Şimdi Ara

İsrail'in cihadçı teröristlere sağlık hizmeti vermesi ve Sürekli Esad'ın birliklerini vurması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İsrail’in dün gece Şam'daki saldırılarında 4 İranlı ve 2 Suriyeli subay öldürüldü.

haaretz.com
    Seven militants killed in Israeli strike on Syria, reports say
    https://www.haaretz.com/israel-news/.premium-syria-israel-missiles-damascus-1.8531853

----------------------

Anlamadığım nokta :

Bizim muhafazakar akpli kesim sürekli Esat'ın "alevi mezhepçiliği" yaptığını idda ediyorlar. Ama Esat ordusu içinde Filistinli askerler de var. Üstelik bu askerler bizim akpnin desteklediği terörist Özgür Suriye Ordusu'na karşı savaşıyor.

Lakin İsrail ise Özgür Suriye ordusuna hem silah saglıyor hem, yaralıları iyileştiriyor ve de sürekli Esad askerlerini vuruyor!

o zaman şu muhazakar kafadakiler bana açıklayabilir mi?
    Kardeşim biz Suriye de kimin çıkarları için çarpışıyoruz?
    haaretz.com
    Israel just admitted arming anti-Assad Syrian rebels. Big mistake | Opinion
    https://www.haaretz.com/israel-news/.premium-israel-just-admitted-arming-anti-assad-syrian-rebels-big-mistake-1.6894850

İsrail Haartz gazetesi İsrail Hükümetinin, Suriyeli teröristlere silah yardımı yaptığını yazmış.

+++++++++++++

Esad'ın ve Rusya'nın paketlediği suriyeli teröristler açık açık İsrail Ordusu tarafından tedavi ediliyor!

Ben anlayamıyorum bu nasıl bir savaş? Çıkarımız ne?
    Arap baharı başlayalı 10 sene oldu. Küçük israil'in kurulması 30 seneyi buldu.

Büyük israil"in kurulmasına 20 sene kalmış bu hesaba göre. Ben bizim muhafazakarların kafalarını anlamıyorum. Yani kürdistan demek hapse gitmek idi 20 yıl önce. Bugün devletin Kuzey Irak kürdistan"ı tanıyor.
    Irak"ın önce ordusunu bitirdiler. Bunu saddam kendisi yaptı. Bizim Tayyip efendinin kurduğu SADAT"ın aynısını 1990 yılında Saddam 'Irak Cumhuriyet muhafiz birligi' adında kurmuştu. Çok güvendiği birlik, Amerika"nın Bağdata girmesine 1.5 saat direnebilmişti. Çünkü ordusu yok idi! Saddam, Cumhuriyet muhafızı kurucam diye, ordudan darbe yememek için bunu yaptı. Bu yüzden bir çok uçağı tankı kum altına gömdü. Bugün ırak 3 parça. Kuzeyde Kürdistan, Doğuda İran etkisi ve güney batıda sunni araplar.

Bakın biz daha ciddi bir rakibe karşı gelemedik son 70 yıldır. Kuzey Kıbrıs harekatında Erbakan"ın birden karar aldırması ile ordu hazırlıksız yakalandı. Bir çok saçmalık yaşandı. Kendi filomuzu bombaladık. İlk çıkarma yaptığımızda meğer çıkarma gemilerinden birinin boş olduğu, alması gereken mühimmatı almadan yola çıktığı anlaşıldı. Eğer yunan orada yapması gerekeni yapsa idi , çok ağır kayıplar verebilirdik ki ben yunanı bile dişli rakipten saymıyorum.

Gelen bir Büyük israil var. biz buna karşı hazırlanacağımıza, ülkeyi geri götürüyoruz. Aklıma 12 büyük kıyamet alameti geliyor.

Arap ve Grek bir olup , Rum"a karşı savaşacak ve Rum"u alt edecek. Burada Rum kelimesi Arapça da Anadolu"da yaşayan halkı anlatmakta.

• Bu açıdan düşününce insan işin içinden çıkamıyor.

Birde neden orada olduğumuzu sorunca, orada terörist unsurlar büyümesin diye deniyor. Arkadaş Suriye'nin yarısı ülkende terörist unsur dediğin kim?

Bunu diyenler bakın zamanında Göçmenlere ne demiş?

Bi Adam TVyoutube
    Recep Tayyip Erdoğan - Bulgaristan Göçmenleri Hakkındaki Kötü Düşünceleri
    https://www.youtube.com/watch?v=EheNjzzXiCM&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• işte bizim israilci/amerikancı ülkemizde yardım ediyor israile esadla savaşarak.
    ÖSO en başından itibaren terörist bir gruptur ve amacı suriyeyi bölmekdir en büyük destekçisi ABD/İsrail'dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 14 Şubat 2020; 22:45:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Abd ve özellikle israil kürdistan hayali kuruyor yıllardır. Tabi sadece hayal değil, plan da yapıyorlar. Kürdistanın suriyedeki bölümü için suriyede iç savaş lazımdı. Pkkyı besledikleri gibi birilerini desteklediler, sonra esat zulüm yapıyor falan da dediler, sonuç aha bu.

Ama biz niye abd ve israille beraber bu işe daldık bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asderty

Abd ve özellikle israil kürdistan hayali kuruyor yıllardır. Tabi sadece hayal değil, plan da yapıyorlar. Kürdistanın suriyedeki bölümü için suriyede iç savaş lazımdı. Pkkyı besledikleri gibi birilerini desteklediler, sonra esat zulüm yapıyor falan da dediler, sonuç aha bu.

bip

• quote:

Orijinalden alıntı: asderty

Abd ve özellikle israil kürdistan hayali kuruyor yıllardır. Tabi sadece hayal değil, plan da yapıyorlar. Kürdistanın suriyedeki bölümü için suriyede iç savaş lazımdı. Pkkyı besledikleri gibi birilerini desteklediler, sonra esat zulüm yapıyor falan da dediler, sonuç aha bu.

halk bank ve mali yardim muhabbetleri donuyor ...

dusun 1 ay once afrine girdin diye ambargo koyan amerika, 1 ay sonra arabadan indirdigi kopegine suriye de kayiplarimiz icin "sehitlerimiz var" diyor. Bu amerikali musluman mi oldu? yokas biz hristiyanliga mi gectik haberimiz yok?

birde bunu sosyal medya uzerinde aniran "esed, soriyada sunni alevi ayrimciligi yapeah" diyenlere de sormak lazim.
  • asderty A kullanıcısına yanıt
    Bob.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.