Şimdi Ara

İsrail Menşeili Ürünlerin Boykot Saçmalığı ? (SÖZDE İsrailli) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
11.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu İsrail menşeli olduğu iddia edilen ürünlerin İsrail menşeli olmadığını anlamayan, kafası çalışmayan arkadaşlar için açılmıştır

İsrail’in Gazze’de yaptığı insanlık suçudur , soykırımdır.

Bir tarafınızdan okumayın şu yazıyı lütfen protesto yapamayı beceremeyen siyasal islamcılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kax123 -- 6 Kasım 2023; 21:20:21 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zaten yazacak bir şeyin yok ergen. ezilirsin.

ezilmemek için bloklamış bir de ergen 

hisse olayını anlamayacak kadar bilgisizsin ergen.

bazı yahudi ailelerin kurmuş olduğu şirket, üniversite, vakıf ,kuruluşların ülke ekonomisine ne kadar etkisini olduğunu anlamayacak kadar dar görüşlüsün ergen.

neyse ya seninle uğraşamam ergen

hayatındaki tek başarısı mastur yapmak olan birisini takmam büyük hata ergen.

siyasal islamcıları ben de sevmem ama o siyasal islamcılar seni düzlesin gener.

blok ergen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalkanGöçmeniBirBey -- 6 Kasım 2023; 22:14:4 >
  • şimdi gelelim gerçeklere.

evet hiçbir şirket yahudiler tarafından kurulmadı. ama yahudilerin piyasaya etkisi büyük. yahudiler sadece israil de yok.

mesela Rothschild Ailesi ailesi var ve bankacılık konusunda baya öndeler. buradaki link ve servetleriyle ilgili açıklaması aşağıda mevcuttur.

Alıntı

metni:
    Rothschild ailesi son 200 yıldır, dünyanın en zengin ve nüfuzlu ailesidir. 2009 yılında, servetleri 3-4 trilyon dolar, kontrol ettikleri para ise 15 trilyon dolar olarak tahmin edilmektedir. İngiliz merkez bankasını yaklaşık 80 yıl boyunca yönetmişlerdir. De Beers ve Rio Tinto en çok tanınan ve bilinen şirketleridir.

yukarıdaki verdiğim bilgiye göre yahudileri boykot etmek imkansıza yakın ama boykot etmenin yolu yerli malı kullanmakla başlayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalkanGöçmeniBirBey -- 6 Kasım 2023; 22:28:38 >

• Long Nightt kullanıcısına yanıt

Markette bir kola satılırsa o market firmadan satmak için bir kola daha alır. Yani dolaylı olarak firma senin almanla para kazanır. Market ben daha almıyorum satmayacağım elimdekini satmam lazım desin o zaman sorun yok.

Ha protesto edilen malum kola türkiyede üretiliyor o ayrı bir mevzu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isteyen istedigini boykot edebilir.size ne oluyorsa
    bu cocao cola genclerin beyinlerini iyice rehin almiş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    Bu daha doğru bir açıklama haklısın.

Ha ülkemizde üretilipte protesto edilen kolanın israille hiçbir alakası yok o çok daha ayrı bir konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kax123 -- 7 Kasım 2023; 0:1:38 >
  • Aynen dayı COCAO COLA’nın içindeki kakao maddesi benim beynimi ele geçirmiş durumda yardım et bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kax123 -- 7 Kasım 2023; 0:0:41 >
  • kax123 K kullanıcısına yanıt
    Bunları niye yaziyorsunki neyi boykot edeceğimizi senden ögrenecek değiliz kim kiminle ne zaman dost oluyor ben ona bakarım meşei önemli değildir.

• rastomm R kullanıcısına yanıt
    Yani sen 1 sene sonra bizim İsrail’le ilişkiler yoluna girince dost olunca ,Amerika menşeli ürünleri alırım diyorsun. İsraille Amerikanın yaptıkları katliamlar yanına kâr kalır diyorsun ?

Ya bende dış politika senin gibi düşüyorum dayı ciddiyim, biz taraf olamamalıyız. Orta doğunun abisi şeklide takılmayız (Bak bu kısmı ciddi yazdım senin için haaa)

Yarın dışişlerli bakanlığında yerin hazır bekliyorum 😘

Ulan bu siyasal islamcılar ne değişik adamlar, kendi içlerinde bile elli tane farklı görüş var 😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kax123 -- 7 Kasım 2023; 0:12:34 >
  • Ka x sen biraz kitap oku foruma yeni üye olmuş sun anlaşılan okuduklarını anlamiyon bide yanıtları kapatmış sin git ötede oyna

• hiç birini kullanmayın yemeyin içmeyin diyorlar, ama insta, face, wp bunları kullanmayın diyemediler. 1 puan verin storeden yazıyorlar. Olum bu memleket çok komik ya.

• Dün Facebook’ta bi gönderi gördüm coca cola satan köfteci Yusuf’u boykot ediyoruz diye altına yorum olarakta Satılmış Yusuf yazmışlar 😂😂

• Dünyanın en saçma işi bu boykot işi. Milyarlarca ürün satan devasa şirketler şurada bir kaç yüz bin tane satış yapmayınca batacaklar mı ? Hayır. Bu savaşlar böyle durdurulamaz.

• Almayabilirsiniz kişinin tercihidir ama satın alıp dökmek ahmaklıktır. Adam malını satmış oluyor nasıl olsa alıp dök sifona dök ne farkeder ki?

• Hangi Markanın ve Neden boykot edilmesi gerektiği açıklanmıştır.

Konuya biraz ön yargılı ve yüzeysel baktığınız belli. Siyasal islamcılar argümanı kullanan birine cevaba gerek yok ama neyse yazmış bulundum

genç müslümanlar
    Boykot Listesi | Genç Müslümanlar
    https://gencmuslumanlar.com/boykot-listesi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamitat -- 7 Kasım 2023; 14:15:20 >
  • Krone K kullanıcısına yanıt

Savaş değil savaşın fonlanması azalır.

Daha birkaç hafta önceki Trendyol ve iki gün önceki Kitapyurdu boykotlarının sonucuna bakabilirsiniz.

Mc Donalds Burger King Starbuck şubelerinin işinin bir anda sıfırladığını düşünün? Sonuçta hepsi para için varlar. Anında bir açıklama yayınlayıp geri vites yapacaklardır.

• kax123 K kullanıcısına yanıt
    Protestonun hangi ucu size dokunuyor. Bırak yapan yapsın, sen yapmıyorsan yapma. Başkası yapıyor diye hor görmenin ne alemi var. Milletin yerli malına yönelmesi çok iyi bir şey. Boykot, protesto elbet sonuç verir.

• ortalama zeka seviyesi biraz daha yüksek olsa da kaliteli yaratıcı protestolar görsek.

• karamitat kullanıcısına yanıt

İyi de bu markalarda çalışan insanlar Türk. Franchise restoran/mağaza sahipleri Türk. Buralara ürün tedarik eden markalar Türk. Benim boykot etmem ancak istihdamın ve Türk ekonomisinin zararına olur. İsrail kola içilmiyor hamburger yenilmiyor diye bu savaşa son vermeyecek, paraya ihtiyaçları olduklarını da sanmıyorum. Adamlar bir takvim çizmişler buna uygun ilerliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 7 Kasım 2023; 16:32:10 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.