şey şuy derler kıvırtırlar ukrayna da savaş olur ohh kadınlar buraya gelecek diye göbek atarlar ama hayatlar afganlı pakili suriyeli abazan tayfanın göçü olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roman_Gladius -- 8 Kasım 2023; 12:59:38 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pek öyle görünmüyor. Evet İsrail geçti, 4000 çocuğun üzerinde geçti, 5000'den fazla sivilin, hastanelerin, okulların, camilerin ve kiliselerin üzerinden geçti. Gazze yerle bir oldu.
Hamas, daha şurda ne ki, kaç yıllık direniş örgütü, elindeki füzelerin alayı kendi yapımları. İsrail 80 yıldır ordusu ile Gazze'den başarı ile çıkamayacak.
Daha önce gördük bunları, Abd, Vietnam'dan, Afganistan'dan çıkmadı kaçtı.
Kara savaşı, öyle 100 yıllık ordunun yapabileceği bir iş değil. Hamas da 20 yıllık değil belki ama insan, kendi toprağını ölümüne savunur. Ölümden korkmamak, düşmana en büyük korkudur.
Geçen, İsrail'i bir asker otobüse binmemek için direniyordu. (2001 yılına ait.) Korkudan tabi. Son cümlesi şu idi : (Komutan önce onların elinde taş senin elinde silah var diyor) Asker : Ama onlar ölümden korkmuyor.
----//----
Ben de İsrail menşeili ürünleri boykot ediyorum. Bizde en çok deterjan gurubu ve kahve'ler İsrail menşeli ürünler, alternatiflerini bulduk. Bi daha bu ürünlerden almayacağız. Benim boykotum ile batacak halleri yok, tarafım belli olsun. gerçi Financial Times'daki bir habere göre İsrail şirketleri savaş sonrası mali durumdan çok zor duruma düşmüşler yazıyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtanhu -- 8 Kasım 2023; 13:20:16 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X