Şimdi Ara

İsrail Menşeili Ürünlerin Boykot Saçmalığı ? (SÖZDE İsrailli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
11.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamlar koladan kazanıyorlar sanıyorlar resmen bu ülkedeki insanda kuş kadar zeka yok giydiğiniz giysiden tut evindeki buzdolabı çamaşır makinesi kullandığın telefon hepsi yahudilerin ürettiği mal senin ülkende üretim mi var israil ile yıllık 30 milyar dolar ticari hacmin var arkadaş Yok bakkallara a101 lere bime şoka sallayıp duruyorlar 1 tanesi çıkıp hükümete laf etmiyor ticareti sonlandır diye yer mi hala israile bu ülkeden gemi kalkıyor israilden de bu ülkeye gemiler giriyor ticaret yapılıyor hadi çıksınlar Hükümete söylesinler İsrail Menşeili Ürünlerin Boykot Saçmalığı ? (SÖZDE İsrailli) 

• İsrail Menşeili Ürünlerin Boykot Saçmalığı ? (SÖZDE İsrailli)

Isparta'daki fabrikayı açan ben miydim? Hepiniz oradaydınız. (Çember sakallı tayfa dahil!) İsrail Menşeili Ürünlerin Boykot Saçmalığı ? (SÖZDE İsrailli) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 5 Kasım 2023; 21:40:47 >
  • En azından insanlar kendince boykot ediyor bir işin ucundan tutmak gibi .
    mustafa kemal'in filmi Disney de iptal olunca boykot etmediniz mi üyelikler iptal edin diye .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furandor -- 5 Kasım 2023; 21:51:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furandor kullanıcısına yanıt

bir şeyi boykot ediyorsan küçük firmaları değil adamlar satın almış paralar gitmiş sen alsan ne olur almasan ne olur eğer gerçekten bir boykot yapmak istiyorsanız Önce Kendi ülkendeki hükümete söyleyeceksin hala israile gemiler gidiyor israilden de gemiler geliyor bu ülkeye senin 30 milyar dolar ticari hacmin var ülkende üretim yok giydiğin giysiden tut yediğin sebzelerden tut evindeki eşyalara kadar hepsi yahudi malı kuşlar bile sizden daha iyi zekaya sahip açıkçası sen kola almasan İsrail veya yahudiler batacak değil sen önce ülkendeki hükümete uyarı yapacaksın gerçekten boykot etmek istiyorsan onuda hiç kimsenin bir tarafı yemez bak bakalım 1 tane malı boykot etsin hükümet bir tane yabancı yatırımcı gelir mi bu ülkeye batar gider

o yüzden şöyle saçma sapan işler yapmayı bırakında artık bilime üretime önem verin yahudiler de dinini yaşıyor ama adamlar üretim yapıyor bilime önem veriyor neden yahudiler sürünmüyor 9 milyon kişi olmasına rağmen sadece müslümanlar sürünüyor zulüm görüyor sizin eksikliğniz bu işte bilime önem verince üretim yapınca dinden çıkacağınızı sanmanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 5 Kasım 2023; 22:53:31 >

• İsrail Menşeili Ürünlerin Boykot Saçmalığı ? (SÖZDE İsrailli)
    İsrail Menşeili Ürünlerin Boykot Saçmalığı ? (SÖZDE İsrailli)www.sozcu.com.tr
    Coca-Cola’yı Fanta içerek protesto eden Vali!
    https://www.sozcu.com.tr/2014/gunun-icinden/coca-colayi-fanta-icerek-protesto-eden-vali-2-563162

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya Coca-Cola'yı Fanta içerek protesto etti İsrail Menşeili Ürünlerin Boykot Saçmalığı ? (SÖZDE İsrailli) 

Konu İsrail menşeli olduğu iddia edilen ürünlerin İsrail menşeli olmadığını , sahiplerinin yahudi kökenli olmadığı anlatmak için yazıldı

Buna üretilen antitez ise İsrail’e destek veren ülkeleride protesto etmek

Benim anlatmak istediğim ise İsrail’i destekleyen ülkenin içeceğini almayıp destekleyenin üretiği elbiseye arabaya ayakkabıya almaları ve mobil uygulamaları kullanmaları. Yaptıkları protestonun saçmalığı

Konu yazdığım gibi her 3-4 senede bir İsrail- Filistin arası gerilim arttığında yerli ürüncü olan tiplere tepkim

Bahsettiğine gelecek olursak Disney bir platform yanlış bir iş yaptığında üyeliğini iptal edersin yapımlarını izlemezsin gerçek bir protesto olur

Öyle siz siyasal islamcımlar gibi elindeki Apple telefonla yapılan Coca-Cola protestonuna benzemez 😘

3 yaşındaki bebeye anlatır gibi yazdım inşallah anlar 😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kax123 -- 5 Kasım 2023; 23:26:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Amerika israile yardım ediyor bombaları belkide hibe ediyor ve bebeklerin ölümüne göz yumuyor. Bu ürünleri alınca mesela mc donalds isim hakkı katarlı şirkete ait fakat yıllık karın bir kısmı isim hakkı olarak amerikaya verilir şirket abdde bunun vergisini verir. sonra o vergiler bomba olarak israile verilir. Aslında boykot edilmesi gerekiyor.

