< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İsrail LÜBNAN topraklarını bombardıman altına aldı.
-
-
kaynak?
-
korkutucu sonic bomb muş onlarda bombalanıyoruz sanmış .
-
İsrail, Lübnan'a girecek.
Bunun altında aslında öyle bağnazca ve saçma bir neden var ki? Yazsam bir çok kişi deli saçması göreceği fikirler.
Saldırı temelde tamamen "Tevrat ve Yahudi dini kaynaklı".
-
Güney Lübnan zaten yıllardır İsrail kontrolünde bombalıyorsa Hizbullahı bahane ederek kuzeyi bombalıyordur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben bu filmi izlemiştim ve emin olun bu olayların türkiyede de gelecekte büyük karşılığı olacak bu tr dolaylı işgali herşeyin kontrolden çıkışı, tamamen lgbt,terör,dinci üçlemesine teslim edilmiş bazı insanlar ve bu olurken keyfine bakan insanlar tesadüf değil, şimdilik ekonomik sosyo kültürel fişleme robotik topluluk kafasıyla gittiği yere kadar gidilsin, her şey birbirine bağlıdır ve bugün değilse yarın ortaya çıkar
-
BOP da gaza basıldı anlaşılan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir bombalama veya ciddi olay söz konusu olsa bitcoin %1 artıya geçmezdi herhalde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçen gün bir iş icabı bir lübnanlı ile tanıştım, evlenmiş TR de yaşıyor ama ülkesiyle hala bağlantısıda devam ediyor gidip geliyor. Konuyu çekinerek açtım zira savaş beklentisi var, adamın sülalesi orada. Adam gayet rahat birşey olmaz, sınır bölgesinde zaten hep gerginlik var, bombalama oluyor buradaki haberlerde nedense abartılıyor. Oraya yakın yerleşim yerinde değilseniz sıkıntı yok. Dedim ciddi misin. Şaka yapar bir hali yoktu. Ya adam sürekli benzer şeyleri yaşadığından onlara normal geliyor yada bizim medya içeride abartıyor. Bilemedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X