Şimdi Ara

ISS ve paket önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hali hazırda Türk.Net kullanıyorum. Bir kaç memnuniyetsizliğime rağmen sorunsuz bir şekilde 1.5 ay kullandım. Fakat bugün itibari ile hızım 5mbit e sabitlenmiş gibi. Bu gibi sorunlar başladıktan sonra ardı arkası kesilmiyor diye biliyorum. Türk Telekom a geçmek istemiyorum. TV pakedi ile birlikte Vodafone önerir misiniz? Türksat ı da denemek istiyorum açıkcası fakat çevremde kullanan hiç kimse yok. Superonline zaten diğer firmalara göre çok pahalı hız sağlıyor. Diğer taahhüt istemeyen firmalara bulaşmak istemiyorum, şu an aldığım internetin aynısı olacaktır yüksek ihtimal ile. Huzurun kaçmasına gerek yok. Sağlam İSS den taahhüt ile almak istiyorum. 70-80 TL arası 25-35mbit gibi hız paketleri bulunuyor mu bu firmalarda?

• TV paketini alacağınızdan emin olun, gerekirse sözleşmenize falan bir şekilde özellikle ekletin. 99MBPS 99 TL paketindeyim, geçerken paketimde TV olacağı söylendi ama Vodafone'u aradığımda paketimde olmadığını öğrendim. Şimdi de gelen zamla 109 TL olmuş sanırım ve içinde TV var diyorlar.

Onun dışında Vodafone güzel, sadece bazen kopma gözlemliyorum ve kablosuz ağda 99MBPS tarifesinde olmama rağmen max 60MBPS görebiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrifaessa_TR

TV paketini alacağınızdan emin olun, gerekirse sözleşmenize falan bir şekilde özellikle ekletin. 99MBPS 99 TL paketindeyim, geçerken paketimde TV olacağı söylendi ama Vodafone'u aradığımda paketimde olmadığını öğrendim. Şimdi de gelen zamla 109 TL olmuş sanırım ve içinde TV var diyorlar.

Onun dışında Vodafone güzel, sadece bazen kopma gözlemliyorum ve kablosuz ağda 99MBPS tarifesinde olmama rağmen max 60MBPS görebiliyorum.
    Teşekkürler tavsiye için. Şöyle bir durum var yalnız mesela google a türksat yazdığında dahi artık alt kuruluşu mu desem ne desem bilemiyorum ( bayii mantığında ) satıcılar çıkıyor reklam veren. Kendi orijinal siteleri bile 4-5 satır aşağı da Türksat ın. Superonline, vodafone, TürkTelekom un falan da var. Size büyük ihtimal bu bayii lerden birisi interneti satmıştır. Pek dürüst olmuyorlar çünkü onlar. Ama tavsiyenizi dinleyeceğim. Açıkcası hız iyi fakat fiyat yüksek biraz. bana max 70-80 arası lazım. Vodafone sitesinde göremiyorum kampanyaları. Max 35mbit hız yeter de artar benim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: austri9

Teşekkürler tavsiye için. Şöyle bir durum var yalnız mesela google a türksat yazdığında dahi artık alt kuruluşu mu desem ne desem bilemiyorum ( bayii mantığında ) satıcılar çıkıyor reklam veren. Kendi orijinal siteleri bile 4-5 satır aşağı da Türksat ın. Superonline, vodafone, TürkTelekom un falan da var. Size büyük ihtimal bu bayii lerden birisi interneti satmıştır. Pek dürüst olmuyorlar çünkü onlar. Ama tavsiyenizi dinleyeceğim. Açıkcası hız iyi fakat fiyat yüksek biraz. bana max 70-80 arası lazım. Vodafone sitesinde göremiyorum kampanyaları. Max 35mbit hız yeter de artar benim için.

Alıntıları Göster
    bizim sitemizde stant açmışlardı. bayi olduklarını biliyordum ama herhalde yalan söylemezler diyip bir anlık güvendim. sonuç olarak vodafone tv yok. belki ücretli bir şekilde tarifeye ek alırım çünkü cidden tv lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.