Şimdi Ara

İsrail Menşeili Ürünlerin Boykot Saçmalığı ? (SÖZDE İsrailli) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
11.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9gag da görmüştüm bu olay yabancı ülkelerde de var. görünce baya bir şaşırmıştım ama insanoğlu.

• İsrail Menşeili Ürünlerin Boykot Saçmalığı ? (SÖZDE İsrailli)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etkili bir boykot yapmak isteyenler için güzel bir site:

İsrail Menşeili Ürünlerin Boykot Saçmalığı ? (SÖZDE İsrailli)bdsmovement.net
    Get Involved | BDS Movement
    https://bdsmovement.net/get-involved/what-to-boycott
  • Boykot paylaşımını Facebook dan yapanlar ile güzelce dalga geçebilirsiniz.

• MRTFR kullanıcısına yanıt
    Konuyu ne taraflarınızla okuyorsunuz? Siemens, Hp , Puma bunlar global şirketler hiçbiri İsrail menşeli değil ?

Sizin mantığınıza göre bu firmalar İsrail’lere hizmet veriyor ve onlar kullanıyor tamam protesto edelim

O zaman instagram YouTube WhatsApp Facebook gibi şirketlerde İsraile hizmet veriyor ve hala ordan çekilmiyor sizi protestoya davet ediyorum ilk siz silin sonra bende destek için silecem

Evet siz ilk kurşunu atın biz geliyoruz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 19karabulut07 kullanıcısına yanıt
    ??????
    Amerikalı ? Aynı şey ? kozmopolit bir ülkeden bahsediyoruz. Adamların en büyük yoğurt üreticilerinin biri kürt kökenli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kax123 -- 6 Kasım 2023; 14:10:26 >
  • yazık bu gençliğe

• Kardeşim sen gidip istediğin yerden alış veriş yapabilirsin bu hakkındır ve özgürsün. İsteyende sevmediği için yada başka bir şey için boykot edebilir. Bu da onların özgürlüğü.

Yani yukarıda dalga geçen arkadaşlar insanlar en azından bir şeyler yapmaya çalışıyor ( doğru yada yanlış)

Bu arada ben sene başından bu yana kola içmiyorum, fast food (kfc, popeyes, burger king ) yemiyorum. Sağlık için ama bu da benim özgürlüğüm kimse küçük göremez.

Son haftalarda artarak devam etmiş, böyle satın alıp dökmeli boykotu her firma sever.

• Filistinliler bizimkilere bir yerleriyle gülüyordur. Herifler bu kadar takılmıyor bu mevzuya. Filistin'de bile Coca Cola yıllardır satılır hem de milletin gözüne soka soka.

Hatta bu saçma akımı birçok ülkede de gördüm sosyal medyada. İnanılır gibi değil. Yahudiler ve Araplar zaten akrabadır. Yıllardır birbirini yerler giren çıkan da bizimkilere işte.

İsrail Menşeili Ürünlerin Boykot Saçmalığı ? (SÖZDE İsrailli)
    İsrail Menşeili Ürünlerin Boykot Saçmalığı ? (SÖZDE İsrailli)❦ Albear on Xtwitter
    Kardeşlerim MR çektiriyorsanız dikkat edin inşaallah.. Bu makineler İsrail teknolojilerini kullanıyor.. Böyle gavur icatlarından kaçının! Dua edin, çörek otu yiyin, 🐪 sidiği için meeşallah.. Vücutta ne olduğunu yalnızca Allah bilir ve şifayı yalnızca O verir..🤪
    https://twitter.com/tly_Ungodly/status/1720523729338311125
  • Marulun domatesin soğanın hangi renkte olduğunu bilmediğine eminim.

İsrail Menşeili Ürünlerin Boykot Saçmalığı ? (SÖZDE İsrailli)Umut Güner on Xtwitter
    Olaya bak tam komedi! İngiliz şirketinin ürünü olan Ariel'i Türkler İsrail malı diye boykot ediyor, İsrailliler de ürün Türkiye'de paketleniyor diye boykot ediyor.
    https://twitter.com/umuttgunerr/status/1721486335045767540

İsrail Menşeili Ürünlerin Boykot Saçmalığı ? (SÖZDE İsrailli) 

• Koskocaman gavur pazarının olduğu bir coğrafyada gerçekten boykot çok işe yarar.
    Bir de bu herşeye hayırcılar var.
    Sanki ortakları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    İsrail Menşeili Ürünlerin Boykot Saçmalığı ? (SÖZDE İsrailli)Kapak Sesi Geldi on Xtwitter
    Kapak Sesi Geldi on X
    https://twitter.com/kapaksesigeldi/status/1721554427402731602/photo/1

Bu dogru mu?İsrail Menşeili Ürünlerin Boykot Saçmalığı ? (SÖZDE İsrailli) 

• braveheart92 kullanıcısına yanıt
    Özgürlük adı altında yaptığın saçma protestoyu yüzüne vuruyorum ? Tabi bi yüzün varsa ?

İsrail adı altında protesto ettiğin ürünler ya Avrupa menşeli ya da Amerika ama senin yüzün Amerikalı coca kolayı içmeyip Amerikalı Instagramdan , Twitter’dan protesto yapmak 😂

Adamınların Netflixini, Whatsappını ,YouTube u kullanıp adamları zengin et sonra savaştan savaşa Nike ayakkabı giyme 😁

Ben buna yüzsüzlük derim. Adam gibi yap protestonu kıvırma

Heğğ bak taktir ettim seni sağlın için uzak duruyorsun aferin sana zararlı zaten böyle şeyler uzak dur ✋

• Tam bu sıralarda Coca Cola hisseleri borsada roketledi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hisse meselesi var.

• Konuyu başlatan arkadaş hem yorum yapmış hem engellemiş. Neyse çokta önemli değil. İsteyen boykot edebilir arkadaşlar size zorla aldırmıyorlar kendi isteginizle gidip alıyorsunuz bu kişiler de almıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt
    Türk borsasında herhangi bir şirketin hissesini diyelim İsrail’li yahudiler aldı şimdi sen o şirkettide mi protesto edecen ??

Ya da Türkiye’de özelleştirilmiş bir köprüyü ya da otobanın yarı ortağı bir Yahudi oldu köprüden geçmeyi bırakacan mı ??

Ya da desteklediğin takımı Yahudi asılı bir iş adamı aldı diye desteklemeyecen mi ??

Daha yazıyım mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kax123 -- 6 Kasım 2023; 21:19:42 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.