< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
YAZ ÇÜNKÜ BAYİ ÇALIŞANLARININ HEDEFLERİ var hedefleri tutsun diye ön ödemeli hat olsa da yok diyorlar faturalı verelim
alsaydın bide hemen üstüne cihaz kitlerler di oh ne güzel |
Bayilerin çalışma prensiplerini çok iyi biliyorum, çünkü o işlerin az buçuk içindeyim.
En tepeden emir geliyor ve hedef belirleniyor. Onun altındaki, hemen altındakilere atıyor olayı, bu silsile en alt bayiye kadar gidiyor. Nihayetinde bizlerin gidip hat aldığımız ve işlerimizi yaptırdığımız bayilere, belirli bir hedef veriliyor. Atıyorum ayda 100 tane kontörlü, 50 tane faturalı yapacaksın. Bu hedefi tutturursan sana atıyorum 1000 lira pirim, tutturamazsan para mara yok. Hatta bir kaç ay hedefi tutturamazsan bayiliğini de alırız gibi tehditler. Eeee, zar zor dükkan açıp, ordan ekmek yemeye çalışan adamda, elinden geleni ardına koymuyor, mecbur çünkü. Ve o verilen hedefi tutturmak içinde elinden geleni yapıyor. Sonra siz bu durumdan dolayı zorda kalıncada, gidip en tepedekine şikayet ediyorsunuz. Bu durumda sizin şikayet ettiğiniz yer, sanki olaydan hiç haberleri yokmuş, bu durumdan hiç de bilgi sahibi değilmiş gibi, şikayet ettiğiniz bayiye basıyor para cezasını. Hem suça teşvik ediyor, hemde üstüne para cezası veriyor. Yani her iki yöndende Turkcell kazanıyor. Umarım anlatabilmişimdir. |
Yanlış anlatmışım demekki. Velhasılı asıl yılanın başı TURKCELL. İnsanları ekmek parasıyla korkutarak, vatandaşı dolandırmalarına çanak tutuyor. Bana 100 tane faturalı yapacaksın diyor, yapmazsan para vermem, tabelamı da dükkanından sökerim.
Ve daha buna varana kadar bir çok kazığı var Turkcellin bizzat abonelere attığı. Bir SEKRETER servisi varki akıllara zarar. Hat ilk açıldığında aktif olarak geliyor, birini arayıp ulaşamazsan hem ona hem sana 1,5 lira para yazıyor. Bu şekilde faturaları şişmiş, ne olduğundan habersiz onlarca müşteri biliyorum. Ben bunu on kez BTK ya şikayet ettim, hiç bir şey yapılmıyor, soyguna devam. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DC74C27F3 -- 8 Temmuz 2019; 22:24:35 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 9 Temmuz 2019; 17:14:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 9 Temmuz 2019; 23:34:54 > |