9gag da görmüştüm bu olay yabancı ülkelerde de var. görünce baya bir şaşırmıştım ama insanoğlu. |
İsrail Menşeili Ürünlerin Boykot Saçmalığı ? (SÖZDE İsrailli) (3. sayfa)
-
-
-
Etkili bir boykot yapmak isteyenler için güzel bir site:
-
Boykot paylaşımını Facebook dan yapanlar ile güzelce dalga geçebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuyu ne taraflarınızla okuyorsunuz? Siemens, Hp , Puma bunlar global şirketler hiçbiri İsrail menşeli değil ?
Sizin mantığınıza göre bu firmalar İsrail’lere hizmet veriyor ve onlar kullanıyor tamam protesto edelim
O zaman instagram YouTube WhatsApp Facebook gibi şirketlerde İsraile hizmet veriyor ve hala ordan çekilmiyor sizi protestoya davet ediyorum ilk siz silin sonra bende destek için silecem
Evet siz ilk kurşunu atın biz geliyoruz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
??????
Amerikalı ? Aynı şey ? kozmopolit bir ülkeden bahsediyoruz. Adamların en büyük yoğurt üreticilerinin biri kürt kökenli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kax123 -- 6 Kasım 2023; 14:10:26 >
yazık bu gençliğe
-
Kardeşim sen gidip istediğin yerden alış veriş yapabilirsin bu hakkındır ve özgürsün. İsteyende sevmediği için yada başka bir şey için boykot edebilir. Bu da onların özgürlüğü.
Yani yukarıda dalga geçen arkadaşlar insanlar en azından bir şeyler yapmaya çalışıyor ( doğru yada yanlış)
Bu arada ben sene başından bu yana kola içmiyorum, fast food (kfc, popeyes, burger king ) yemiyorum. Sağlık için ama bu da benim özgürlüğüm kimse küçük göremez.
-
Son haftalarda artarak devam etmiş, böyle satın alıp dökmeli boykotu her firma sever.
-
Filistinliler bizimkilere bir yerleriyle gülüyordur. Herifler bu kadar takılmıyor bu mevzuya. Filistin'de bile Coca Cola yıllardır satılır hem de milletin gözüne soka soka.
Hatta bu saçma akımı birçok ülkede de gördüm sosyal medyada. İnanılır gibi değil. Yahudiler ve Araplar zaten akrabadır. Yıllardır birbirini yerler giren çıkan da bizimkilere işte.
-
❦ Albear on XtwitterKardeşlerim MR çektiriyorsanız dikkat edin inşaallah.. Bu makineler İsrail teknolojilerini kullanıyor.. Böyle gavur icatlarından kaçının! Dua edin, çörek otu yiyin, 🐪 sidiği için meeşallah.. Vücutta ne olduğunu yalnızca Allah bilir ve şifayı yalnızca O verir..🤪https://twitter.com/tly_Ungodly/status/1720523729338311125
-
Marulun domatesin soğanın hangi renkte olduğunu bilmediğine eminim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Umut Güner on XtwitterOlaya bak tam komedi! İngiliz şirketinin ürünü olan Ariel'i Türkler İsrail malı diye boykot ediyor, İsrailliler de ürün Türkiye'de paketleniyor diye boykot ediyor.https://twitter.com/umuttgunerr/status/1721486335045767540
-
Koskocaman gavur pazarının olduğu bir coğrafyada gerçekten boykot çok işe yarar.
Bir de bu herşeye hayırcılar var.
Sanki ortakları.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kapak Sesi Geldi on XtwitterKapak Sesi Geldi on Xhttps://twitter.com/kapaksesigeldi/status/1721554427402731602/photo/1
Bu dogru mu?
-
Özgürlük adı altında yaptığın saçma protestoyu yüzüne vuruyorum ? Tabi bi yüzün varsa ?
İsrail adı altında protesto ettiğin ürünler ya Avrupa menşeli ya da Amerika ama senin yüzün Amerikalı coca kolayı içmeyip Amerikalı Instagramdan , Twitter’dan protesto yapmak 😂
Adamınların Netflixini, Whatsappını ,YouTube u kullanıp adamları zengin et sonra savaştan savaşa Nike ayakkabı giyme 😁
Ben buna yüzsüzlük derim. Adam gibi yap protestonu kıvırma
Heğğ bak taktir ettim seni sağlın için uzak duruyorsun aferin sana zararlı zaten böyle şeyler uzak dur ✋
Tam bu sıralarda Coca Cola hisseleri borsada roketledi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hisse meselesi var.
-
Konuyu başlatan arkadaş hem yorum yapmış hem engellemiş. Neyse çokta önemli değil. İsteyen boykot edebilir arkadaşlar size zorla aldırmıyorlar kendi isteginizle gidip alıyorsunuz bu kişiler de almıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türk borsasında herhangi bir şirketin hissesini diyelim İsrail’li yahudiler aldı şimdi sen o şirkettide mi protesto edecen ??
Ya da Türkiye’de özelleştirilmiş bir köprüyü ya da otobanın yarı ortağı bir Yahudi oldu köprüden geçmeyi bırakacan mı ??
Ya da desteklediğin takımı Yahudi asılı bir iş adamı aldı diye desteklemeyecen mi ??
Daha yazıyım mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kax123 -- 6 Kasım 2023; 21:19:42 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X