yıllardır aynı terane arada sırada şu ürünü almayacaz derler ama hiçbirşeyde olmaz.yahudiler dünyaca ünlü ve sirkülasyonu çok olan malların üretimlerine sahipler burada 3-5 kişi almayacak diyede batmazlar çünkü tüm dünyaya satıyorlar.zaten buradada 3-5 kişi almayıncada batmazlar.ayrıca almam diyenlerde zaten yahudi mallarını kullanıyorlar.biraz indirim yapsınlar hemen koşa koşa alırlar.yıllardır böyle ben gördüğümü söylüyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 8 Kasım 2023; 18:30:52 > |
İsrail Menşeili Ürünlerin Boykot Saçmalığı ? (SÖZDE İsrailli) (6. sayfa)
-
-
böyle işlerle uğraşılacağına teknoloji bilime üretime amerika almanya japonya çin gibi üretim ülkeleri olmaya bakmak en güzeli.
-
en son sanırım 14 milyar dolarlık yatırım yapacaktı sanırım.
-
argümanlar,
*Cheetos’un sahibi PepsiCo, SodaStream’i 3,2 milyar dolara satın almış ve Sabra’nın %50’sine sahip olmuştur;
her iki şirket de İsrail’in Filistin’i işgalinden faydalanmıştır. PEKİ NASIL?
*Coca-Cola’nın, çalıntı Filistin toprakları üzerine inşa edilmiş yasadışı bir İsrail yerleşimi olan
Atarot’ta bir fabrikası var. DOKTOR BU NE?
*İşgal Altındaki Filistin’de faaliyet gösteren İsrailli bir gıda üreticisidir. ????
*Starbucks aynı zamanda İsrail için bağış toplama etkinliklerine de sponsorluk yapıyor. 2 TANE DELİL VARMI?
...
amazonu yazmışlar, neden? BULUT projesiymiş....
İşgal Altındaki Filistin’de faaliyet gösteren İsrailli bir gıda üreticisidir. bu ney ya...
ne hikmetse,
1 TANE TEKNOLOJİ ŞİRKETİ YOK!!!!
1 TANE TARIM TEDARİKÇİSİ YOK!!!
1 TANE İLAÇ FİRMASI YOK!!
YA SİZ NASI BİR KAFADASINIZ?
boykot mu, tabiki yap. AMA bu saçma argümanlarla olmaz.
edit;
İsrail'e bir destekte Intel'den! Her personele 5.000 USD
al hadi. kapat bilgisayarını.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 8 Kasım 2023; 20:4:12 >
-
Konudan bağımsız olarak şunu yazayım. Tarih boyunca en azılı düşmanlar bile aralarında ki ticari ilişkileri kesmemişlerdir. Hatta savaş esnasında bile ticaret devam etmiştir.
Örneğin Türk-Yunan ilişkileri genel olarak birbirine düşman gibi görünmesine rağmen ticari ilişkileri hiç sekteye uğramadan devam eder.
Konuya dönecek olursak üretilen ürün bazında boykot etmek günümüz dünyasında artık etkinliği azalmıştır. Çünkü üretilen ürünlerin sahibi her an değişebilir. Bugün öz be öz milli dediğimiz ürünü bir Yahudi iş adamı satın alır ve o mal artık millilikten çıkar. Ha yerliliği devam eder çünkü üretilen ülke Türkiye olduğu sürece o ürün yerlidir ancak milli değildir.
Kola örneğinde olduğu gibi ürün boykot etmek, kitle manipülasyonudur. Kitleleri konsolide etmedir. Bir politik hedef için araç olmuştur. Sizleri boykota daven edenler, emin olun orada katledilen Filistinli çocukları veya Yahudi sivilleri zerre umursamazlar.
Bir ülkeyi veya malı boykot ettiğinizde siz sanıyorsunuz ki sadece o ülke zarar görecek. Hayır, boykot edilen kadar boykot edende zarar görecektir. Hatta en büyük zararı boykot eden görecektir.
-
BOP eşbaşkanına oy verip boykot diyenlere gülüyorum..
Kola fabrikasını besmele ilen açan reislerini ümmetin lideri görenlere gülüyorum..
Erbakan hoca Erbakan hoca deyip videolarını paylaşanlara ama reisleri hakkındaki akp ye verilen oylar Siyonizme destektir dediği videoları paylaşmayan ve görünce kemkuk edenlere gülüyorum...
Suriye Irak sınırındaki mayınlar İsrailli firmanın temizlendiğini bilmeyenleri bilipte bilmemezlikten gelenleri görünce gülüyorum.
İki yüzlülük bazılarının içine işlemiş. -
Bu da bir yalan..
İki tane troll Ermeni hesabı biz engelledik yaaa diye yazınca sazanlar atladı.
Disney plus zararda tüm yerel içerikleri kaldırdı.
Fakat Disney plus TR ekibi baskı yapıyor böyle pat diye kalkmaz Atatürk bu ülkenin en önemli kişisi diye.
Sonra Amerika da ki yönetim o zaman film olarak ve TV de gösterelim diyorlar.
Aynısını Bursa bülbülü içinde yaptılar sinemada gösterime girdi. -
Boş yapma...
21 yıl önce AKP ye oy verenler zaten tarafını İsrail den yana kullandı.
Ardından başkanlık seçiminde bunu kat kat pekiştirdi şimdi neyin boykotu. -
Hehehe beyhude saçmalıklar için bu kadar laf ediyorsun da Uygur Türkleri için ne yaptınız Çin boykot edildi mi? Sıkıyorsa yiyorsa çin boykot edin bakalım neler oluyor. -
trakya kardeş cevap verip hemen engelleme amacın nedir anlamadım ?
Asıl boş sen yapıyorsun. Boykotu sadece 1 tarafın yaptığın düşünmen bile çok boş bir düşünce.
-
2 yıllık MYO bilgisi ile içip içip yazıyor işte. he he de geç
onun doktoru benim.
bloklasan iyi edersin trakyAli-1986 ayyaşını
-
coca cola ya teşvik yapılmış.
-
Global firmaları protesto ediyorlar ahahah
A firması geliyor Türkiye'de belki 5 ayrı firmaya iş veriyor, o 5 firma ile iş ortaklığı yapıyor. Sürecini bu şekilde devam ettiriyor.
Sen bunun ticaretini engelleyince o Türkiye'de iş yaptığı 5 firmayada engel oluyorsun.
Sen protesto edersin hakkındır ama gidipte orada kahve içen insana dokunamasın onu tehdit edemezsin. İşte o zaman o eleştirdiğin katil dediğin İsrail'den zerre farkın yoktu.
He bence zaten farkınız yokta. İsrail'in elindeki hüç o sözde islamcılarda olsa ortada kelle bırakmazlar. Al birini vur ötekine yesinler birbirilerini zerre umurumda değil.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X