Fakat ülkemizde çok fazla böyle marka var ve istihdam sağlayıp ülke ekonomisine katkı sağlıyor. bu işin içinden nasıl çıkılacak bilmiyorum fakat abdye gidecek 2 kuruşun bile israile verilen maddi yardıma dönüşmesi ve ordan silaha dönüşüp masum sivillere ve bebeklere gitmesi canımı sıkıyor.

Boykotu destekliyorum. Tam kesemezsek elimizden geldiğince ürünlerini almamamiz lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplan261 -- 10 Kasım 2023; 16:38:56 >
  • İsrail malı boykot edin diye paylaşılan fotoğraflarda Türk malı markalarda var. Rakip firma varsa İsrail malı diye yapıştır, güzel taktik.

• www.aa.com.tr
    Adana'daki İncirlik Üssü önünde İsrail protesto edildi
    https://www.aa.com.tr/tr/gundem/adanadaki-incirlik-ussu-onunde-israil-protesto-edildi/3044631

İsrail Menşeili Ürünlerin Boykot Saçmalığı ? (SÖZDE İsrailli)

• Kaplan261 kullanıcısına yanıt
    Hocam yazdıklarınız bir kısmı doğru ama sıkıntı şurada Amerika İsrail’e yıllardır yardım ediyor , İsrail ise yarım asırdır Filistin’e saldırıyor

Ama siyasal islamcıların komik tarafı Amerikalı Youtube, Netflixi , Instagramı , Facebook’u , Twitter’ı Amerikalı Apple telefonundan kullanarak birde bu mecralardan protesto ediyor. Ve İsrail’e yahudilerle hiç bir alakası olmayan Amerikan markası Cola-Colayı protesto ediyor. Ya buna bir tarafımla gülerim ben.

Ya et adam gibi et protestonu ömür boyu ama bu protestocu siyasal islamcılar 2-3 ay sonra protesto ettikleri ürünlerin indirimi arayacaklar tipler

O değilde ülkede o kadar Amerikan firması bitti bir kola kaldı
    En son protesto edilecek ürün , adamlar 11 fabrika ile ülkede 3 bin kişiye ekmek veriyor Türkiye’de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kax123 -- 6 Kasım 2023; 1:12:33 >

Ben etmedim. Ve bir çok kişi de etmedi. Ettik diyenlerin çoğunda zaten üyelik yoktur. Adamlar bütün yerel içerikleri kaldırmış her ülkede. Atatürk filmini Ermeni Lobisi yayınlanmasını engellemişmiş. Ermenistan yıllık geliri Disney'in aylı gideri değildir ya. Diyelim ki bu lobi bu filmi yayınlanmasını engellemeye çalışıyor, bunlar aptal mı film çekilirken, o kadar para dökülürken niye engel olmamışlar. Amazon Prime ve Netflix de yayınlayacak filmi. Bu lobinin gücü oralara mı yetmemiş. Kısaca demek istediğim cahil halka hedef gösterip bir yeri yağmalatmak, boykot etmek çok kolay. Bugün 4-5 yerden A101'in sahibi İsrail diye yaysan. Yarın oradaki çalışanları döverler, dükkanı yağmalar bu düşünme yetisi gelişmemiş cahil sürüsü.

• Türkiye'ye yurt dışından getirilen tüm malların parası zaten ödenmiş oluyor.Özellikle gıda alanında durum bu.Yani siz gidip herhangi bir marketten 'kola' almazsanız İsrail hiçbir kayba uğramaz zira o kolayı o market satın alıp marketine getirmiş ve satışa sunmuştur.Kısacası boykot edeyim derken aslında kendi marketlerinizi kendi esnafınızı ve kendi ekonominizi 'boykot' etmiş olursunuz.

• Peki gerçekten israil malı olan ürünlerin listesi var mı ? Gidip alıcam çünkü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kax123 K kullanıcısına yanıt
    İsrail Menşeili Ürünlerin Boykot Saçmalığı ? (SÖZDE İsrailli)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malum kesimin gemicikleri ne zaman İsrail limanlarına uğraşmaz olur o zaman boykot yaparım. Ama o da biraz zor lakin uğradıkları başka liman yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boykot saçmalığı bir kenara benim için Amerikalı ile İsrailli aynı şey demek.

• Merak etmeyin bu saçmalık çokda öyle popüler değil göründüğü kadar.Bu firmalar hala kar üzerine kar açıklamaya devam ediyorlar iki üç cahilin yaptığı protestodan bukadar olur anca.Hiçbir önemi yok olan bize olur bu markalar Türkiyeden bir çekilse Ülkede ne para döner ne vergi geliri dôner boş muhabbet Ticari kurumun savaşla siyasetle ilgisi yoktur.Coca Cola Amerikanın ekonomisinide destek oluyor Türkiyenin ekonomisinde destek oluyor.Sokaktaki Teyze Amcayı dikkate almaya gerek yok :))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.